Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Διακομιδές ασθενών από Μύκονο και Πάρο
    Διακομιδές ασθενών από Μύκονο και Πάρο Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: -89χρονης, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ¨ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V¨ Ν.Ν. 67, -43χρονου, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το […] The post Διακομιδές ασθενών από Μύκονο και Πάρο appeared first on Κυκλαδική.
  • Θηρασιά: Νέο όχημα σύγχρονης τεχνολογίας για την αποκομιδή των απορριμμάτων
    Θηρασιά: Νέο όχημα σύγχρονης τεχνολογίας για την αποκομιδή των απορριμμάτων Η σχετική ανακοίνωση για το νέο όχημα αποκομιδής απορριμμάτων, αναφέρει τα εξής: Με ένα νέο όχημα, σύγχρονης τεχνολογίας θα γίνεται από σήμερα η αποκομιδή των απορριμμάτων στην Θηρασιά. Το όχημα θα σταθμεύει μόνιμα στην Θηρασιά και η βοήθεια που θα προσφέρει θα είναι σημαντικότατη για […] The post Θηρασιά: Νέο όχημα σύγχρονης τεχνολογίας για την αποκομιδή των απορριμμάτων appeared first on Κυκλαδική.
  • Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στη Σύρο
    Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στη Σύρο Την 16-06-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου – Ερμούπολης, 17χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε επικίνδυνα δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς άδεια ικανότητας. The post Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στη Σύρο appeared first on Κυκλαδική.
  • Σαντορίνη: Συζήτηση για τον πολιτισμό και τον τουρισμό με βασικό ομιλητή το δήμαρχο
    Σαντορίνη: Συζήτηση για τον πολιτισμό και τον τουρισμό με βασικό ομιλητή το δήμαρχο Στα πλαίσια του Πανελληνίου Συνεδρίου για την Δημόσια Υγεία, πραγματοποιήθηκε συζήτηση με θέμα τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό, με βασικό ομιλητή τον Δήμαρχο Θήρας κ. Ζώρζο. Στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε διεξοδικά στα θέματα δημόσιας υγείας στην Σαντορίνη, προστασίας της εθνικής […] The post Σαντορίνη: Συζήτηση για τον πολιτισμό και τον τουρισμό με βασικό ομιλητή το δήμαρχο appeared first on Κυκλαδική.
  • Νάξος: Νέα προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος αύριο – Δείτε που
    Νάξος: Νέα προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος αύριο – Δείτε που The post Νάξος: Νέα προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος αύριο – Δείτε που appeared first on Κυκλαδική.