Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • «Πράσινα Ταξί»: Επιδότηση για αγορά ηλεκτρικών ταξί θα λάβουν 13 δικαιούχοι
    Εγκρίθηκε η καταβολή του ποσού των 244.143,29 ευρώ σε 13 δικαιούχους του προγράμματος του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών «Πράσινα Ταξί» για την αγορά 12 ηλεκτρικών ταξί. Συνολικά, έχουν καταβληθεί ενισχύσεις ύψους 744.291,64 ευρώ για 35 ηλεκτρικά ταξί. Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», με τη χρηματοδότηση […] Το άρθρο «Πράσινα Ταξί»: Επιδότηση για αγορά ηλεκτρικών ταξί θα λάβουν 13 δικαιούχοι εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Επίσκεψη του Θεόδωρου Λουλούδη στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας
    Συμμετοχή σε εκδηλώσεις τιμής, αναγνώρισης και ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας Το άρθρο Επίσκεψη του Θεόδωρου Λουλούδη στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Παναθηναϊκός AKTOR – Φενέρμπαχτσε 73-57: Ύψωσε τείχος και πάει για το 7ο αστέρι
    Ο Παναθηναϊκός  με άμυνα που έτρωγε σίδερα και τρομερή πνευματική ετοιμότητα υπέταξε τη Φενέρμπαχτσε και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της EuroLeague (73-57) στην Uber Arena. Μετά από δεκατρία χρόνια (τότε στη Βαρκελώνη), ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το 7ο αστέρι στη φανέλα. Ο MVP Ο Ματίας Λεσόρ έκανε το νταμπλ […] Το άρθρο Παναθηναϊκός AKTOR – Φενέρμπαχτσε 73-57: Ύψωσε τείχος και πάει για το 7ο αστέρι εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πάτρα: Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ-Συνεχείς περιπολίες στα στέκια οπαδών και στο κέντρο-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ
    Σε επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛΑΣ με αφορμή το Final-Four της Euroleague και τη συμμετοχή Παναθηναικού και Ολυμπιακού. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει σήμα για να βρίσκονται σε επιφυλακή από την κεντρική ηγεσία της ΕΛΑΣ, ώστε να είναι σε ετοιμότητα για αντιμετώπιση ενδεχόμενων επεισοδίων. Γύρω από τα τρία στέκια των ομάδων, υπάρχουν συνεχείς περιπολίες. Μετά την πρόκριση […] Το άρθρο Πάτρα: Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ-Συνεχείς περιπολίες στα στέκια οπαδών και στο κέντρο-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Συναγερμός με περιστατικό μηνιγγίτιδας στο Ηράκλειο – Στην εντατική μαθήτρια δημοτικού
    Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και συγκεκριμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων νοσηλεύεται κορίτσι, μαθήτρια δημοτικού αφότου οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πάσχει από μηνιγγίτιδα. Η 9χρονη μαθήτρια παρουσίασε υψηλό πυρετό και εξανθήματα και μέσα σε λίγες ώρες, η κατάστασή της επιδεινώθηκε ραγδαία. Στη ΜΕΘ σε σταθερή κατάσταση Το κοριτσάκι εισήχθη χθες (Πέμπτη) στην Μονάδα […] Το άρθρο Συναγερμός με περιστατικό μηνιγγίτιδας στο Ηράκλειο – Στην εντατική μαθήτρια δημοτικού εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρω