Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Τροχαίο δυστύχημα στο Καβούρι: Νεκρός 37χρονος οδηγός αυτοκινήτου που ανατράπηκε – Σοκάρουν οι εικόνες
    Μια τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Καβούρι, στη συμβολή των οδών Κυβέλης και Αθηνάς, όπου ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ανατροπή ΙΧ αυτοκινήτου, η οποία έγινε περίπου στις 10:40 το πρωί της Τετάρτης 15 Μαΐου. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο 37χρονος οδηγός του […] Το άρθρο Τροχαίο δυστύχημα στο Καβούρι: Νεκρός 37χρονος οδηγός αυτοκινήτου που ανατράπηκε – Σοκάρουν οι εικόνες εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Σταρόβας μετά από εγκεφαλικό
    Στο Τζάνειο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Δημήτρης Σταρόβας μετά από εγκεφαλικό που υπέστη. Ο Δημήτρης Σταρόβας υποβάλλεται σε εξετάσεις από τους γιατρούς, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του γνωστού καλλιτέχνη. Οι αρχικές πληροφορίες που ανέφεραν ότι βρίσκεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής. Το άρθρο Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Σταρόβας μετά από εγκεφαλικό εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Μητσοτάκης: Έχουμε δρομολογήσει σημαντικές επενδύσεις για την Τεχνητή Νοημοσύνη στην υγεία
    Για τις προκλήσεις στη δημόσια υγεία και την αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης μίλησε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο 5ο Συνέδριο με τίτλο «Το Σύστημα Υγείας και οι Προκλήσεις του Μέλλοντος» στο Ωδείο Αθηνών. «Έχουμε υποχρέωση να διορθώσουμε βασικές αδυναμίες του συστήματος. Είναι σημαντικό να παρέχουμε ποιοτικές συνθήκες νοσηλείας», σημείωσε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι πρέπει πρώτα να αντιμετωπιστούν […] Το άρθρο Μητσοτάκης: Έχουμε δρομολογήσει σημαντικές επενδύσεις για την Τεχνητή Νοημοσύνη στην υγεία εμφανίστηκε πρώτα
  • ΠΑΤΡΑ: Άγρια επίθεση 49χρονου σε 44χρονη
    Το απόγευμα της Δευτέρας (13/5) μια 44χρονη γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση από έναν 49χρονο, ο οποίος την άρπαξε με αγριότητα και της χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο. Όλα συνέβησαν περίπου στις 19.00 όταν, όπως κατήγγειλε στις Αρχές η μητέρα του θύματος, ο 49χρονος για άγνωστο λόγο, επιτέθηκε στην 44χρονη και άρχισε να της χτυπά με […] Το άρθρο ΠΑΤΡΑ: Άγρια επίθεση 49χρονου σε 44χρονη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Αυτές οι ανθρώπινες τροφές κάνουν τον σκύλο σας υπέρβαρο
    Μια νέα έρευνα που διενεργήθηκε από το Αγγλικό online pet shop Pet Range, έδειξε ποια είναι τα 10 πιο δημοφιλή ανθρώπινα φαγητά που επηρεάζουν αρνητικά το βάρος του σκύλου μας. Τα σκυλάκια λατρεύουν να τρώνε ανθρώπινες τροφές. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι το να μοιραζόμαστε το φαγητό μας μαζί με τον χνουδωτό μας σύντροφο είναι πάντα μια καλή […] Το άρθρο Αυτές οι ανθρώπινες τροφές κάνουν τον σκύλο σας υπέρβαρο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.