Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ελέυθερη είσοδος και δράσεις αύριο σε Μουσεία στη Νάξο
    Ελέυθερη είσοδος και δράσεις αύριο σε Μουσεία στη Νάξο Με την ευκαιρία του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ανοίγει δωρεάν στο κοινό τα Δημοτικά Μουσεία αύριο Σάββατο, με παράλληλες δράσεις τόσο στο Θεατρικό Μουσείο “Ι. Καμπανέλλης” όσο και στο Γεωλογικό Μουσείο Απειράνθου.    Το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM), στην […] The post Ελέυθερη είσοδος και δράσεις αύριο σε Μουσεία στη Νάξο appeared first on Κυκλαδική.
  • Ιταλικός ιστότοπος διαλέγει τρία νησιά για το καλοκαίρι
    Ιταλικός ιστότοπος διαλέγει τρία νησιά για το καλοκαίρι Σύμφωνα με τον My Greek Salad η Αστυπάλαια, η Νάξος και η Σκόπελος προφέρουν εξαιρετικές και πολύπλευρες εμπειρίες πριν την υψηλή σεζόν, σύμφωνα με τις εντυπώσεις εκατοντάδων φίλων στο blog και τα social media. Στο πλαίσιο του αφιερώματος, η πανέμορφη Αστυπάλαια είναι ένα νησί των Δωδεκανήσων που «αισθητικά» […] The post Ιταλικός ιστότοπος διαλέγει τρία νησιά για το καλοκαίρι appeared first on Κυκλαδική.
  • Συναντήσεις εργασίας του βουλευτή Κυκλάδων Μ. Καφούρου για τοπικά θέματα και τις Ευρωεκλογές
    Πρόγραμμα συναντήσεων του βουλευτή Κυκλάδων Μάρκου Εμμ. Καφούρου για τα τοπικά θέματα και τις Ευρωεκλογές   Περιοδεία σε νησιά των Κυκλάδων, όπου πραγματοποίησε σημαντικές συναντήσεις τόσο για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος όσο και για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές, είχε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Μάρκος Εμμ. Καφούρος, την εβδομάδα 6-12 Μαΐου. Συγκεκριμένα: Την Τρίτη 7/5, ο […] The post Συναντήσεις εργασίας του βουλευτή Κυκλάδων Μ. Καφούρου για τοπικά θέματα και τις Ευρωεκλογές appeared first on Κυκλαδική.
  • Υπουργείο Οικονομικών- «Τελεσίγραφο» σε 600.000 επαγγελματίες για το IRIS
    Υπουργείο Οικονομικών: «Τελεσίγραφο» σε 600.000 επαγγελματίες για το IRIS   Ένας στους τρεις ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους έχει μέχρι σήμερα ενεργοποιήσει το σύστημα IRIS, προκειμένου να δέχεται άμεσες πληρωμές στον λογαριασμό του από πελάτες – φυσικά πρόσωπα.       The post Υπουργείο Οικονομικών- «Τελεσίγραφο» σε 600.000 επαγγελματίες για το IRIS appeared first on Κυκλαδική.
  • Κατατέθηκαν 15.945 αιτήσεις για Φωτοβολταϊκά στη Στέγη και 5.339 για Φωτοβολταϊκά στο Χωράφι
    Κατατέθηκαν 15.945 αιτήσεις για Φωτοβολταϊκά στη Στέγη και 5.339 για Φωτοβολταϊκά στο Χωράφι   Καταγράφηκε υψηλό ενδιαφέρον συμμετοχής   Υψηλό ενδιαφέρον καταγράφηκε για τη συμμετοχή στα προγράμματα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας: «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη» και «Φωτοβολταϊκά στο Χωράφι», για τα οποία ολοκληρώθηκε, την Τετάρτη 15/5 η διαδικασία υποβολής αιτήσεων.   Ειδικότερα όσον αφορά καθένα […] The post Κατατέθηκαν 15.945 αιτήσεις για Φωτοβολταϊκά στη Στέγη και 5.339 για Φωτοβολταϊκά στο Χωράφι appeared first on Κυκλαδική.