Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Θεσσαλία:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Νεκρός άνδρας που δέχθηκε πυροβολισμούς από διερχόμενο όχημα στη Σταυρούπολη
    Νεκρός έπεσε ένας 41χρονος άνδρας γύρω στις 2 το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από διερχόμενο όχημα στην οδό Τσιτσάνη, στην περιοχή της Σταυρούπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το θύμα της επίθεσης δέχτηκε μια σφαίρα στην πλάτη, μόλις κατέβηκε από το μηχανάκι που οδηγούσε και έβγαλε το κράνος του. Δράστες φέρεται να είναι δύο άνδρες και μία γυναίκα που επέβαιναν σε ένα κόκκινο όχημα. Ο ένας ήταν στη θέση του οδηγού και ο άλλος συνοδηγός. Μία γυναίκα βρισκόταν στο πίσω κάθισμα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν
  • Τελευταία
    Τελευταία στιγμή για τα τελευταία ψώνια για το πασχαλινό τραπέζι και οι Βολιώτες χθες και σήμερα “πλημμυρίζουν” την αγορά του Βόλου. Βέβαια ας μην ξεχνάνε ότι την Τρίτη μετά το Πάσχα η αγορά θα είναι κλειστή, οπότε θα πρέπει να προμηθευτούν με όλα τα απαραίτητα για το πασχαλινό κι όχι μόνο τραπέζι μέχρι την Τετάρτη που θα ξανανοίξουν τα καταστήματα. ΑΝ.Φ.
  • Αντιδράσεις
    Πληθώρα αντιδράσεων προκάλεσε η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου Λαμίας για την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου. Για την απόλυση του Μιχαλολιάκου οι δικαστές έλαβαν υπόψη τους σειρά διατάξεων, ωστόσο από τη στιγμή που ο ίδιος φέρεται να εμφανίζεται αμετανόητος, είναι απορίας άξιο πώς ελήφθη μία τέτοια απόφαση, η οποία ωστόσο δύναται από το Νόμο να προσβληθεί αυτό το βούλευμα αποφυλάκισης. ΑΝ.Φ.
  • Έξοδος
    Ξεκίνησε η μεγάλη έξοδος των Βολιωτών για το Πάσχα. Ήδη στις εξόδους της πόλης και στις εθνικές οδούς, η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη κι αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα, ενώ αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου και της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, συμβουλεύουν τους οδηγούς για ασφαλή οδήγηση. ΑΝ.Φ.  
  • Βόλος 1965 – Πάσχα στο Κεραμοποιείο Ανετόπουλου
     Βουβό φιλμ 8mm. Αρχείο K. Αποστολέρη. Βρισκόμαστε σε συνοικία του Βόλου στο Κεραμοποιείο Ανετόπουλου, Κυριακή του Πάσχα, όπου σύμφωνα με το έθιμο ψήνουν αρνιά στη σούβλα. Ο κινηματογραφιστής με την οικογένεια του έχουν προσκληθεί για το παραδοσιακό γεύμα. Το αγοράκι του κινηματογραφιστή πλησιάζει χαμογελαστό την κάμερα και τη σούβλα με το αρνί – την οποία γυρνάει μια γυναίκα – και παρακολουθεί για λίγο την διαδικασία. Στα επόμενα πλάνα τα παιδιά της συντροφιάς συγκεντρώνονται μπροστά σ’ ένα φορτηγό της εποχής, ώστε να τα καταγράψει η κάμερα. Οι σούβλες με