Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Champions League: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ρεάλ Μαδρίτης
    Η «βασίλισσα» της Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης ανέβηκε για 15η φορά στον ποδοσφαιρικό… θρόνο της, καθώς νίκησε την Ντόρτμουντ με 2-0 στον τελικό του Champions League στο Γουέμπλεϊ και πρόσθεσε άλλο ένα πολύτιμο πετράδι στο λαμπερό «στέμμα» της. Το 15ο τρόπαιο του Champions League (ή Κυπέλλου Πρωταθλητριών όπως ονομαζόταν έως το 1991) στην ατελείωτη συλλογή των […] Το άρθρο Champions League: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Εννέα πράγματα που πιστεύουμε για τους σκύλους και δεν ισχύουν
    Οι σκύλοι μας είναι οι καλύτεροι φίλοι μας. Τους αγαπάμε, τους κάνουμε όλα τα χατίρια, συχνά μάλιστα τους κακομαθαίνουμε, και θέλουμε να είναι ευτυχισμένοι. Πόσα όμως γνωρίζουμε πραγματικά για αυτούς αλλά και γενικά για τους σκύλους; Πόσα ξέρουμε για τη συμπεριφορά τους, τις ανάγκες τους, τις διατροφικές τους ανάγκες, τις συνήθειές τους, την υγεία τους; […] Το άρθρο Εννέα πράγματα που πιστεύουμε για τους σκύλους και δεν ισχύουν εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Κάπνισμα: Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν από τη διακοπή του για να μειωθεί ο κίνδυνος καρκίνου
    Κάθε συνήθεια που υιοθετούμε χρειάζεται ελάχιστο χρόνο για να μας γίνει βίωμα. Φυσικά όμως πολύ περισσότερο για να κοπεί, πόσο μάλλον εάν θεωρείται βλαβερή για την υγεία. Εάν βέβαια έχει σχέση με εθιστικές ουσίες, όπως η νικοτίνη του τσιγάρου, η διακοπή είναι ακόμα δυσκολότερη. Όταν όμως οι καπνιστές καταφέρουν να διακόψουν το κάπνισμα, απολαμβάνουν πολλαπλά […] Το άρθρο Κάπνισμα: Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν από τη διακοπή του για να μειωθεί ο κίνδυνος καρκίνου εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Μπορεί η γάτα σας να νιώσει τα συναισθήματά σας; Τι λένε έρευνες
    Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει αυτά τα γοητευτικά πλάσματα, τις γάτες. Τόσες χιλιάδες χρόνια που συνυπάρχουμε με τις γάτες, προσπαθούμε να τις κατανοήσουμε και να μπούμε στο μυαλό τους για να δούμε τελικά τι σκέφτονται και πως νιώθουν. Αλλά αυτό που προσπαθούμε κυρίως να μάθουμε είναι αν καταλαβαίνουν πως νιώθουμε εμείς. Είναι σε θέση να αντιληφθούν […] Το άρθρο Μπορεί η γάτα σας να νιώσει τα συναισθήματά σας; Τι λένε έρευνες εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Μυστικά ευεξίας: Δύο πολύτιμα συστατικά για ευτυχισμένους και υγιείς ενήλικες – Το ένα είναι το χιούμορ
    Η επίτευξη μιας καλής ζωής γεμάτη ευημερία πρέπει να αποτελεί στόχο σε κάθε ηλικία. Ακόμα και στη διαδικασία της γήρανσης, η μείωση των γνωστικών λειτουργιών, τα προβλήματα υγείας και η μειωμένη δραστηριότητα δε θα πρέπει να μπαίνουν εμπόδιο στην ευημερία. Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Brescia και του Καθολικού Πανεπιστημίου Sacred Heart στην Ιταλία ανακάλυψαν δύο […] Το άρθρο Μυστικά ευεξίας: Δύο πολύτιμα συστατικά για ευτυχισμένους και υγιείς ενήλικες – Το ένα είναι το χιούμορ εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.