Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σταρόβας: Μιλά πρώτη φορά μετά την περιπέτεια με την υγεία του
    Ο Δημήτρης Σταρόβας μιλά πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας του μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο, λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο και την επιστροφή στη κανονικότητα. «Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε […] Το άρθρο Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σταρόβας: Μιλά πρώτη φορά μετά την περιπέτεια με την υγεία του εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Γρίπη των πτηνών: Εξαπλώθηκε και σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ – Προβληματισμός στους ειδικούς
    Σε γαλακτοπαραγωγικές αγελάδες ακόμα δύο αμερικανικών πολιτειών ανιχνεύθηκε τις τελευταίες ημέρες γρίπη των πτηνών και οι ειδικοί προειδοποιούν πως όσο περισσότερα ζώα αρρωσταίνουν, τόσο αυξάνονται οι ευκαιρίες να σημειωθούν νέα κρούσματα στους ανθρώπους. Από τα τέλη Μαρτίου έως σήμερα η νόσος έχει ανιχνευθεί σε τουλάχιστον 94 κοπάδια γαλακτοπαραγωγικών αγελάδων, σύμφωνα με τον ημερήσιο απολογισμό του […] Το άρθρο Γρίπη των πτηνών: Εξαπλώθηκε και σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ – Προβληματισμός στους ειδικούς εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Επισήμως προπονητής της Μπράιτον ο Χίρσελερ
    Ο πρόεδρος της Μπράιτον, Τόνι Μπλουμ, βρήκε νέο τεχνικό, μετά την αποχώρηση του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, και έκανε την έκπληξη, ανακοινώνοντας την πρόσληψη του Φαμπιάν Χίρσελερ, ο οποίος οδήγησε τη Σανκτ Πάουλι ξανά στην μπουντεσλίγκα. Ο Γερμανός κόουτς είναι μόλις 31 ετών (!) και θεωρείται πως είναι ένα από τα μεγάλα ταλέντα της προπονητικής στο […] Το άρθρο Επισήμως προπονητής της Μπράιτον ο Χίρσελερ εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Και η πρώην σύζυγος του γνωστού δικηγόρου είχε καταθέσει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία
    Σε μια ακόμη ζοφερή υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, αυτή τη φορά με θύμα την πρώην σύζυγό του είχε εμπλακεί ο γνωστός δικηγόρος των Αθηνών που συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό της νυν συζύγου του και μητέρας του ανήλικου τέκνου του. Όπως προκύπτει από το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ που έχει στη διάθεση του το newsit.gr, ο […] Το άρθρο Και η πρώην σύζυγος του γνωστού δικηγόρου είχε καταθέσει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Τάκης Θεοδωρικάκος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αναπαράγει ψέματα και αθλιότητες»
    «Ο ΣΥΡΙΖΑ αναπαράγει ψέματα και αθλιότητες». Αυτό τονίζει σε δήλωσή του ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που αφορά στη δικογραφία για τη Greek Mafia που βρίσκεται στη Βουλή. Ο υπουργός υπογραμμίζει ότι έχει υποβάλλει μήνυση και η υπόθεση βρίσκεται ήδη στη Δικαιοσύνη. Αναλυτικά η […] Το άρθρο Τάκης Θεοδωρικάκος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αναπαράγει ψέματα και αθλιότητες» εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.