Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Toν Ιούνιο το Patras Art Festival
        Ένα γεμάτο διήμερο όπου η Πάτρα αναμένεται να φωτιστεί από πολιτισμό και τέχνη, αναμένεται να είναι το Patras Art Festival που έρχεται για τέταρτη συνεχή χρονιά & θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Ιουνίου. Το Patras Art Festival αποτελεί ένα πολυδιάστατο και πολυπολιτισμικό γεγονός, που συνδυάζει διάφορες τέχνες και εκφραστικές μορφές, με κύριο […] Το άρθρο Toν Ιούνιο το Patras Art Festival εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Η άδεια Πάτρα
      Μια εικόνα του άδειου κέντρου της Πάτρας χθες, Δευτέρα του Πάσχα. Το γεγονός πως τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά και σήμερα, σε συνδυασμό με τις καλές – σε γενικές γραμμές – καιρικές συνθήκες, συνέβαλλε ώστε οι Πατρινοί να μην «μαζευτούν» στην πόλη το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, αλλά να… αποκεντρωθούν, επιλέγοντας μικρές ή […] Το άρθρο Η άδεια Πάτρα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Επιστροφή και… λήξη
      Δεδομένου ότι το Πάσχα έπεσε φέτος αργά, αλλά και καθώς μπροστά μας είναι οι ευρωεκλογές, η επιστροφη των μαθητών στα σχολεία μετά τις διακοπές αυτών των ημερών, επί της ουσίας… οδηγεί στη λήξη του σχολικού έτους. Και αυτό γιατί, στα Λύκεια, τα παιδιά θα επιστρέψουν στα σχολεία στις 13 Μαΐου και η λήξη του […] Το άρθρο Επιστροφή και… λήξη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Αφιέρωμα του Associated Press στη Ναύπακτο
        Όσοι ζούμε στην Πάτρα, ξέρουμε καλά την πόσο ιδιαίτερη είναι πάντοτε η Μ. Παρασκευή στη γειτονική Ναύπακτο. Η περιφορά του Επιταφίου στη Ναύπακτο λοιπόν, έγινε θέμα μέχρι και στο Associated Press, το οποίο κατέγραψε τις πομπές των επιταφίων, σημειώνοντας πως οι ντόπιοι ψαράδες έβαλαν τη δική τους σφραγίδα, ανάβοντας φωτιές στις επάλξεις των […] Το άρθρο Αφιέρωμα του Associated Press στη Ναύπακτο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • 1.168 υποψήφιοι για 21 θέσεις
      Θυμίζει λίγο… προκήρυξη  για θέσεις εργασίας. Είναι όμως οι υποψήφιοι των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου από τα 31 κόμματα που πήραν την έγκριση του Αρείου Πάγου και θα συμμετέχουν στις εκλογές. Ούτε λίγο ούτε πολύ λοιπόν, 1.168 υποψήφιοι διεκδικούν τις 21 ελληνικές έδρες στην ευρωβουλή. Επίσης, όπως έγινε γνωστό, τα 19 από τα 31 […] Το άρθρο 1.168 υποψήφιοι για 21 θέσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.