Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Θεσσαλία:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ακροβατικά
    Ακροβατικά για τον καναπέ της φωτογραφίας, στη συμβολή των οδών Ανθ. Γαζή και Κ. Μακρή. Ποιος είναι ο λόγος που κάποιος τον «στερέωσε» στον κάδο απορριμμάτων δεν έγινε γνωστό. Πάντως όποιος ενδιαφέρεται, προτού καταλήξει στον σκουπιδότοπο, ας ρίξει μια ματιά, διότι σε καλή κατάσταση φαινόταν. Λ.Α.
  • Α.Μεϊκόπουλος-Ν.Παππάς&υποψ.ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου
    Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου πραγματοποιήθηκε θεσμική συνάντηση του Βουλευτή, του Τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών Νίκου Παππά και των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Λυδίας Βενέρη και Γιώργου Μαρτίου με τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου. Εκ μέρους του Συλλόγου στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος Απόστολος Οντόπουλος, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Δαλιάνης Απόστολος, ο Έφορος Φαρμάκης Στέφανος, οι Σύμβουλοι: ΜαγαλιόςΚων/νος, Χριστοδουλιάς Βασίλειος και Σαμουηλίδη Έλλη. Ο
  • Καροτσάκι
    Μεγάλο σκαπτικό μηχάνημα επάνω σε νταλίκα κινούνταν την Δευτέρα στο οδικό κύκλωμα Πηλίου. Ο οδηγός δεν σταμάτησε ούτε μια φορά μεταξύ Άλλης Μεριάς και Πορταριάς με αποτέλεσμα οι οδηγοί να πηγαίνουν “καροτσάκι”. Καλό είναι να υπάρχει οδηγική συνείδηση και σε ευθείες να σταματάνε τα μεγάλα οχήματα ώστε να περνούν τα αυτοκίνητα που βρίσκονται πίσω. Μ.Χ.
  • «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ για την τοπική ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή» σήμερα στο δημαρχείο Αλμυρού
    Εκδήλωση με θέμα «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ για την τοπική ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή» θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Αλμυρού, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σήμερα στις 18:00 μμ. Η εκδήλωση έχει τον χαρακτήρα ‘συμμετοχικού εργαστηρίου’ που διοργανώνεται στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος “HER-SEA”: «Developing an Observation Network for Maritime Cultural Heritage (MCH/UCH) in Greece», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας & Καινοτομίας (ΕΛΙΔΕΚ). Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο (leader του προγράμματος) και το Πανεπιστήμιο τ
  • Eurovision
    H φετινή Eurovision τελείωσε με υψηλή τηλεθέαση με αρκετά παρατράγουδα και με νίκη της Ελβετίας και του Nemo. Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο θεσμός από μουσικός διαγωνισμός τείνει να γίνει κάτι πιο πολύπλοκο. Μ.Χ.