Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Νάξος : Την Παρασκευή 10 Μαΐου ξεκινούν οι αιτήσεις εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς
    Την Παρασκευή 10 Μαΐου ξεκινούν οι αιτήσεις εγγραφής  και επανεγγραφής στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς στη Νάξο Αφορά τον 1ο και τον 2ο Παιδικό Σταθμό που λειτουργούν στη Χώρα Νάξου   Κάλυψη θέσεων με οικονομική συμμετοχή (Tροφεία)   Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων εγγραφής και επανεγγραφής νηπίων στους 2 (δύο) Παιδικούς Σταθμούς […] The post Νάξος : Την Παρασκευή 10 Μαΐου ξεκινούν οι αιτήσεις εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς appeared first on Κυκλαδική.
  • ΕΒΕΠ : Οι οκτώ βασικές τάσεις στην ευρωπαϊκή αγορά τροφίμων
    ΕΒΕΠ : Οι οκτώ βασικές τάσεις στην ευρωπαϊκή αγορά τροφίμων   Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς ενημερώνει σχετικά με την ετήσια έκδοση «State of Grocery Europe» η οποία είναι μια σημαντική έρευνα που εξετάζει τις πιο διαδεδομένες τάσεις που θα επηρεάσουν τον κλάδο των καταστημάτων και αλυσίδων τροφίμων από το 2024 και μετά. Πώς […] The post ΕΒΕΠ : Οι οκτώ βασικές τάσεις στην ευρωπαϊκή αγορά τροφίμων appeared first on Κυκλαδική.
  • Παπαστεργίου: 6.500 παραλίες στην εφαρμογή MyCoast
    Παπαστεργίου: 6.500 παραλίες στην εφαρμογή MyCoast -Σε πλήρη λειτουργία η ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τους πολίτες, όταν εντοπίζουν καταπάτηση Για τις εξελίξεις στον τομέα της ψηφιοποίησης του κράτους μίλησε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου. Μιλώντας για τη νέα εφαρμογή του υπουργείου Mycoast.gov.gr,  είπε ότι ξεκίνησε η λειτουργία της εφαρμογής με σχεδόν όλες […] The post Παπαστεργίου: 6.500 παραλίες στην εφαρμογή MyCoast appeared first on Κυκλαδική.
  • «Ελ. Βενιζέλος»: Αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 16,3% τον Απρίλιο 
    «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 16,3% τον Απρίλιο Η επιβατική κίνηση του αεροδρομίου της Αθήνας, «Ελευθέριος Βενιζέλος», κατά τη διάρκεια του Απριλίου 2024 ανήλθε σε 2.49 εκατ., αυξημένη κατά 16,3% σε σύγκριση με τα επίπεδα του Απριλίου 2023. Αναλυτικά, τόσο η εγχώρια όσο και η διεθνής επιβατική κίνηση ξεπέρασαν κατά 4,1% και 21,7% […] The post «Ελ. Βενιζέλος»: Αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 16,3% τον Απρίλιο  appeared first on Κυκλαδική.
  • Ενισχύεται η διμερής συνεργασία Ελλάδας-Σ. Αραβίας σε θέματα Αθλητισμού
    Ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας Ελλάδας-Σ. Αραβίας σε θέματα Αθλητισμού με την επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα της 7μελούς αντιπροσωπείας της φίλης χώρας, στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας με το Υπουργείο Αθλητισμού  Τον Πρίγκιπα του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, Khaled Bin Alwaleed Al Saud και πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αθλητισμού για Όλους (Sports for All Federation) του Υπουργείου […] The post Ενισχύεται η διμερής συνεργασία Ελλάδας-Σ. Αραβίας σε θέματα Αθλητισμού appeared first on Κυκλαδική.