Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΗΜΕΡΗΣΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝΚΥΚΛΑΔΩΝ
Κυκλαδική
ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 | ΕΤΟΣ 190 ΦΥΛΛΟ 4. 476 1,00ε ΚΩΔΙΚΟΣ 6197
Μετά την Προσφορά-δωρεά για την συντήρηση βυζαντινν μνημείων της Νάξου ίαποκατάσταση των ιερν ναν Αγίας Κυριακής και Αγίου Ιωάννη ΘεολόγoU
Αφικλή, στην Απείρανθο), το ζεύγος Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου Προέβη σε μία ακόμη ευγενή χειρονομία . Για δεύτερη φορά μέσα στα τελευταία έτη, ιδίαις
δαπάναις, φροντισε να Προμηθευτεί για Πογαριασμό
του Κέντρου Υγείας-Γενικού Νοσοκομείου Νάξου τον αξονικό τομογράφο Που από το καλοκαίρι του 2018
κάλυπτε τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας. Η συνολική δαπάνη, σύμφωνα με Πληροφορίες, ανέρχεται στο Ποσο των 300.000 ευρ ..
SHEMENS
SIEMENS
Το ζεύγος Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτνου
Δυρεά ζωής
γα τη Νάξο
και τις Μικρές
Κυκλάδες
0 Αξονικός Τομογράφος που έφθασε χθες.
SIEMENS
SIEMENS
ΕΜENS
SIEMENS
Για τις "αποφάσεις)
του νέου Αιμενάρχη
Νάξου, ο Νίκος
Συρμαλένιος:
Παλιό και νέο αίμα στο ψηφοδέλτιο
της Νέας Δημοκρατίας, στις Κυκλάδες ενήσουμε.
"Θα κάνουμε ό,τι
μπορούμε να

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Νάξος : Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήματα της οδού Καλαμούρια – Ορκός 
    Νάξος : Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήματα της οδού Καλαμούρια – Ορκός    Στο πλαίσιο του έργου: “Βελτίωση – Ασφαλτόστρωση οδών Αγ. Αρσενίου και Βίβλου” εκτελούνται εργασίες σε όλο το πλάτος κυκλοφορίας τμήματος της οδού που καταλήγει στον Ορκό. Για την ομαλή υλοποίηση των εργασιών και την ασφάλεια των χρηστών της οδού, απαιτείται διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων […] The post Νάξος : Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήματα της οδού Καλαμούρια – Ορκός  appeared first on Κυκλαδική.
  • Γ. Βρούτσης: Μαγικές διαδρομές και υψηλού επιπέδου αθλητικό θέαμα αναβάθμισαν τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας
    Γ. Βρούτσης: Μαγικές διαδρομές και υψηλού επιπέδου αθλητικό θέαμα αναβάθμισαν τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024   Ο αγώνας ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή, 19 Μαΐου, με ετάπ στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, που εντυπωσίασε τον κόσμο – Πάνω από 200 παράλληλες εκδηλώσεις κατά την 5ήμερη διάρκεια του Αγώνα, σε ολόκληρη την Ελλάδα   Με μαγικές […] The post Γ. Βρούτσης: Μαγικές διαδρομές και υψηλού επιπέδου αθλητικό θέαμα αναβάθμισαν τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας appeared first on Κυκλαδική.
  • Σεριφος- Αλλαγή ασφαλτοτάπητα
    Σεριφος- Αλλαγή ασφαλτοτάπητα Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος στην Σέριφο, η αλλαγή ασφαλτοτάπητα σε επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού είναι σε εξέλιξη. Μέσα από ένα πρόγραμμα παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο όλων των νησιών μας, το μεγαλύτερο στην ιστορία των νησιών, δεκάδες εργοτάξια είναι ανοικτά, δεκάδες εργοτάξια ετοιμάζονται να ξεκινήσουν και δεκάδες […] The post Σεριφος- Αλλαγή ασφαλτοτάπητα appeared first on Κυκλαδική.
  • Γιατί οι τουρίστες επιλέγουν Ελλάδα, τι είναι αυτό που τους ξετρελαίνει
    Γιατί οι τουρίστες επιλέγουν Ελλάδα, τι είναι αυτό που τους ξετρελαίνει   H Ελλάδα είναι από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες αγορές εξερχόμενου τουρισμού της Ευρώπης και μάλιστα, παρά το ανταγωνιστικό μειονέκτημα της χώρας ότι οι περισσότεροι Ευρωπαίοι δηλώνουν σε αυτή τη συγκυρία ότι προτιμούν τα ταξίδια μικρότερων αποστάσεων διάρκειας έως τρείς ώρες. […] The post Γιατί οι τουρίστες επιλέγουν Ελλάδα, τι είναι αυτό που τους ξετρελαίνει appeared first on Κυκλαδική.
  • Οι τρίτεκνοι γίνονται πολύτεκνοι – Τα προνόμια που αποκτούν
    Οι τρίτεκνοι γίνονται πολύτεκνοι – Τα προνόμια που αποκτούν   Oι τρίτεκνοι αναμένεται να εξισωθούν με τους πολύτεκνους, απολαμβάνοντας παράλληλα πολλά προνόμια. Η εν λόγω ανακοίνωση, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες δια στόματος πρωθυπουργού, στο πλαίσιο παρουσίασης του σχεδίου που αφορά στο δημογραφικό. Το Εθνικό Σχέδιο για το Δημογραφικό προβλέπει διάφορες δράσεις, […] The post Οι τρίτεκνοι γίνονται πολύτεκνοι – Τα προνόμια που αποκτούν appeared first on Κυκλαδική.