Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Καλλιάνος: Έρχεται το πρώτο κύμα καύσωνα στην χώρα μας
    Καλλιάνος: Έρχεται το πρώτο κύμα καύσωνα στην χώρα μας Άστατος και με σκαμπανεβάσματα θα είναι ο καιρός στην χώρα μας καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένονται βροχές και καταιγίδες και από την επόμενη εβδομάδα ξεκινά ο καύσωνας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, αύριο Παρασκευή 10/5 και το Σάββατο 11/5 αναμένονται βροχές, τοπικές καταιγίδες […] The post Καλλιάνος: Έρχεται το πρώτο κύμα καύσωνα στην χώρα μας appeared first on Κυκλαδική.
  • Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς
    Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς Στην επόμενη ημερομηνία καταβολής των συντάξεων είναι πλέον στραμμένο το βλέμμα των συνταξιούχων. Αυτή, βάσει όσων ισχύουν παγίως βάσει του ΕΦΚΑ, εκτός έκτακτου απροόπτου,.είναι η Τρίτη 28 Μαΐου 2024, οπότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι καταβολές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων μηνός Ιουνίου 2024, από τον e-ΕΦΚΑ, για τους […] The post Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς appeared first on Κυκλαδική.
  • “Σαόνησος”: Ο πίνακας δρομολογίων του μέχρι τις 26/5
    “Σαόνησος”: Ο πίνακας δρομολογίων του μέχρι τις 26/5 The post “Σαόνησος”: Ο πίνακας δρομολογίων του μέχρι τις 26/5 appeared first on Κυκλαδική.
  • Διακομιδές ασθενών από Τήνο, Νάξο και Πάρο
    Διακομιδές ασθενών από Τήνο, Νάξο και Πάρο Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: -02χρονου, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., -08χρονου, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το […] The post Διακομιδές ασθενών από Τήνο, Νάξο και Πάρο appeared first on Κυκλαδική.
  • Σύρος: Στο τελικό στάδιο των εργασιών το Στάδιο Κλασικού Αθλητισμού στη Βάρη
    Σύρος: Στο τελικό στάδιο των εργασιών το Στάδιο Κλασικού Αθλητισμού στη Βάρη Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών τοποθέτησης του συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στο Στάδιο Κλασικού Αθλητισμού στη Βάρη ξεκίνησε το τελικό στάδιο των εργασιών, το οποίο αφορά τη βαφή και διαγράμμιση του ταρτάν με ειδικό συνθετικό χρώμα. Μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών απαγορεύεται αυστηρά η […] The post Σύρος: Στο τελικό στάδιο των εργασιών το Στάδιο Κλασικού Αθλητισμού στη Βάρη appeared first on Κυκλαδική.