Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website







Recognized text:
-ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Κυκλαδική 2
ΤΡΙΤΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 ΕΤΟΣ 18" | ΦΥΛΛΟ 4266 | 1,00€ | ΚΩΔΙΚΟΣ 6197
Στην Αμοργό μετέβη χτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατιας, Προκόπης Παυλόπουλος με την ευκαιρία του εορτασμού της Μεταμορφώσεως του
Σωτηρος Χριστού στην Ιερά Μονη Χοζοβωτσσας. Ο κ. Παυλόπουλος ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Αμοργού Κατά την αντιφώνησή του
έκανε αναφορά στα τραγικά θύματα της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στην Ανατολικη Αττικη υπογραμμα οντας: «.. Ας αναλογισθούμε
τις ευθύνες μας και ας τις αναλάβουμε με περίσκεψη και ταπεινότητα, για να μην βιώσουμε στο μέλλον άλλη τέτοια καταστροφή .
Επίτιμος δημότης
ενός πολλαπλώς
εμβληματικού
νησιου της
Πατρίδος μας!
-Η ανακήρυξη του κ. ΠαυλόΠουλου σε επίτιμο
δημότη Αμοργού, από τον Δήμαρχο, Νικόλαο
Φωστιέρη.
Το «παρών» στις εκδηλώσεις έδωσαν: ο ΥΠΟυργός
Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, οι βουλευτές
του νομού Κυκλάδων, Νίκος Συρμαλένιος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ
Νίκος Μανιός, Αντώνης Συρίγος (ΣΥΡΙΖΑ) και
Γιάννης Βρούτσης (ΝΔ), καθώς επίσης και ο
Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και Έπαρχος Νάξου.
Μικρών Κυκλάδων και Αμοργού. Γιάννης Μαργαρίτης.
-Τι δήλωσαν στην «Κ», οι κ. Συρμαλένιος, Μανιός και
Μαργαρίτης.
ΣΕΛΙΔΑ 8,9
Νέοι χώροι σταθμεύσεως
«Ανάσες» στην Πόλη της Νάξου
Σημερινός φιλοξενούμενος
πρόεδρος της τοπικής κοινότητας
Κορώνου,ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ
Που δεν ξεχνά την τελευταία
μεγάλη φωτιά που °σάρωσε» το
χωριό του αλλά και την μεγάλη
αγαπη των συΥΧωριανων του για
την γενετειρα
Ο Δήμος Θήρας για τις γαλάζιες
σημαίες στη Σαντορίνη
Όλα έτοιμα για Τη Δεύτερη φάση της Ηλεκτρικής
Διασύνδεσης Των Κυκλάδων με αιχμή τη Νάξο
«ΚάθΕ
σελ! 10
καλοκαίρι
η Κόρωνος
αποκτά άλλη
σελ.7

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Έφτασε στην Ελλάδα Το Άγιο Φως – Πως θα διανεμηθεί στις Κυκλάδες
    Έφτασε στην Ελλάδα Το Άγιο Φως – Πως θα διανεμηθεί στις Κυκλάδες Στην Ελλάδα με κάθε μεγαλοπρέπεια έφτασε το Μεγάλο Σάββατο (04/05/2024) το Άγιο Φως στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στη συνέχεια μεταφέρθηκε όλη τη χώρα με ειδικές πτήσεις. Το χαρμόσυνο αναστάσιμο μήνυμα μεταφέρει στη χώρα μας το Άγιο Φως το οποίο έφτασε στην Ελλάδα […] The post Έφτασε στην Ελλάδα Το Άγιο Φως – Πως θα διανεμηθεί στις Κυκλάδες appeared first on Κυκλαδική.
  • Καιρός: Πώς θα κάνουμε Ανάσταση – Πώς θα κυλήσει το Πάσχα
    Καιρός: Πώς θα κάνουμε Ανάσταση – Πώς θα κυλήσει το Πάσχα Συννεφιασμένος και με βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας θα είναι ο καιρός αύριο Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ ο καιρός αύριο Κυριακή του Πάσχα, στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο, την […] The post Καιρός: Πώς θα κάνουμε Ανάσταση – Πώς θα κυλήσει το Πάσχα appeared first on Κυκλαδική.
  • Νάξος: Η Πρώτη Ανάσταση – Ανάστα ο Θεός, κρίνον την γην | Σείστηκε η Μητρόπολη! (vid)
    Νάξος: Η Πρώτη Ανάσταση – Ανάστα ο Θεός, κρίνον την γην | Σείστηκε η Μητρόπολη! (vid) Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο το πρωί, έγινε η λεγόμενη «Πρώτη Ανάσταση», δηλαδή το προανάκρουσμα της Αναστάσεως που μεταδίδουν οι ύμνοι και της προσμονής της λυτρώσεως όλης της κτίσεως από την φθορά και τον θάνατο. Η Ιερά Μητρόπολη Νάξου σείστηκε στην […] The post Νάξος: Η Πρώτη Ανάσταση – Ανάστα ο Θεός, κρίνον την γην | Σείστηκε η Μητρόπολη! (vid) appeared first on Κυκλαδική.
  • Νάξος – Πάσχα 2024: Μεγάλη Παρασκευή με συνάντηση τριών Επιταφίων στη Χώρα
    Νάξος – Πάσχα 2024: Μεγάλη Παρασκευή με συνάντηση τριών Επιταφίων στη Χώρα Την κατανυκτική τελετή του επιταφίου θρήνου και της περιφοράς του Επιταφίου βίωσαν χιλιάδες πιστοί στη Χώρα της Νάξου. Μέσα σε πένθιμο κλίμα, ξεκίνησε από την Μητρόπολη η περιφορά του επιταφίου και κατέληξε στην Αγία Θεοδοσία, εκεί που κάθε χρόνο αποτελεί σημείο συνάντησης και […] The post Νάξος – Πάσχα 2024: Μεγάλη Παρασκευή με συνάντηση τριών Επιταφίων στη Χώρα appeared first on Κυκλαδική.
  • Νάξος: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (vid)
    Νάξος: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (vid) Πλήθος πιστών παρακολούθησαν και φέτος την ακολουθία της Μεγάλης Παρασκευής και την περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στην Νάξο. Πρόκειται για ένα έθιμο που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην περιοχή Πολιχνίου, με τους επισκέπτες αλλά και τους μόνιμους κατοίκους να συμμετέχουν και να […] The post Νάξος: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (vid) appeared first on Κυκλαδική.