Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΛΩΝ
Κυκλαδική
ΤΡΙΤΗ 11ΟΥΝΙΟΥ 2019 | ΕΤΟΣ 19 ΦΥΛΛΟ 4.475 Η1,00 ΚΩΔΙΚΟΣ 6197
Η Οργάνωση Μελν Νάξου και η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων συνδιοργάνωσαν το Προηγούμενο Σάββατο, στο Δημαρχείο Νάξου την εκδήλωσn: Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις Κυκλάδες. Πλην της κας Αγγελατάκη Αλέκας, Ποu λόγω ανειλημμένων υποχρεσεων
απουσίαζε το παρνν στην εν λόγω εκδήλωση έδωσαν οι άλλοι Πέντε συνυποψήφιοί της, οι κκ. Γάκης Αντνης, Μανιός Μικόλαος, Ρήγου Ιρέν (Ειρήνη), Συρί.
yος Αντνιος, Συρμαλένος Μικόλαος Που από το βήμα της εκδηλσεως Πήραν τον λόγο , για να κάνουν τις επισημάνσεις και τα σχόλια τους ς
δράγμα,ηλεκτρική διασύνδεση και Νοσοκομείοτα συν^ Του ΣΥΡΙΖΑ στη Νάξο εν οψει εκλογν
Φωτιά-καμπανάκι στον
Αγιο Προκόπιο Νάξου,
ξεκίνημα την
οι 3H
καλοκαιρινής περιόδου
Νίκος Μανιός
Αντνης Συρίγος Νίκος Συρμαλένιος
Οι στιγμές αυτές Που ζουμε
τρα Πράγματι είναι ιστορικές ,
διότι σε λίγες μέρες κρίνεται
το μέλλον της χραις για
τα επόμενα τουλάχΜστον
τέσσερα χρόνια ..
αΚάνουμε μια τρομερή
δουλειά, σαν κυβέρνηση
εννο, στον τομεα
Εμείς , Πιστεύουμε ότι αυτό
(σ σ.: η Πόλωση) Πρέπει
να μείνει στο Πλαίσιο της
Πολιτικής αντιπαράθεσης ,
στο Πλαίσιο της Πολιτικής και
της Παραγωγικής
ανασυγκρότησης και των
Κυκλάδων . . D
σελ. 4
των Πολιτικν ).
) ΕΛΤΑ

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Το πρόγραμμα  “The Rhodes Co-Lab” ξεκίνησε την δράση κατά των πλαστικών μίας χρήσης
    Το πρόγραμμα  “The Rhodes Co–Lab” ξεκίνησε την δράση κατά των πλαστικών μίας χρήσης   Στο πρόγραμμα «The Rhodes Co-Lab-Sustainable Destination» προτεραιότητά μας είναι η συμμετοχή όλων των παραγωγικών φορέων και της κοινωνίας της Ρόδου στην κοινή προσπάθεια για να μετασχηματιστεί η Ρόδος σε παγκόσμιο πρότυπο βιώσιμου τουρισμού. Στο πλαίσιο του στόχου για τη σταδιακή κατάργηση […] The post Το πρόγραμμα  “The Rhodes Co-Lab” ξεκίνησε την δράση κατά των πλαστικών μίας χρήσης appeared first on Κυκλαδική.
  • Golden visa- Πιο αυστηρές προϋποθέσεις για την απόκτησή της
    Golden visa: Πιο αυστηρές προϋποθέσεις για την απόκτησή της     Πανάκριβες και απλησίαστες γίνονται από το καλοκαίρι δεκάδες συνοικίες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για τους ξένους επενδυτές τρίτων χωρών, που επιθυμούν να λάβουν άδεια παραμονής μέσω του προγράμματος «χρυσή βίζα».     The post Golden visa- Πιο αυστηρές προϋποθέσεις για την απόκτησή της appeared first on Κυκλαδική.
  • Απείλησαν και εξώθησαν σε παραίτηση εργαζόμενη πριν βγει στη σύνταξη
    Απείλησαν και εξώθησαν σε παραίτηση εργαζόμενη πριν βγει στη σύνταξη   Οι συνθήκες εργασίας για πολλούς υπαλλήλους γίνονται αφόρητες ειδικά σε όσους βρίσκονται λίγο πριν την σύνταξη.     The post Απείλησαν και εξώθησαν σε παραίτηση εργαζόμενη πριν βγει στη σύνταξη appeared first on Κυκλαδική.
  • «Τουρισμός για όλους»: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων – Μέχρι πότε εξαργυρώνεται το voucher
    «Τουρισμός για όλους»: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων – Μέχρι πότε εξαργυρώνεται το voucher   Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024» το οποίο περιλαμβάνει για πρώτη φορά αυξημένο κουπόνι διακοπών (voucher) αξίας έως και 400 ευρώ.     The post «Τουρισμός για όλους»: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων – Μέχρι πότε εξαργυρώνεται το voucher appeared first on Κυκλαδική.
  • Σημαντικά πλεονεκτήματα από την σύνδεση Εύβοιας – Κυκλάδων
    Σημαντικά πλεονεκτήματα από την σύνδεση Εύβοιας – Κυκλάδων   Εγκρίθηκε από τον δήμο Καρύστου η πρόταση φορέων της περιοχής για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Καρύστου με τη Ραφήνα και τις Κυκλάδες. Στο σκεπτικό της απόφασης, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι η νότια Εύβοια, βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας και του Αιγαίου, σε απόσταση λίγων ναυτικών μιλίων […] The post Σημαντικά πλεονεκτήματα από την σύνδεση Εύβοιας – Κυκλάδων appeared first on Κυκλαδική.