Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Σάββατο 06/04/2024

Σάββατο 30/03/2024

Σάββατο 23/03/2024



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Η επομένη ημέρα στις διεθνείς αγορές μετά τα ιστορικά υψηλά
    Οι κίνδυνοι, οι εκλογές και οι εκτιμήσεις των διεθνών οίκων Οι παγκόσμιες μετοχές καταγράφουν νέα ιστορικά υψηλά ή κινούνται κοντά σε ρεκόρ, παρόλο που αρκετοί βασικοί κίνδυνοι (γεωπολιτικοί, υψηλότερα επιτόκια) βρίσκονται στο επίκεντρο. Στη Wall Street o S&Ρ 500 και ο Nasdaq 100 σημείωσαν νέα ιστορικά υψηλά προσφάτως, ενώ ο δείκτης Dow Jones διέσπασε πριν από λίγες ημέρες το επίπεδο των 40.000 μονάδων για πρώτη φορά. Αλλά και τα μεγάλα χρηματιστήρια στην Ευρώπη, στον Καναδά, στη Βραζιλία, στην Ινδία, στην Ιαπωνία και στην Αυστραλία βρίσκονται πολύ κοντά στις ιστορικές κορυφ�
  • «Big Brother» ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη!
    Με τα σπίτια τους να γίνονται καθημερινά στόχος διαρρηκτών, οι κάτοικοι του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη ζητούν από την πολιτεία να μπουν κάμερες ασφαλείας σε δημόσιους χώρους, προκειμένου να νιώθουν πιο ασφαλείς, μετατρέποντας έτσι το δήμο τους σε «Big Brother». Διαβάστε περισσότερα στην karfitsa.gr Το άρθρο «Big Brother» ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Η στιγμή της φονικής κατάρρευσης κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη! (ΒΙΝΤΕΟ)
    Νεκρό ανασύρθηκε ένα άτομο από τα ερείπια της κατάρρευσης τριώροφου κτιρίου στην περιοχή Κιουτστουκτσεκμετζέ, στα δυτικά της Κωνσταντινούπολης. ‘Αλλα οκτώ άτομα απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένα, δύο εκ των οποίων ελαφρά και δύο πιο σοβαρά. Ο νομάρχης Κωνσταντινούπολης Νταβούτ Γκιουλ διευκρίνισε ότι επρόκειτο ένα κτήριο που κατασκευάστηκε το 1988, στο ισόγειο του οποίου λειτουργούσε επιχείρηση, στον πρώτο όροφο υπήρχαν γραφεία, ενώ στους δύο επάνω ορόφους κατοικούσαν οικογένειες. Το κτήριο κατέρρευσε περίπου στις 8:40 το πρωί από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
  • 4,3 ρίχτερ στην Κύθνο αναστάτωσαν μέχρι και την Αττική!
    Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο 17 χιλιόμετρα βόρεια βορειοανατολικά της Κύθνου, σημειώθηκε στις 11:53. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός έγινε σε απόσταση 83 χλμ. ανατολικά νοτιοανατολικά των Αθηνών. Το άρθρο 4,3 ρίχτερ στην Κύθνο αναστάτωσαν μέχρι και την Αττική! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • «Ηχηρές» απαντήσεις, μηνύματα και… απορίες Μητσοτάκη στη διακαναλική συνέντευξη
    «Γιατί δεν καταθέτει το πόθεν έσχες του ο Κασσελάκης;» Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη διακαναλική συνέντευξη, σε ερώτηση τι σημαίνει η σύγκλιση με την Ευρώπη στην οποία αναφέρεται τόνισε: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το 2009 όταν μας χτύπησε η κρίση η Ελλάδα ήταν κοντά στους ευρωπαϊκούς μέσους όρους σχετικά με το κατά κεφαλή εισόδημα, μετά καταρρεύσαμε και τώρα πασχίζουμε να έρθουμε κοντά στην Ευρώπη. Αυτή την πολιτική την υπηρετεί η κυβέρνησή μας σταθερά από το 2009». Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο ψηφιακό κράτος, στην πληρωμή των συντάξεων στην ώρα τους, στην επιστο�