Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ίος – «Διονύσιος Σολωμός»: Μαθητές τραυματίστηκαν μετά από πτώση στις κυλιόμενες σκάλες – Στο Κέντρο Υγείας μία 14χρονη
    Ίος – «Διονύσιος Σολωμός»: Μαθητές τραυματίστηκαν μετά από πτώση στις κυλιόμενες σκάλες – Στο Κέντρο Υγείας μία 14χρονη Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ίου, από εκπαιδευτικούς Γυμνασίου σχολείου της Θήρας που πραγματοποιούσε ημερήσια εκδρομή από την Θήρα στην Ίο, για περιστατικό ελαφρών τραυματισμών έξι μαθητών επιβαινόντων εντός του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ […] The post Ίος – «Διονύσιος Σολωμός»: Μαθητές τραυματίστηκαν μετά από πτώση στις κυλιόμενες σκάλες – Στο Κέντρο Υγείας μία 14χρονη appeared first on Κυκλαδική.
  • Blue Star Paros: Έκτακτο δρομολόγιο για Πάρο την Τρίτη 14/5
    Blue Star Paros: Έκτακτο δρομολόγιο για Πάρο την Τρίτη 14/5 Με σχετική της ενημέρωση, η Blue Star Ferries, γνωστοποίησε πως το Blue Star Paros, θα αναχωρήσει το βράδυ της Τρίτης 14 Μαΐου από το λιμάνι του Πειραιά για την Πάρο, με επιστροφή, ενώ την Τετάρτη 15/5, θα πραγματοποιήσει το δρομολόγιό του για Σύρο-Τήνο-Μύκονο. ΤΡΙΤΗ 14/5: […] The post Blue Star Paros: Έκτακτο δρομολόγιο για Πάρο την Τρίτη 14/5 appeared first on Κυκλαδική.
  • Ιός Δυτικού Νείλου – ΕΟΔΥ: Οδηγίες για την προστασία από τα κουνούπια
    Ιός Δυτικού Νείλου – ΕΟΔΥ: Οδηγίες για την προστασία από τα κουνούπια Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) συνιστά να λαμβάνετε μέτρα για να προφυλάσσεστε από τα κουνούπια, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου, ο οποίος αναμένεται να επανακυκλοφορήσει και τη φετινή χρονιά. Κρούσματα της λοίμωξης από τον ιό […] The post Ιός Δυτικού Νείλου – ΕΟΔΥ: Οδηγίες για την προστασία από τα κουνούπια appeared first on Κυκλαδική.
  • Αγρότες – ΕΛΓΑ: Στα «σκαριά» η ασφάλιση της ακαρπίας – Το σχέδιο και το χρονοδιάγραμμα των αλλαγών
    Αγρότες – ΕΛΓΑ: Στα «σκαριά» η ασφάλιση της ακαρπίας – Το σχέδιο και το χρονοδιάγραμμα των αλλαγών Με δύο «ταχύτητες» εξετάζεται να λειτουργεί ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ), σύμφωνα με το σχέδιο που μελετά το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τους αγρότες. Συγκεκριμένα, στην πρώτη «ταχύτητα» του ΕΛΓΑ θα εντάσσονται υποχρεωτικά -όπως ισχύει […] The post Αγρότες – ΕΛΓΑ: Στα «σκαριά» η ασφάλιση της ακαρπίας – Το σχέδιο και το χρονοδιάγραμμα των αλλαγών appeared first on Κυκλαδική.
  • Οι τρίτεκνοι γίνονται… πολύτεκνοι: Άμεσα οι ανακοινώσεις – Τα προνόμια που αποκτούν
    Οι τρίτεκνοι γίνονται… πολύτεκνοι: Άμεσα οι ανακοινώσεις – Τα προνόμια που αποκτούν Την εξίσωση των προνομίων και των επιδομάτων των τριτέκνων με αυτά που λαμβάνουν οι πολύτεκνες οικογένειες αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την επόμενη εβδομάδα στο πλαίσιο παρουσίασης του σχεδίου που αφορά το δημογραφικό. Όπως έχει ήδη γράψει το Dnews η υπουργός […] The post Οι τρίτεκνοι γίνονται… πολύτεκνοι: Άμεσα οι ανακοινώσεις – Τα προνόμια που αποκτούν appeared first on Κυκλαδική.