Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Μάιος: Με σημαντική πτώση, σχεδόν μια μονάδα κάτω, ο πληθωρισμός
    Μεγάλη πτώση σημείωσε ο ετήσιος πληθωρισμός στη χώρα μας τον Μάιο, καθώς σύμφωνα με τη Eurostat διαμορφώθηκε στο 2,3%, από 3,2% που ήταν τον Απρίλιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι χαμηλότερος από τον μέσο όρο της ευρωζώνης που διαμορφώθηκε στο 2,6% τον Μάιο, από 2,4% τον Απρίλιο. Ο δομικός πληθωρισμός, που εξαιρεί τις ευμετάβλητες τιμές […] Το άρθρο Μάιος: Με σημαντική πτώση, σχεδόν μια μονάδα κάτω, ο πληθωρισμός εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • «Κολοσσοί» των Νέων Τεχνολογιών όπως Meta και Deloitte έφεραν την Πάτρα στην παγκόσμια κατάταξη με τα οικοσυστήματα των ‘startup’ επιχειρήσεων
    Την κορυφαία 10αδα παγκοσμίως για τα οικοσυστήματα των ‘startup’ επιχειρήσεων σύμφωνα με την StartupBlink απαρτίζουν οι ΗΠΑ που βρίσκονται στην κορυφή με πολύ μεγάλη απόσταση και ακολουθούν Βρετανία, Ισραήλ, Καναδάς, Σιγκαπούρη, Σουηδία, Γερμανία Γαλλία, Ολλανδία και Ελβετία. Η Ελλάδα που βρίσκεται πλέον στην 49η θέση παγκοσμίως έχει τρεις πόλεις που κατατάσσονται στις πρώτες 1.000: Την […] Το άρθρο «Κολοσσοί» των Νέων Τεχνολογιών όπως Meta και Deloitte έφεραν την Πάτρα στην παγκόσμια κατάταξη με τα οικοσυστήματα των ‘startup’ επιχειρήσεων εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώ
  • «Mare Terra»-Με… γαλλική υπογραφή η επένδυση στο Λαμπίρι!
    Με Προεδρικό Διάταγμα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου το οποίο πρόκειται να υπογραφεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει τελικά ο καθορισμός των όρων δόμησης για τη μεγάλη τουριστική επένδυση κατασκευής του τουριστικού συγκροτήματος «Mare Terra» στις εγκαταστάσεις του πρώην ‘CLUB MED’ στο Λαμπίρι. Το Σχέδιο ΠΔ είναι ήδη σε επεξεργασία με τον επενδυτή πάντως να […] Το άρθρο «Mare Terra»-Με… γαλλική υπογραφή η επένδυση στο Λαμπίρι! εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Το συναίσθημα της αυτό-δικαίωσης
    Σκυμμένοι πάνω στις κόλλες τους, προσπαθούν να αποτυπώσουν γνώσεις και να ανταμείψουν τους κόπους ετών με μία θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Για άλλη μία χρονιά φέτος, χιλιάδες παιδιά στις πανελλήνιες εξετάσεις δίνουν έναν αγώνα, για τον οποίο όσους μας χωρίζει μια χρονική απόσταση, ξέρουμε πως δεν είναι ούτε ο τελευταίος και μάλλον, ούτε ο πιο […] Το άρθρο Το συναίσθημα της αυτό-δικαίωσης εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Η συνάντηση με τον πρόεδρο
    Μια εγκάρδια συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη είχε η αν. Τομεάρχης Υγείας, υποψήφια βουλευτής Αχαΐας Κατερίνα Σολωμού, προχθές, κατά την κεντρική εκδήλωση του κόμματος. Λίγο πριν ανέβει στο βήμα για να πραγματοποιήσει την ομιλία του ο κ. Ανδρουλάκης είχε την ευκαιρία να χαιρετηθεί με όλους όσοι ήταν στην πρώτη σειρά και με […] Το άρθρο Η συνάντηση με τον πρόεδρο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.