Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Αγωγή εκφοβισμού (SLAPP) σε 5 άτομα από την Εντεταλμένη Σύμβουλο του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας
    Αγωγή εκφοβισμού (SLAPP) σε 5 άτομα από την Εντεταλμένη Σύμβουλο του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας   Αγωγή εκφοβισμού δέχθηκαν 5 άτομα – κάτοικοι  του νησιού  της Σαντορίνης, μεταξύ των οποίων και εγώ ( Χαρά Καπότου – santorinimagazine) από την Ελένη Μπορμπουδάκη, με την ιδιότητα ως Αντιπροέδρου της ΑΕΜΥ ΑΕ και Εντεταλμένης Συμβούλου του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας,  για ηθική βλάβη και συκοφαντική […] The post Αγωγή εκφοβισμού (SLAPP) σε 5 άτομα από την Εντεταλμένη Σύμβουλο του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας appeared first on Κυκλαδική.
  • Ν. Φαραντούρης : Οι Κυκλάδες χρειάζονται ανθρώπους στις Βρυξέλλες που ξέρουν τη δουλειά όχι να πίνουν μπύρες
    Ν. Φαραντούρης : Οι Κυκλάδες χρειάζονται ανθρώπους στις Βρυξέλλες που ξέρουν τη δουλειά και έχουν δυνατή φωνή Στην εκπομπή «Αποχρώσεις» με τον Λάμπρο Δεμερτζή  και στον Μεσόγειος 105,4 FM μίλησε ο Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και Δικαίου της Ενέργειας στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Κάτοχος της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet στο […] The post Ν. Φαραντούρης : Οι Κυκλάδες χρειάζονται ανθρώπους στις Βρυξέλλες που ξέρουν τη δουλειά όχι να πίνουν μπύρες appeared first on Κυκλαδική.
  • Σάρωσαν τα εστιατόρια του Νοτίου Αιγαίου στην απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας
    Σάρωσαν τα εστιατόρια του Νοτίου Αιγαίου στην απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Τα “Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024”, απονεμήθηκαν, χθές, στη Θεσσαλονίκη, σε 85 εστιατόρια της χώρας, με τα 32 απο αυτά να βρίσκονται στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Δείτε εδώ τα εστιατόρια που βραβεύτηκαν στο Νότιο Αιγαίο: ΚΥΚΛΑΔΕΣ Selene – Σαντορίνη Grandma’s – Ιος Petra […] The post Σάρωσαν τα εστιατόρια του Νοτίου Αιγαίου στην απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας appeared first on Κυκλαδική.
  • Ξεκινά σήμερα η πρώτη φάση διαβούλευσης για τον νέο ΕΛΓΑ – Οι πιο σημαντικές αλλαγές
     Ξεκινά σήμερα η πρώτη φάση διαβούλευσης για τον νέο ΕΛΓΑ – Σε δύο επίπεδα η ασφάλιση-νέοι κίνδυνοι και ψηφιοποίηση του Οργανισμού- Οι βασικοί στόχοι της μεταρρύθμισης   Μετά από 25 χρόνια ξεκινά σήμερα η πρώτη φάση της διαβούλευσης για την αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, σε […] The post Ξεκινά σήμερα η πρώτη φάση διαβούλευσης για τον νέο ΕΛΓΑ – Οι πιο σημαντικές αλλαγές appeared first on Κυκλαδική.
  • Πανελλήνιες 2024 : Αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
    Πανελλήνιες 2024 : Αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Οι μαθητές μπαίνουν στην τελική ευθεία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν στις 30 Μαΐου. Υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές των λυκείων θα έχουν μάθημα μέχρι και την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024  οπότε και κλείνουν τα λύκεια της χώρας , αφού την ερχόμενη εβδομάδα, 20-27 Μαΐου, ξεκινούν […] The post Πανελλήνιες 2024 : Αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ appeared first on Κυκλαδική.