Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Πέμπτη 16/04/2020

Παρασκευή 10/04/2020

Παρασκευή 03/04/2020



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Νέο CLAAS NEXOS: Κερδίζει κάθε πρόκληση με εξαιρετική άνεση!
    Η κατηγορία των δενδροκομικών και αμπελουργικών τρακτέρ απευθύνεται σε αγρότες με πολύ εξειδικευμένες ανάγκες. Η πρόταση της CLAAS σε αυτή την κατηγορία προέρχεται από την πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας που βοήθησε στην εξέλιξη της νέας σειράς NEXOS και η οποία διατίθεται σε δύο εκδόσεις, TREND και COMFORT. Πιο δυνατό, πιο αποδοτικό και πιο ευέλικτο από […] The post Νέο CLAAS NEXOS: Κερδίζει κάθε πρόκληση με εξαιρετική άνεση! appeared first on ypaithros.gr.
  • Αποστολή ΥΧ: ΟΠΕΚΕΠΕ, NEUROPUBLIC & ΕΔΕΛ στην ετήσια συνάντηση της κοινότητας του ΟΣΔΕ στη Ρώμη
    Με τη συμμετοχή του ελληνικού Οργανισμού πληρωμών των κοινοτικών ενισχύσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), από πλευράς του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, και της NEUROPUBLIC, από τον χώρο των επιχειρήσεων, πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη, στις 28-30 Μαΐου, η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση της κοινότητας του ΟΣΔΕ. Η «ΥΧ» παρακολούθησε το τριήμερο συνέδριο του MARS, το οποίο πλέον ονομάζεται IACS Community Exchange (ICE) Conference, και […] The post Αποστολή ΥΧ: ΟΠΕΚΕΠΕ, NEUROPUBLIC & ΕΔΕΛ στην ετήσια συνάντηση της κοινότητας του ΟΣΔΕ στη Ρώμη appeared first on ypaithros.gr.
  • Βιομηχανική ντομάτα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών από την αξιόπιστη και σύγχρονη οργάνωση παραγωγών της «ΘΕΣΤΟ»
    Σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, τα παράγωγα της βιομηχανικής τομάτας ανήκουν στα κατ’ εξοχήν εξαγώγιμα προϊόντα της χώρας μας με σημαντικά θετικό μάλιστα εμπορικό ισοζύγιο. Για τη Θεσσαλία και κυρίως για τον Νομό Λάρισας, η καλλιέργεια της βιομηχανικής τομάτας αποτελεί στυλοβάτη της αγροτικής οικονομίας και μία από τις πιο σταθερές σε απόδοση βιομηχανικές […] The post Βιομηχανική ντομάτα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών από την αξιόπιστη και σύγχρονη οργάνωση παραγωγών της «ΘΕΣΤΟ» appeared first on ypaithros.gr.
  • Ιταλικά τυριά και επισκέψεις σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις αντικείμενο εκπαίδευσης για σπουδαστές
    Τα ιταλικά τυριά και το παγωτό gelato της Ιταλίας, σε συνδυασμό με τη γνωριμία με τον πολιτισμό και τον σύγχρονο τρόπο ζωής αυτής της χώρας, ήταν το αντικείμενο της επίσκεψης 17 τελειόφοιτων σπουδαστών της ΣΑΕΚ Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων στη γειτονική χώρα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, «για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη […] The post Ιταλικά τυριά και επισκέψεις σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις αντικείμενο εκπαίδευσης για σπουδαστές appeared first on ypaithros.gr.
  • Ευρωεκλογές: Οι πράσινες πολιτικές αποδοκιµάστηκαν γιατί… κοστίζουν
    Μπορεί να μη φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση, αλλά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών συνδέονται άμεσα με τις πρόσφατες μεγάλες αγροτικές κινητοποιήσεις σε Ελλάδα, αλλά και Ευρώπη. Οι Ευρωπαίοι πολίτες είπαν «όχι στην ακριβή «πράσινη στροφή» της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, η οποία εκτός από την αγανάκτηση των αγροτών προκάλεσε και τη δυσαρέσκεια των πολιτών, καθώς θεωρήθηκε ότι […] The post Ευρωεκλογές: Οι πράσινες πολιτικές αποδοκιµάστηκαν γιατί… κοστίζουν appeared first on ypaithros.gr.