Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΗΜΕΡΗΣΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝΚΥΚΛΑΔΩΝ
Κυκλαδική
ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 | ΕΤΟΣ 190 ΦΥΛΛΟ 4. 476 1,00ε ΚΩΔΙΚΟΣ 6197
Μετά την Προσφορά-δωρεά για την συντήρηση βυζαντινν μνημείων της Νάξου ίαποκατάσταση των ιερν ναν Αγίας Κυριακής και Αγίου Ιωάννη ΘεολόγoU
Αφικλή, στην Απείρανθο), το ζεύγος Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου Προέβη σε μία ακόμη ευγενή χειρονομία . Για δεύτερη φορά μέσα στα τελευταία έτη, ιδίαις
δαπάναις, φροντισε να Προμηθευτεί για Πογαριασμό
του Κέντρου Υγείας-Γενικού Νοσοκομείου Νάξου τον αξονικό τομογράφο Που από το καλοκαίρι του 2018
κάλυπτε τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας. Η συνολική δαπάνη, σύμφωνα με Πληροφορίες, ανέρχεται στο Ποσο των 300.000 ευρ ..
SHEMENS
SIEMENS
Το ζεύγος Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτνου
Δυρεά ζωής
γα τη Νάξο
και τις Μικρές
Κυκλάδες
0 Αξονικός Τομογράφος που έφθασε χθες.
SIEMENS
SIEMENS
ΕΜENS
SIEMENS
Για τις "αποφάσεις)
του νέου Αιμενάρχη
Νάξου, ο Νίκος
Συρμαλένιος:
Παλιό και νέο αίμα στο ψηφοδέλτιο
της Νέας Δημοκρατίας, στις Κυκλάδες ενήσουμε.
"Θα κάνουμε ό,τι
μπορούμε να

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • “Σαόνησος”: Ο πίνακας δρομολογίων του μέχρι τις 26/5
    “Σαόνησος”: Ο πίνακας δρομολογίων του μέχρι τις 26/5 The post “Σαόνησος”: Ο πίνακας δρομολογίων του μέχρι τις 26/5 appeared first on Κυκλαδική.
  • Διακομιδές ασθενών από Τήνο, Νάξο και Πάρο
    Διακομιδές ασθενών από Τήνο, Νάξο και Πάρο Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: -02χρονου, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., -08χρονου, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το […] The post Διακομιδές ασθενών από Τήνο, Νάξο και Πάρο appeared first on Κυκλαδική.
  • Σύρος: Στο τελικό στάδιο των εργασιών το Στάδιο Κλασικού Αθλητισμού στη Βάρη
    Σύρος: Στο τελικό στάδιο των εργασιών το Στάδιο Κλασικού Αθλητισμού στη Βάρη Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών τοποθέτησης του συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στο Στάδιο Κλασικού Αθλητισμού στη Βάρη ξεκίνησε το τελικό στάδιο των εργασιών, το οποίο αφορά τη βαφή και διαγράμμιση του ταρτάν με ειδικό συνθετικό χρώμα. Μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών απαγορεύεται αυστηρά η […] The post Σύρος: Στο τελικό στάδιο των εργασιών το Στάδιο Κλασικού Αθλητισμού στη Βάρη appeared first on Κυκλαδική.
  • ΑΜΚΕ ΚΙνΗΜΑ: Εκδήλωση – ενημέρωση στη Σύρο με θέμα την “Κλιματική Αλλαγή”
    ΑΜΚΕ ΚΙνΗΜΑ: Εκδήλωση – ενημέρωση στη Σύρο με θέμα την “Κλιματική Αλλαγή” Εκδήλωση με θέμα την “Κλιματική Αλλαγή”, θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 11 Μαΐου στις 20:00, στην Αίθουσα “Γιάννης Ρίτσος” στη Σύρο, η ΑΜΚΕ «ΚΙΝΗΜΑ». Στόχος της εκδήλωσης, είναι η ενημέρωση των κατοίκων της Σύρου, για την “Κλιματική Αλλαγή” και τις επιπτώσεις της στο περιβάλλον. […] The post ΑΜΚΕ ΚΙνΗΜΑ: Εκδήλωση – ενημέρωση στη Σύρο με θέμα την “Κλιματική Αλλαγή” appeared first on Κυκλαδική.
  • Δήλωση Φίλιππου Φόρτωμα για την Ημέρα της Ευρώπης
    Δήλωση Φίλιππου Φόρτωμα για την Ημέρα της Ευρώπης Σήμερα γιορτάζουμε τη Διακήρυξη Schuman του 1950, την ενότητα, την ειρήνη, τη δημοκρατία, την προοπτική αλλά και τη δέσμευσή μας για ένα βιώσιμο μέλλον. Γιορτάζουμε όλη την πρόοδο που έχουμε σημειώσει από το 1979 όταν η Νέα Δημοκρατία και ο ιδρυτής της, Κωνσταντίνος Καραμανλής, οδήγησαν τη χώρα […] The post Δήλωση Φίλιππου Φόρτωμα για την Ημέρα της Ευρώπης appeared first on Κυκλαδική.