Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Παρασκευή 12/03/2021

Σάββατο 06/03/2021

Σάββατο 27/02/2021



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Μαρούσι: Συνελήφθη 19χρονος για φθορές σε κτήριο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου
    Στην σύλληψη ενός 19χρονου ο οποίος φέρεται να προκάλεσε φθορές σε κτήριο του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου προχώρησαν το βράδυ της Παρασκευής δυνάμεις της ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 19χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη αφού έγραψε συνθήματα σε τοίχο ενός κτηρίου του πανεπιστημίου, ενώ αναζητείται και ένας συνεργός του. Αφού οδηγήθηκε στο τμήμα αρνήθηκε […] Το άρθρο Μαρούσι: Συνελήφθη 19χρονος για φθορές σε κτήριο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Πάτρα: Προσαγωγή 12χρονου – Αφαίρεσε κάρτα από γυναίκα σε ΑΤΜ και την τραυμάτισε
    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, μια γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και προσήχθη ο 12χρονος υιός της. Ειδικότερα, ο 12χρονος, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, προσέγγισε μια γυναίκα που πραγματοποιούσε συναλλαγή σε ΑΤΜ και της αφαίρεσε την τραπεζική της κάρτα, ενώ όταν […] Το άρθρο Πάτρα: Προσαγωγή 12χρονου – Αφαίρεσε κάρτα από γυναίκα σε ΑΤΜ και την τραυμάτισε εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Συναγερμός στη Μαγνησία: Τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας έφτασαν τα 100 -Ένας ηλικιωμένος σε ΜΕΘ, σπεύδει ο ΕΟΔΥ
    Οργή επικρατεί στον Δήμο Ρήγα Φεραίου στη Μαγνησία καθώς τα άτομα που έχουν διαγνωστεί με γαστρεντερίτιδα, πιθανότατα από το νερό της περιοχής, έχουν ξεπεράσει πλέον τα 100. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, σε Ριζόμυλο και Στεφανοβικείο, οι κάτοικοι έχουν καταλήξει μαζικά στο ΚΥ Βελεστίνου και στο νοσοκομείο Βόλου, όλοι τους με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, εξαιτίας, όπως […] Το άρθρο Συναγερμός στη Μαγνησία: Τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας έφτασαν τα 100 -Ένας ηλικιωμένος σε ΜΕΘ, σπεύδει ο ΕΟΔΥ εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • ΕΛ.ΑΣ.: Συλλήψεις ανηλίκων για ληστείες κατά συναυτουργία σε Καλλιθέα και Άγ. Παντελεήμονα
    Συνελήφθησαν, προχθές το βράδυ (31-5-2024) στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 3 ανήλικοι 17, 16 και 14 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος ανηλίκου. Σύμφωνα με την αστυνομία, ειδικότερα οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν ανήλικο που κινούταν πεζός και με την βία του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και στην συνέχεια διέφυγαν. Οι αστυνομικοί, […] Το άρθρο ΕΛ.ΑΣ.: Συλλήψεις ανηλίκων για ληστείες κατά συναυτουργία σε Καλλιθέα και Άγ. Παντελεήμονα εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Ο Στ. Κασσελάκης επαναλαμβάνει τα ερωτήματά του προς τον πρωθυπουργό
    Επαναλαμβάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, τα ερωτήματα που είχε θέσει στον πρωθυπουργό, με πρωινή ανάρτησή του, ενόψει της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου. «”Αα, δεν την είδα τη συγκεκριμένη ανάρτηση”, ήταν η απάντηση του Πρωθυπουργού στα 7 ερωτήματα που του έθεσα και του ζήτησα να απαντήσει -όχι σ’ εμένα, στους πολίτες- στη διακαναλική συνέντευξή του. […] Το άρθρο Ο Στ. Κασσελάκης επαναλαμβάνει τα ερωτήματά του προς τον πρωθυπουργό εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.