Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
Μουσική και θέαμα
στο τριήμερο εκδηλώσεων ...
σελ. 8
ΕΛΤΑ
Μικρές
Αγγελίες
Χρυσές Ευκαιρίες
τα NEA της Λέσβου
ΝΕΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 3302 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
«Καμία ποινή για
την αποχή από
την αξιολόγηση»
σελ. 12
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ
(8) ΠΛΑΤΩΝΟΣ
Βροχόπτωση στην Μυτιλήνη με έντονε
220 Απριλίου Ετών 2007 - 24 και Σύνολα ετών
06 07 08 09 10 11 12 14 15 1
07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 2
ΔΥΣΕΥΡΕΤΑ
ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΝΕΡΟΥ
Άνομβρη
χρονιά... παρά
τις βροχές!
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ
ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
Βαρύς ο πέλεκυς
των προστίμων!
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
A. ZYK VRXPIONIRAM
ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΘΕΣΗ Η ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
_ETAI
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ MELIAS NTRPIO POVATED TALAGA
XPYSOMAMASYSA
σελ. 13
• Τέλος στην αφισορύπανση, τα σκουπίδια, τα μπάζα, τα κλαδιά, τα διαφημιστικά, τα γκράφιτι επιχειρεί να βάλει ο Αντιδήμαρχος, Γ. Κατζανός, μετά από
επιστολές και συστάσεις που δεν έπιασαν τόπο
σελ. 14
1.200 ΑΤΟΜΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Πάνω από 3.000 Τούρκοι
σε 11 μέρες!
σελ. 4 & 5
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ
ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
Ακρωτηριασμός
συμβασιούχου
καθαριότητας
σελ. 3

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Βαρύς ο πέλεκυς των προστίμων!
  Τέλειωσαν τα ψέματα για τους δημότες με την απόφαση της Δημοτικής Αρχής Μυτιλήνης να θέσει σε εφαρμογή τον Κανονισμό Καθαριότητας, ώστε να σταματήσουν οι παράνομες και αυθαίρετες ενέργειες που ρυπαίνουν την πόλη και τα χωριά και δημιουργούν εικόνα τριτοκοσμικής περιοχής…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Βαρύς ο πέλεκυς των προστίμων! appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Ακρωτηριασμός συμβασιούχου καθαριότητας
  Σοβαρό εργατικό ατύχημα συνέβη στον Δήμο Λήμνου πριν από λίγες μέρες, όταν εργαζόμενη στην αποκομιδή των απορριμμάτων υπέστη ακρωτηριασμό του μεσαίου δακτύλου του αριστερού χεριού της…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Ακρωτηριασμός συμβασιούχου καθαριότητας appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Πάνω από 3.000 Τούρκοι σε 11 μέρες!
  Πάνω από 3.000 είναι ο απολογισμός των Τούρκων τουριστών που έφτασαν στη Λέσβο από την 1η Απριλίου μέχρι και χθες. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μέχρι την Τρίτη είχαν φτάσει 1.577 άτομα και χθες Πέμπτη έφτασαν από το πρωί μέχρι το μεσημέρι 1.200 άτομα από απέναντι, πράγμα που σημαίνει ότι αν συνυπολογίσουμε και τους επισκέπτες που ήρθαν την Τετάρτη ο αριθμός τους μέχρι τώρα υπερβαίνει τους 3.000. Κι αυτό όταν για όλο τον Απρίλιο πέρυσι, που ήταν ο καλύτερος Απρίλιος όλων των εποχών, ήρθαν στη Λέσβο 3.337 Τούρκοι τουρίστες. Από τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται εφικτό για το ν
 • Άνομβρη χρονιά… παρά τις βροχές!
  Παρά το γεγονός ότι φέτος κατά κοινή ομολογία είχαμε αρκετές και καλά διασπαρμένες στη διάρκεια του χειμώνα βροχοπτώσεις από την αρχή του φθινοπώρου μέχρι και πρόσφατα, το ακριβώς αντίθετο δείχνουν τα στοιχεία από τα αποθέματα νερού…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Άνομβρη χρονιά… παρά τις βροχές! appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ: «Καμία ποινή για την αποχή από την αξιολόγηση»
  Για ακόμη μια φορά οι εκπαιδευτικοί του νησιού μας προχωράνε σε διαμαρτυρία για την αξιολόγηση και πιο συγκεκριμένα για τις αναφορές του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την επιβολή ποινών σε όσους απέχουν από την διαδικασία αξιολόγησης…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ: «Καμία ποινή για την αποχή από την αξιολόγηση» appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.