Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΛΩΝ
Κυκλαδική
ΤΡΙΤΗ 11ΟΥΝΙΟΥ 2019 | ΕΤΟΣ 19 ΦΥΛΛΟ 4.475 Η1,00 ΚΩΔΙΚΟΣ 6197
Η Οργάνωση Μελν Νάξου και η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων συνδιοργάνωσαν το Προηγούμενο Σάββατο, στο Δημαρχείο Νάξου την εκδήλωσn: Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις Κυκλάδες. Πλην της κας Αγγελατάκη Αλέκας, Ποu λόγω ανειλημμένων υποχρεσεων
απουσίαζε το παρνν στην εν λόγω εκδήλωση έδωσαν οι άλλοι Πέντε συνυποψήφιοί της, οι κκ. Γάκης Αντνης, Μανιός Μικόλαος, Ρήγου Ιρέν (Ειρήνη), Συρί.
yος Αντνιος, Συρμαλένος Μικόλαος Που από το βήμα της εκδηλσεως Πήραν τον λόγο , για να κάνουν τις επισημάνσεις και τα σχόλια τους ς
δράγμα,ηλεκτρική διασύνδεση και Νοσοκομείοτα συν^ Του ΣΥΡΙΖΑ στη Νάξο εν οψει εκλογν
Φωτιά-καμπανάκι στον
Αγιο Προκόπιο Νάξου,
ξεκίνημα την
οι 3H
καλοκαιρινής περιόδου
Νίκος Μανιός
Αντνης Συρίγος Νίκος Συρμαλένιος
Οι στιγμές αυτές Που ζουμε
τρα Πράγματι είναι ιστορικές ,
διότι σε λίγες μέρες κρίνεται
το μέλλον της χραις για
τα επόμενα τουλάχΜστον
τέσσερα χρόνια ..
αΚάνουμε μια τρομερή
δουλειά, σαν κυβέρνηση
εννο, στον τομεα
Εμείς , Πιστεύουμε ότι αυτό
(σ σ.: η Πόλωση) Πρέπει
να μείνει στο Πλαίσιο της
Πολιτικής αντιπαράθεσης ,
στο Πλαίσιο της Πολιτικής και
της Παραγωγικής
ανασυγκρότησης και των
Κυκλάδων . . D
σελ. 4
των Πολιτικν ).
) ΕΛΤΑ

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ενισχύεται η διμερής συνεργασία Ελλάδας-Σ. Αραβίας σε θέματα Αθλητισμού
    Ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας Ελλάδας-Σ. Αραβίας σε θέματα Αθλητισμού με την επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα της 7μελούς αντιπροσωπείας της φίλης χώρας, στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας με το Υπουργείο Αθλητισμού  Τον Πρίγκιπα του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, Khaled Bin Alwaleed Al Saud και πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αθλητισμού για Όλους (Sports for All Federation) του Υπουργείου […] The post Ενισχύεται η διμερής συνεργασία Ελλάδας-Σ. Αραβίας σε θέματα Αθλητισμού appeared first on Κυκλαδική.
  • Αυξάνεται η χρηματοδότηση του έργου επέκτασης Νηπιαγωγείου Καταπόλων Αμοργού
    Αυξάνεται η χρηματοδότηση του έργου επέκτασης Νηπιαγωγείου Καταπόλων Αμοργού, από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Νότιο Αιγαίο 2021 – 2027   Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, αυξάνεται η χρηματοδότηση του έργου της επέκτασης του Νηπιαγωγείου Καταπόλων Αμοργού, από το  Περιφερειακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο» 2021 – 2027. Ειδικότερα, ο Περιφερειάρχης υπέγραψε την απόφαση τροποποίησης της […] The post Αυξάνεται η χρηματοδότηση του έργου επέκτασης Νηπιαγωγείου Καταπόλων Αμοργού appeared first on Κυκλαδική.
  • Καφές- Μία «ανάσα» από τα 3 ευρώ
    Καφές- Μία «ανάσα» από τα 3 ευρώ Σε είδος πολυτελείας, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να εξελιχθεί το επόμενο διάστημα ο καφές, καθώς οι ανατιμήσεις θα εκτοξεύσουν την τιμή του σε πακέτο, μέχρι και στα 3 ευρώ. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA», υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που έχουν οδηγήσει στην αύξηση της τιμής του καφέ. […] The post Καφές- Μία «ανάσα» από τα 3 ευρώ appeared first on Κυκλαδική.
  • Εφορία- Επικαιροποιήστε τα e-mail σας αν δεν θέλετε να πληρώσετε πρόστιμο
    Εφορία- Επικαιροποιήστε τα e-mail σας αν δεν θέλετε να πληρώσετε πρόστιμο   Με πρόστιμο από την εφορία κινδυνεύουν όσοι δεν έχουν επικαιροποιήσει το e-mail τους.       The post Εφορία- Επικαιροποιήστε τα e-mail σας αν δεν θέλετε να πληρώσετε πρόστιμο appeared first on Κυκλαδική.
  • Αναμορφωτικό μέτρο επιβλήθηκε σε 14χρονο που κατέγραφε ανήλικες σε προσωπικές στιγμές
    Αναμορφωτικό μέτρο επιβλήθηκε σε 14χρονο που κατέγραφε ανήλικες σε προσωπικές στιγμές   Δύο 14χρονοι απολογήθηκαν στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελία συνομήλικής τους για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με την καταγγελία, στο υλικό αυτό, που φέρεται να καταγράφηκε με κινητό τηλέφωνο, απεικονιζόταν η 14χρονη σε προσωπικές στιγμές με έναν από τους δύο 14χρονους κατηγορούμενους. […] The post Αναμορφωτικό μέτρο επιβλήθηκε σε 14χρονο που κατέγραφε ανήλικες σε προσωπικές στιγμές appeared first on Κυκλαδική.