Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΤΡΙΤΗ

22

∆ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
2020

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

Ι∆ΡΥΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρόνος 19ος / Αριθµ. φύλλου 5615

∆ΥΟ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ, 526 ΠΑΝΕΛΛΑ∆ΙΚΑ,
85 ΘΑΝΑΤΟΙ

ΣΤΙΣ 28 ∆ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ∆ΙΑΝΟΜΗ ΣΤΟ ΠΓΝΠ, 50
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ

Μειωµένος
ο αριθµός των
κρουσµάτων

Το χρονοδιάγραµµα
των εµβολιασµών
ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

ΣΕΛ. 3

ΣΕΛ. 4

Η ΠΑΤΡΑ ΚΑΛΕΙ ΤΗN NEXT e.Go ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΙΑΣΟΝΑ ΦΩΤΗΛΑ ΣΤΗ «Γ»

∆ύσκολη
η ισορροπία
πανδηµίας και
οικονοµίας

Συµµαχία φορέων
για τη σηµαντική επένδυση

ΣΕΛ. 7

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Λιανεµπόριο:
Άνοιγµα, αλλά
σε…«ζώνες»
ΣΕΛ. 12

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ-Σ.Β.Π.∆.Ε.-Ο.Λ.ΠΑ ΚΑΙ ΙΝΒΙΣ
ΣΕΛ. 5

Η ΜΟΝΑ∆Α ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΙΜΙΑΣ
ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟN «ΑΓΙΟ ΑΝ∆ΡΕΑ»

Όνειρο ζωής
για 47 ασθενείς

ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙ∆ΙΑΤΡΙΚΗ

Εξιτήριο
για τον
µικρό ήρωα!

ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΓΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΒΓΗΚΕ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ∆ΥΣΚΟΛΗ ΜΑΧΗ
ΣΕΛ.6

ΣΕΛ. 4

ΣΕΛ. 21-25

Ξεκίνησαν εργασίες
στα Προσφυγικά
 Προµηθέας: Αναζητά επειγόντως «1»



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Νέος δικαστικός χάρτης: Στις 6 το απόγευμα η ομιλία Μητσοτάκη – Σε ποιους άξονες θα κινηθεί
    Στις 18.00 θα μιλήσει στη Βουλή ο πρωθυπουργός, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για το νέο δικαστικό χάρτη. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει λόγο για μια εμβληματική μεταρρύθμιση, η οποία ψηφίζεται μετά από δεκαετίες με βασικό στόχο την επιτάχυνση στην απονομή της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, στόχος είναι οι αποφάσεις να εκδίδονται περίπου […] Το άρθρο Νέος δικαστικός χάρτης: Στις 6 το απόγευμα η ομιλία Μητσοτάκη – Σε ποιους άξονες θα κινηθεί εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Χανιά: 15χρονος έδειρε την γιαγιά του για χρήματα – Δύο φορές μέσα σε δύο βδομάδες
    Νεότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον μαθητή γυμνασίου που επιτέθηκε στην γιαγιά του στα Χανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 69χρονη γυναίκα πήγε και κατήγγειλε χθες στην αστυνομία ότι ο 15χρονος της επιτέθηκε χτυπώντας την στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια επειδή δεν του έδινε χρήματα. Μάλιστα, όπως ανέφερε αυτό έχει ξανασυμβεί πριν περίπου δύο […] Το άρθρο Χανιά: 15χρονος έδειρε την γιαγιά του για χρήματα – Δύο φορές μέσα σε δύο βδομάδες εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 75χρονου ιδιοκτήτη βυτιοφόρου στη Σάμο – Χειροπέδες σε 48χρονο
    Στη σύλληψη ενός άνδρα στη Σάμο προχώρησε η αστυνομία για τη δολοφονία ενός 75χρονου τον Αύγουστο του 2022. Πρόκειται για έναν 48χρονο. Ο 75χρονος ιδιοκτήτης βυτιοφόρου είχε εντοπιστεί τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Αυγούστου του 2022 σε ερημική τοποθεσία κοντά στην περιοχή της Ψιλής Άμμου. Το θύμα είχε εντοπίσει ο γιος του, ο οποίος τον αναζητούσε γιατί δεν είχε […] Το άρθρο Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 75χρονου ιδιοκτήτη βυτιοφόρου στη Σάμο – Χειροπέδες σε 48χρονο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Συνεδριάζει αύριο το ΚΥΣΕΑ στο Μέγαρο Μαξίμου
    Στις 10:00 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 1η Μαΐου στο Μέγαρο Μαξίμου, θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το ΚΥΣΕΑ, όπως γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας αποτελεί το ανώτατο όργανο λήψης αποφάσεων που αφορούν την εθνική ασφάλεια της χώρας. Το άρθρο Συνεδριάζει αύριο το ΚΥΣΕΑ στο Μέγαρο Μαξίμου εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Στάσεις εργασίας αύριο Πρωτομαγιά στο μετρό – Δείτε πώς θα κινηθούν τα μέσα και ποιοι απεργούν
    Με στάσεις εργασίας θα λειτουργήσει το μετρό τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μάη, όπου τα συνδικάτα πραγματοποιούν απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις. Το μετρό, τελικά, θα λειτουργήσει από τις 9πμ έως τις 9μμ το βράδυ. Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ) αναφέρει: «Αποδίδουμε φόρο τιμής στην Εργατική Πρωτομαγιά, στους αγώνες των εργατών που έχασαν τη […] Το άρθρο Στάσεις εργασίας αύριο Πρωτομαγιά στο μετρό – Δείτε πώς θα κινηθούν τα μέσα και ποιοι απεργούν εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.