Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ευρωεκλογές 2024: Όλοι οι υποψήφιοι των ελληνικών κομμάτων
    Ευρωεκλογές 2024: Όλοι οι υποψήφιοι των ελληνικών κομμάτων Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τη διεξαγωγή των Ευρωεκλογών 2024 στην Ελλάδα αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στην Ελλάδα, οι εκλογές για το νέο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θα διεξαχθούν στις 9 Ιουνίου 2024, από τις 07:00 το πρωί ως τις 19:00 το απόγευμα. Παράλληλα, όπως έχει γίνει γνωστό, οι επιστολικές […] The post Ευρωεκλογές 2024: Όλοι οι υποψήφιοι των ελληνικών κομμάτων appeared first on Κυκλαδική.
  • Ακρίβεια: «Πικρή» η σοκολάτα, «φαρμάκι» ο καφές από το μπαράζ ανατιμήσεων
    Ακρίβεια: «Πικρή» η σοκολάτα, «φαρμάκι» ο καφές από το μπαράζ ανατιμήσεων Σύμφωνα με τους παρασκευαστές ζαχαροπλαστικής, η αύξηση της τιμής στα γλυκά και τα παγωτά θα είναι άμεση και διψήφια. «Η τιμή του κακάο έχει αυξηθεί 100%, το απόθεμα τέλειωσε με τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά. Οι επόμενες παράλαβες πρώτης ύλης θα είναι αυξημένες. Επειδή αναλογικά […] The post Ακρίβεια: «Πικρή» η σοκολάτα, «φαρμάκι» ο καφές από το μπαράζ ανατιμήσεων appeared first on Κυκλαδική.
  • Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 17 Μαΐου
    Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 17 Μαΐου Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές κυρίως στα νότια τμήματα της χώρας, όπου υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν […] The post Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 17 Μαΐου appeared first on Κυκλαδική.
  • Καθαρισμός οικοπέδων: Αντίστροφη μέτρηση για υποβολή υπεύθυνης δήλωσης ιδιοκτητών – Έρχονται πρόστιμα
    Καθαρισμός οικοπέδων: Αντίστροφη μέτρηση για υποβολή υπεύθυνης δήλωσης ιδιοκτητών – Έρχονται πρόστιμα Μέχρι τις 31 Μαΐου είναι υποχρεωμένοι οι ιδιοκτήτες οικοπέδων να καταθέσουν την υπεύθυνη δήλωση για τον καθαρισμό των οικοπέδων στο Εθνικό Μητρώο Τήρησης Μέτρων Προληπτικής Πυροπροστασίας ιδιοκτησιών του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Ειδικότερα, οι ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές, μισθωτές και υπομισθωτές οικοπέδων […] The post Καθαρισμός οικοπέδων: Αντίστροφη μέτρηση για υποβολή υπεύθυνης δήλωσης ιδιοκτητών – Έρχονται πρόστι
  • Ευρωεκλογές: Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία της επιστολικής ψήφου
    Ευρωεκλογές: Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία της επιστολικής ψήφου Εικοσιπέντε ημέρες πριν τις ευρωεκλογές το εκλογικό θερμόμετρο ανεβαίνει με τα κόμματα να διανύουν τα τελευταία μέτρα της προεκλογικής περιόδου. Στα χέρια των ψηφοφόρων φτάνει από τη Δευτέρα 13 Μαΐου, ο φάκελος με την επιστολική ψήφο για τις προσεχείς ευρωεκλογές. Ήδη τις προηγούμενες ημέρες […] The post Ευρωεκλογές: Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία της επιστολικής ψήφου appeared first on Κυκλαδική.