Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Μονή της Χώρας: Καλύφθηκαν με κουρτίνες τα ψηφιδωτά της Παναγίας
    Τη λειτουργία ως τζαμί της Μονής της Χώρας, του περικαλλούς βυζαντινού ναού της Κωνσταντινούπολης, εγκαινίασε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ειδική τελετή στην οποία συνδέθηκε απ’ ευθείας από το προεδρικό μέγαρο μέσω τηλεδιάσκεψης. Πρόκειται για το μνημείο με τα πλέον περίτεχνα βυζαντινά ψηφιδωτά που διασώζεται στην Κωνσταντινούπολη, μαζί με την Αγία Σοφία και τη Μονή της Παμμακάριστου, η […] Το άρθρο Μονή της Χώρας: Καλύφθηκαν με κουρτίνες τα ψηφιδωτά της Παναγίας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΠΑΤΡΑ: Αύριο η γιορτή των λουλουδιών στα Ψηλαλώνια
    Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο δήμος της Πάτρας σε συνεργασία με τον σύλλογο Ανθοπωλών για τον εορτασμό της πρωτομαγιάς. Σημείο αναφοράς και των φετινών δράσεων οι πλατείες Υψηλών […] Το άρθρο ΠΑΤΡΑ: Αύριο η γιορτή των λουλουδιών στα Ψηλαλώνια εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Άνω Καστρίτσι: Αναβίωσε και φέτος η “Λέηση” ΦΩΤΟ
    Τη Δευτέρα του Πάσχα, στο Άνω Καστρίτσι της Πάτρας, αναίωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου το μοναδικό έθιμο της «Λέησης» Όπως αναφέρει: ο Κώστας Μπουρδούλης, πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πατρέων στην ομάδα του facebook Πάτρα η Πόλη της Καρδιάς μας: “Λέηση”, ένα έθιμο της περιοχής μας που, στη μακραίωνη πορεία του, […] Το άρθρο Άνω Καστρίτσι: Αναβίωσε και φέτος η “Λέηση” ΦΩΤΟ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Αχαΐα: Βάνδαλος λεηλάτησε 30 μνήματα σε νεκροταφείο
    Τον δράστη της εκτεταμένης λεηλασίας που είχε γίνει πριν από λίγες ημέρες σε δεκάδες μνήματα ενός κοιμητηρίου σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, ταυτοποίησαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος. Πρόκειται για έναν Έλληνα «κυνηγό» μετάλλων, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Ο δράστης είχε ξηλώσει στις 23 Απριλίου τα μπρούτζινα καντήλια από 30 μνήματα και είχε […] Το άρθρο Αχαΐα: Βάνδαλος λεηλάτησε 30 μνήματα σε νεκροταφείο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιοι θα πληρωθούν από αύριο
    To “χρώμα του χρήματος ” θα δουν από αύριο Τετάρτη, 8 Μαΐου μέχρι τις 10 Μαΐου καθώς  ο e-ΕΦΚΑ και η ΔΥΠΑ πραγματοποιούν νέο μπαράζ πληρωμών. Το παραπάνω διάστημα 60.583 δικαιούχοι θα λάβουν το συνολικό ποσό των  62.244.037 ευρώ. Αναλυτικά: Ο e-ΕΦΚΑ  θα καταβάλλει:  Από αύριο, 8 έως 10 Μαΐου το ποσό των 20.800.000 ευρώ σε 830 […] Το άρθρο e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιοι θα πληρωθούν από αύριο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.