Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ρωσία: Κατάρριψη 10 Ουκρανικών πυραύλων πάνω από την Κριμαία
     Την κατάρριψη δέκα Ουκρανικών πυραύλων πάνω από την Κριμαία, κατάφερε η Ρωσία σύμφωνα με ανακοίνωση του Ρωσικού υπουργείου Άμυνας. Η επίθεση με πυραύλους μέσου βεληνεκούς αμερικανικού σχεδιασμού, τύπου ATACMS, που εκτοξεύθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας από τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας εναντίον της χερσονήσου της Κριμαίας, κατά την διάρκεια της νυχτερινής αντιμετωπίστηκαν από την αντιαεροπορική Ρωσική […] Το άρθρο Ρωσία: Κατάρριψη 10 Ουκρανικών πυραύλων πάνω από την Κριμαία εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Οπαδικό επεισόδιο στη Nέα Μηχανιώνα: Δύο συλλήψεις
    Δύο νεαρά άτομα συνελήφθησαν για την οπαδική επίθεση εναντίον δύο αδελφών, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στο λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας, στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για έναν 23χρονο κι έναν 24χρονο, η εμπλοκή των οποίων ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης. Αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης με την […] Το άρθρο Οπαδικό επεισόδιο στη Nέα Μηχανιώνα: Δύο συλλήψεις εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Σεισμός 4 Ρίχτερ στην Μυτιλήνη
    Σεισμική δόνηση  4  βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 15 Μαΐου στην θαλάσσια περιοχή της Μυτιλήνης. Ο σεισμός εκδηλώθηκε στις 07:57 με το επίκεντρο να εντοπίζεται στα 20 χιλιόμετρα δυτικά του Πλωμαρίου, ενώ το εστιακό βάθος είναι στα 10 χιλιόμετρα. Είχαν προηγηθεί δύο μικρότεροι σεισμοί 2,9 και 3,5 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα […] Το άρθρο Σεισμός 4 Ρίχτερ στην Μυτιλήνη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Κατάληψη στη Νομική: Στον εισαγγελέα οι 28 συλληφθέντες
    Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν οι 28 συλληφθέντες σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, απείθειας καθώς και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και τις φωτοβολίδες, μετά την επιχείρηση της Αστυνομίας στη Νομική Σχολή της Αθήνας. Πρόκειται για 10 άνδρες και 18 γυναίκες, εκ των οποίων 9 […] Το άρθρο Κατάληψη στη Νομική: Στον εισαγγελέα οι 28 συλληφθέντες εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • «Καρχαρίας» και «Διαβολόψαρο»: Τα δύο υποβρύχια drones που αλλάζουν τα πάντα στη μάχη κάτω από τη θάλασσα
    Από τα πανάκριβα drone παρατήρησης και ελέγχου, μέχρι τα drone αυτοκτονίας που κατά χιλιάδες βλέπουμε στην Ουκρανία, είναι δύσκολο να φανταστούμε το πεδίο μάχης χωρίς την παρουσία τους.Πολύ σύντομα θα είναι δύσκολο να φανταστούμε και τη μάχη στη θάλασσα χωρίς τα υποβρύχια drone – αλλά και πολλά πάνω από το νερό – που αναπτύσσουν περισσότερες από 10 χώρες σε όλο τον […] Το άρθρο «Καρχαρίας» και «Διαβολόψαρο»: Τα δύο υποβρύχια drones που αλλάζουν τα πάντα στη μάχη κάτω από τη θάλασσα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.