Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ο Χάρης Συμεωνίδης παρουσιάζει το άλμπουμ «Κύκλος»
    Το άλμπουμ του Χάρη Συμεωνίδη «Κύκλος» (μουσική Μανώλης Καρπάθιος, στίχοι Κώστας Μπαλαχούτης) παρουσιάζεται την Κυριακή 26 Μαΐου, στις 20:30, στη Σφίγγα. Για το άλμπουμ θα μιλήσει ο στιχουργός, Κώστας Μπαλαχούτης. Ο Χάρης Συμεωνίδης είναι ο παλαιός και νέος ταυτόχρονα καλλιτέχνης της ανατολικής μουσικής, που έρχεται να μοιραστεί μαζί σας, τη βαθιά συναισθηματική φόρτιση που του […] Το άρθρο Ο Χάρης Συμεωνίδης παρουσιάζει το άλμπουμ «Κύκλος» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • «Η Ελλάδα που Ματώνει»-Την Τετάρτη 22/5 η παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Νεγρεπόντη – Δελιβάνη
    Το βιβλίο της πρώτης γυναίκας Πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Μαρίας Νεγρεπόντη – Δελιβάνη με τίτλο «Η Ελλάδα που Ματώνει», από τις εκδόσεις Μπαρμπουνάκη θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό». Την εκδήλωση διοργανώνει το Περιοδικό Πατρινόραμα σε συνεργασία με το Ίδρυμα Δημήτρη και Μαρίας Δελιβάνη και τον Σύλλογο Νέων Καλλιτεχνών […] Το άρθρο «Η Ελλάδα που Ματώνει»-Την Τετάρτη 22/5 η παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Νεγρεπόντη – Δελιβάνη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • «Δαγκώνουν» τα… τρόφιμα στην Ελλάδα!
    Στη δεύτερη θέση στην ευρωζώνη βρίσκεται η Ελλάδα στην ακρίβεια των τροφίμων, σύμφωνα με τη Eurostat. Τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν, δείχνουν ότι ο πληθωρισμός των τροφίμων, τον Απρίλιο, ήταν στο 5,3% και μόνο η Μάλτα είχε μεγαλύτερο πληθωρισμό (5,9%). Στην τρίτη θέση, μακριά από την Ελλάδα, η Ισπανία με 4,8% και στην τέταρτη, ακόμα πιο […] Το άρθρο «Δαγκώνουν» τα… τρόφιμα στην Ελλάδα! εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Τα παιδιά της επαρχίας
    Τα Ριζώματα Ημαθίας είναι ένας ημιορεινός οικισμός που απέχει περίπου 30 χλμ από τη Βέροια, πολύ κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου Πιερίας, στο οποίο υπολογίζεται πως κατοικούν περίπου 1000 άτομα. Προφανώς δεν είναι λοιπόν και το πιο μικρό, ούτε το πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας. Εξάλλου έχει και γυμνάσιο με λυκειακές τάξεις. Είναι όμως […] Το άρθρο Τα παιδιά της επαρχίας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Στην Πάτρα χθες η Μαργαρίτα Στενιώτη
    Στην Πάτρα βρέθηκε χθες η πρόεδρος Εφετών Αθηνών και εν νέου υποψήφια πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕνΔΕ) Μαργαρίτα Στενιώτη συνοδευόμενη από τον εφέτη Αθηνών Κωνσταντίνο Βουλγαρίδη. Είχαν επαφές με τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς της Πάτρας ενόψει των αρχαιρεσιών που έχουν προγραμματιστεί για τις 26 Μαΐου και 2 Ιουνίου για την ανάδειξη του […] Το άρθρο Στην Πάτρα χθες η Μαργαρίτα Στενιώτη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.