Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Πανελλήνιες 2024 : Αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
    Πανελλήνιες 2024 : Αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Οι μαθητές μπαίνουν στην τελική ευθεία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν στις 30 Μαΐου. Υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές των λυκείων θα έχουν μάθημα μέχρι και την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024  οπότε και κλείνουν τα λύκεια της χώρας , αφού την ερχόμενη εβδομάδα, 20-27 Μαΐου, ξεκινούν […] The post Πανελλήνιες 2024 : Αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ appeared first on Κυκλαδική.
  • Διοικήτρια Γενικού Νοσοκομείου Σαντορίνης: «Η άμεση στελέχωση της παθολογικής κλινικής με παθολόγους είναι πάρα πολύ σημαντική»
    Διοικήτρια Γενικού Νοσοκομείου Σαντορίνης: «Η άμεση στελέχωση της παθολογικής κλινικής με παθολόγους είναι πάρα πολύ σημαντική»   Η έναρξη της τουριστικής περιόδου,  βρίσκει το  νοσοκομείο της Σαντορίνης υποστελεχωμένο. «Δεν υπηρετεί παθολόγος από το 2022 και  αυτό είναι ένα σημαντικό αίτημα και μεγάλο στοίχημα για μας» αναφέρει η Διοικήτρια Λένα Μπορμπουδάκη, τονίζοντας ωστόσο πως, ο στόχος […] The post Διοικήτρια Γενικού Νοσοκομείου Σαντορίνης: «Η άμεση στελέχωση της παθολογικής κλινικής με παθολόγους είναι πάρα πολύ σημαντική» appeared first on Κυκλαδική.
  • Καταργείται το νυχτερινό τιμολόγιο ρεύματος
    Καταργείται το νυχτερινό τιμολόγιο ρεύματος   Από 1η Ιουνίου θα έχουμε αύξηση της λιανικής στα χρωματιστά τιμολόγια ρεύματος, ανέφερε ο Μιχάλης Χριστοδουλίδης ενεργειακός επιθεωρητής.     The post Καταργείται το νυχτερινό τιμολόγιο ρεύματος appeared first on Κυκλαδική.
  • Κυκλάδες- Ποια προτίμησαν για το Πάσχα οι επισκέπτες –Ερχεται “καυτό” το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
    Κυκλάδες- Ποια προτίμησαν για το Πάσχα οι επισκέπτες –Ερχεται “καυτό” το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος   Τα νησιά προετοιμάζονται για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος όπου θα είναι και το σημαντικότερο  crash test για την επισκεψιμότητα και θα δείξει τις τάσεις τις σεζόν. Σύμφωνα με τα στοιχεία επιβατικής κίνησης πλοίων για κρατήσεις μέσω του Ferryhopper, […] The post Κυκλάδες- Ποια προτίμησαν για το Πάσχα οι επισκέπτες –Ερχεται “καυτό” το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος appeared first on Κυκλαδική.
  • MyCoast: 500 καταγγελίες μέσα σε δύο εβδομάδες για κατάληψη παραλιών
    MyCoast: 500 καταγγελίες μέσα σε δύο εβδομάδες για κατάληψη παραλιών Περίπου 14.000 πολίτες έχουν εγκαταστήσει μέχρι σήμερα τη νέα ψηφιακή εφαρμογή MyCoast για την κατάληψη παραλιών, σε διάστημα λίγων ημερών από την έναρξη της λειτουργίας στις 29 Απριλίου. Περί τις 500 καταγγελίες έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα Να υπενθυμίσουμε ότι μέσω του «MyCoast» οι πολίτες μπορούν να ελέγχουν αν στις […] The post MyCoast: 500 καταγγελίες μέσα σε δύο εβδομάδες για κατάληψη παραλιών appeared first on Κυκλαδική.