Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Αστυνομικό Δελτίο: Συλλήψεις σε Νάξο, Τήνο και Μύκονο
    Αστυνομικό Δελτίο: Συλλήψεις σε Νάξο, Τήνο και Μύκονο Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Νάξο Την 31-05-2024 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής. Σύλληψη (2) ημεδαπών για κακομεταχείριση ζώου στην Τήνο Την […] The post Αστυνομικό Δελτίο: Συλλήψεις σε Νάξο, Τήνο και Μύκονο appeared first on Κυκλαδική.
  • Σύλληψη ημεδαπού για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας στη Σύρο
    Σύλληψη ημεδαπού για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας στη Σύρο Την 31-05-2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου – Ερμούπολης, 44χρονος ημεδαπός ο οποίος μεσημεριανές ώρες της ίδιας ημέρας προέβη σε ασελγείς ενέργειες σε βάρος ανήλικης. The post Σύλληψη ημεδαπού για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας στη Σύρο appeared first on Κυκλαδική.
  • Νάξος: Κατεβαίνοντας από το πλοίο πήραν αποσκευές που δεν τους ανήκαν – Συνελήφθησαν από αστυνομικούς
    Νάξος: Κατεβαίνοντας από το πλοίο πήραν αποσκευές που δεν τους ανήκαν – Συνελήφθησαν από αστυνομικούς Την 30-05-2024 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δύο ημεδαποί ηλικίας 46 και 53 ετών οι οποίοι κατά της αποβίβαση τους από πλοίο αφαίρεσαν -2- βαλίτσες με προσωπικά αντικείμενα. Οι αποσκευές βρέθηκαν […] The post Νάξος: Κατεβαίνοντας από το πλοίο πήραν αποσκευές που δεν τους ανήκαν – Συνελήφθησαν από αστυνομικούς appeared first on Κυκλαδική.
  • Λιμεναρχείο Νάξου: Κλειστός ο δρόμος μέχρι το πέρας των εργασιών της ίδιας ημέρας
    Λιμεναρχείο Νάξου: Κλειστός ο δρόμος μέχρι το πέρας των εργασιών της ίδιας ημέρας Λόγω υλοποίησης έργων αποκατάστασης ζημιών κρηπιδώματος έναντι Μυρτιδιώτισσας λιμένα Νάξου και για την προστασία των χρηστών της παραλιακής οδού από επικείμενο κίνδυνο ατυχήματος, σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα παραμείνει κλειστό από 08:30 το πρωί μέχρι το πέρας των εργασιών της ίδιας […] The post Λιμεναρχείο Νάξου: Κλειστός ο δρόμος μέχρι το πέρας των εργασιών της ίδιας ημέρας appeared first on Κυκλαδική.
  • Σύλλογος Μηχανικών Νάξου: Η τοποθέτηση για τις νέες αφαλατώσεις και την αισθητική αλλά και τη διαχείριση του νερού
    Σύλλογος Μηχανικών Νάξου: Η τοποθέτηση για τις νέες αφαλατώσεις και την αισθητική αλλά και τη διαχείριση του νερού Ο Σύλλογος Μηχανικών Νάξου, ο οποίος μετά την χθεσινή συνάντηση των μελών του και με αφορμή την έλευση μίας ακόμη μονάδας αφαλάτωσης, πήρε θέση για τις κινήσεις από την Δημοτική Αρχή. Παράλληλα, μιλάει για αυτά που έπρεπε […] The post Σύλλογος Μηχανικών Νάξου: Η τοποθέτηση για τις νέες αφαλατώσεις και την αισθητική αλλά και τη διαχείριση του νερού appeared first on Κυκλαδική.