Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Θεσσαλία:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Λακκούβα
    Αρκετά μεγάλη λακκούβα στο οδόστρωμα, στο σημείο Ρόζου με Ιάσονος, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Καλό θα ήταν να καλυφθεί, για να μην πέσει κάποιο όχημα ή πεζός και υπάρξει πρόβλημα. Σ.Ν.
  • Στολισμένα
    Ανήμερα της Πρωτομαγιάς και οι Βολιώτες τίμησαν το έθιμο, φτιάχνοντας όπως επιτάσσει το έθιμο το στεφάνι που θα στολίσει το μπαλκόνι κάθε σπιτιού. Μπορεί ο καιρός να μην ευνόησε για να μαζέψουν οι Βολιώτες τα λουλούδια, ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε από το να δημιουργήσουν όμορφες πρωτομαγιάτικες συνθέσεις. ΑΝ.Φ.  
  • Δύο συλλήψεις στον Βόλο με κοκαΐνη και χασίς
    Συνελήφθησαν, σήμερα τις μεταμεσονύχτιες ώρες στον Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, δύο άντρες 28 και 29 ετών, διότι σε γενόμενο έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου επέβαιναν, κατελήφθησαν να κατέχουν ο ένας μικροποσότητα κοκαΐνης, βάρους -0,2- γραμμαρίων και ο δεύτερος μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -0,6- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.
  • Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στην Σκιάθο
    Συνελήφθησαν, σήμερα τις μεταμεσονύχτιες ώρες στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, 23, 33 και 34 ετών Αλβανοί, διότι, κατά τηνπροσέγγιση των αστυνομικών για έλεγχο, ο ένας εξ αυτών απέρριψε στο έδαφος μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, βάρους -0,4- γραμμαρίων, ενώ σε έλεγχο στο όχημα που επέβαιναν οι άλλοι δύο βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -7,6- γραμμαρίων. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.
  • Παραδόθηκε
    Παραδόθηκε πριν το Πάσχα, όπως είχε δεσμευτεί ο δήμος Βόλου, ο δρόμος ήπιας κυκλοφορίας της οδού Π. Μελά πλησίον της πλ. Πανεπιστημίου προς κυκλοφορίας, μετά την ολοκλήρωση των έργων αναμόρφωσης του δυτικού τμήματος της εμπορικής αγοράς του Βόλου. Ο δρόμος είναι λειτουργικός και πλέον μπορούν τα οχήματα, αλλά και οι πεζοί να διέρχονται επί της οδού. ΑΝ.Φ.