Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Παρασκευή 26/06/2020

Παρασκευή 19/06/2020

Παρασκευή 12/06/2020



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Προσπάθησε να αυτοκτονήσει κρατούμενος για τη δολοφονία Λυγγερίδη
    Με μια τηλεκάρτα προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας εκ των κρατουμένων χούλιγκαν για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο άνδρας άρχισε να αυτοτραματίζεται στα χέρια με την τηλεκάρτα που είχε στην κατοχή του. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αντιλήφθηκαν άμεσα τι συνέβη και επενέβησαν. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο «Σωτηρία» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
  • Συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου: “Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά”
    Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (26/04) η γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, την Έλντα Πανοπούλου. Η Σοφία Βόσσου για το πρόβλημα υγείας της “”Πεθαίνεις” μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς” είπε η Σοφία Βόσσου, μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από μερικά χρόνια. “Είχα φτάσει 37 κιλά”. “Έκανε στένωση ο οισοφάγος μου, κάναμε ένα χειρουργείο. Στις 7 μέρες, ενώ πήγε καλά, κάνει διάτρηση το σ�
  • Σύγκρουση αυτοκινήτων στη Λάρισα
    Τροχαίο ατύχημα μεταξύ δυο αυτοκινήτων σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα του Σαββάτου, έξω από το Κλειστό Κολυμβητήριο στο Αλκαζάρ στη Λάρισα. Όλα έγιναν λίγο πριν τις 7 το απόγευμα όταν για άγνωστη αιτία δυο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ώστε να διακομίσει ένα άτομο για προληπτικούς λόγους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
  • Ρωσία: Δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία
    Δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ειρηνευτικές συνομιλίες επί του παρόντος ανάμεσα στη Ρωσία και στην Ουκρανία εξαιτίας της επίσημης άρνησης του Κιέβου να διαπραγματευτεί με τη Μόσχα, όπως δήλωσε σήμερα (27/4) ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ. Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι υπέγραψε διάταγμα το 2022 χαρακτηρίζοντας επισήμως “αδύνατη” κάθε προοπτική συνομιλιών του Κιέβου με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, αφήνοντας ταυτόχρονα ανοιχτό το ενδεχόμενο συνομιλιών με “έναν άλλο πρόεδρο της Ρωσίας”, όπως τον χαρακτήρισε.
  • Θρήνος στην κηδεία του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου
    Στο Δρέπανο Αργολίδος  Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για τον πατέρα του μετεωρολόγου και βουλευτής Γιάννη Καλλιάνου. Σύμφωνα με τις Αργολικές Ειδήσεις, η κηδεία του Δημητρίου Καλλιάνου έγινε στην γενέτειρά του, στον Ιερό ναό των Αγίων Αδριανού και Ναταλίας στο Δρέπανο Αργολίδας, λίγο έξω από το Ναύπλιο, σήμερα το απόγευμα.