Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Alpha freepress:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Final 4 2024 ζευγάρια – πρόγραμμα: Οι δύο “αιώνιοι” μαζί!
    Η θρυλική πρόκριση του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη και η σπουδαία νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ, σε δύο συγκλονιστικά Game 5 της Euroleague, φέρνουν για πέμπτη φορά τους δύο «αιωνίους» μαζί σε ένα Final 4. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Παναθηναϊκός AKTOR τη Φενέρμπαχτσε στους δύο ημιτελικούς που θα γίνουν την Παρασκευή 24 Μαΐου, στο Βερολίνο. Ο Παναθηναϊκός AKTOR επιστρέφει σε Final 4 για πρώτη φορά από το 2012, τότε που ο Ολυμπιακός κατέκτησε τη δεύτερη Euroleague του, με το μυθικό καλάθι στο φινάλε του Γιώργου Πρίντεζη στον τε�
  • Φωτιά σε αυτοκίνητα Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην Πυροσβεστική
    Συνολικά τέσσερα περιστατικά αντιμετώπισε η Πυροσβεστική κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή του Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα είχαμε ξέσπασμα πυρκαγιάς σε τρία αυτοκίνητα και ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Τα περιστατικά συνέβησαν μεταξύ 02:57 μέχρι 03:30. Από την οδό Τζελίλη που οδηγεί στα Λουτρά Λαγκαδά μέχρι δίπλα από το Γυμνάσιο του Λαγκαδά.  
  • Τροχαίο Αρδηττού: Σύγκρουση δύο ΙΧ με δύο ελαφρά τραυματίες τα ξημερώματα
    Σύγκρουση ΙΧ σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα λίγο πριν το Καλλιμάρμαρο στην οδό Αρδηττού. Τα οχήματα υπέστησαν πολύ μεγάλες ζημιές ενώ ευτυχώς τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο οδηγοί. Την έρευνα για το ατύχημα έχει αναλάβει η Τροχαία και εξετάζει πώς σημειώθηκε το τροχαίο, ενώ έχει αποσύρει τα αυτοκίνητα από το σημείο.  
  • Ανακοπή καρδιάς στο μπάνιο: Τραγωδία στη Λάρισα
    Τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή της Νέας Πολιτείας στη Λάρισα, το απόγευμα της Τετάρτης, όταν 61χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού του. Σύμφωνα με το onlarissa, ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στο μπάνιο, μετά από ανακοπή καρδιάς. Οι οικείοι του ενημέρωσαν τις αρχές και στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο γιατρός και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να τον επαναφέρουν αλλά ήταν αργά.
  • Διάρρηξη στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέα: Το απειλητικό μήνυμα και η απάντηση Κασσελάκη
    Στην καταγγελία ότι διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης. Σε ανάρτησή του, την οποία συνοδεύει από φωτογραφία όπου έχει γραφτεί επάνω στην ταμπέλα του ΣΥΡΙΖΑ με σπρέι η φράση «Κασσελάκη, μια σφαίρα», ο πρόεδρος του κόμματος διαμηνύει ότι δεν φοβάται. Δείτε την ανάρτηση Κασσελάκη: «Σήμερα άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα για να αφήσουν το «απειλητικό» τους μήνυμα. Να τους ενημερώσω: -Δε φοβάμαι. Σήμερα άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα για να αφήσουν το «απειλητικό» τους μή