Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Τετάρτη 13/03/2019

Τρίτη 12/03/2019

Κυριακή 10/03/2019

Σάββατο 09/03/2019

Παρασκευή 08/03/2019

Πέμπτη 07/03/2019

Τετάρτη 06/03/2019

Τρίτη 05/03/2019

Δευτέρα 04/03/2019

Κυριακή 03/03/2019

Σάββατο 02/03/2019

Παρασκευή 01/03/2019



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Κοινωνία με δύο όψεις: Ισχυρό κύμα εκδρομέων αλλά και «δυσβάσταχτο βάρος» την καθημερινότητα
    Γεμάτα αναχωρούν λεωφορεία, πλοία και αεροπλάνα από την Αθήνα μεταφέροντας τους εκδρομείς του Πάσχα, ενώ όπως όλα δείχνουν… ούτε καρφίτσα δεν θα πέφτει στα καταλύματα των τουριστικών προορισμών, όπως βέβαια και στα καταστήματα εστίασης, για τις επόμενες μέρες. Από την άλλη, κανένας δεν μπορεί να αμφιβάλει ότι ένα σημαντικό τμήμα της κοινωνίας βρίσκεται αντιμέτωπο με […] Το άρθρο Κοινωνία με δύο όψεις: Ισχυρό κύμα εκδρομέων αλλά και «δυσβάσταχτο βάρος» την καθημερινότητα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Δολοφόνησαν άντρα στη μέση του δρόμου στη Σταυρούπολη
    Συναγερμός στη δυτική Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, καθώς έπεσαν πυροβολισμοί στην οδό Λαγκαδά, στην Σταυρούπολη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για έναν σοβαρά τραυματία. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το θύμα της επίθεσης δέχτηκε μια σφαίρα στην πλάτη. Στο σημείο έχει σπεύσει το ΕΚΑΒ, ενώ η ΕΛΑΣ ερευνά τα αίτια της επίθεσης. Δράστες φέρεται να είναι δύο άνδρες και μία γυναίκα που […] Το άρθρο Δολοφόνησαν άντρα στη μέση του δρόμου στη Σταυρούπολη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πέθανε η Άννα Παναγιωτοπούλου
    Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου, που χάρισε σημαντικές ερμηνείες στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Την είδηση του θανάτου της ηθοποιού έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο Σταμάτης Κραουνάκης, ποστάροντας ένα video από συναυλία της στο Ηρώδειο, πριν κάποια χρόνια. «Η αναγνωρισιμότητα με τρελαίνει. Μ’ αρέσει που αρέσω στον κόσμο, αυτή είναι η δουλειά […] Το άρθρο Πέθανε η Άννα Παναγιωτοπούλου εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Αδυναμία λειτουργίας των εργαστηρίων-Ο Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαστηριακών ιατρών
    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών στηρίζει ομόφωνα τις αποφάσεις των περιφερειακών ενώσεων εργαστηριακών ιατρών για τον περιορισμό της λειτουργίας τους, όποτε το αποφασίσουν, αρχής γενόμενης από 08/05/2024, λόγω της 12χρονης επιβολής καταλογισμών πληρωμής clawback. Σε ανακοίνωσή τους η πρόεδρος του ΙΣΠ Άννα Μαστοράκου και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Πατριαρχέας επισημαίνουν: «Μετά την κραυγή […] Το άρθρο Αδυναμία λειτουργίας των εργαστηρίων-Ο Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαστηριακών ιατρών εμφανίστηκε πρώτα σ
  • Πάτρα: «Πόλεμος» κατά την περιφορά του Επιταφίου, με βεγγαλικά, δυναμιτάκια και… μολότοφ
    Σε «εμπόλεμη ζώνη» μετατράπηκε για λίγα λεπτά η πλατεία Αρόης στην Πάτρα, κατά την περιφορά του Επιταφίου το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής. Όπως θα δείτε στα χαρακτηριστικά βίντεο του iefimerida.gr από κατοίκους της περιοχής, νεαροί χρησιμοποίησαν γκαζάκια, δυναμιτάκια, βεγγαλικά και… αυτοσχέδιες βόμβες με βενζίνη τύπου μολότοφ, κατά τη διάρκεια περιφοράς του Επιταφίου, προκαλώντας αναστάτωση στην […] Το άρθρο Πάτρα: «Πόλεμος» κατά την περιφορά του Επιταφίου, με βεγγαλικά, δυναμιτάκια και… μολότοφ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.