Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Σάββατο 11/03/2023

Σάββατο 04/03/2023

Παρασκευή 24/02/2023



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    Δείτε τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων   Το άρθρο Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Ασταμάτητοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στη Γάζα – 34.844 οι νεκροί στην Παλαιστίνη
    Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις συνεχίζουν σήμερα να βομβαρδίζουν τη Λωρίδα της Γάζας, ενώ η Ουάσιγκτον απείλησε, για πρώτη φορά, να σταματήσει τις παραδόσεις όπλων και πυρομαχικών στο Ισραήλ σε περίπτωση χερσαίας επίθεσης ευρείας κλίμακας στη Ράφα, την ώρα που οι έμμεσες διαπραγματεύσεις στο Κάιρο με σκοπό να κλειστεί συμφωνία για κατάπαυση του πυρός παρατείνονταν. Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ομάδα του Γαλλικού Πρακτορείου μετέδωσε πως εξαπολύθηκαν πολλές ομοβροντίες του πυροβολικού στη Ράφα, στην περιοχή των κλειστών συνόρων της Λωρίδας της Γάζας με τ�
  • Διαβάστε σήμερα στην εφημερίδα Political
    Kάθε μέρα μια νέα εφημερίδα θα σας έρχεται στο email σας! Η Political γραμμένη από έμπειρους επαγγελματίες δημοσιογράφους φιλοδοξεί να γίνει η πρωινή σας αγαπημένη συνήθεια. Political: η πρώτη ημερήσια πανελλαδική, ψηφιακή, πολιτική και οικονομική εφημερίδα που μπορείτε να τη διαβάζετε δωρεάν στο κινητό, το tablet και στον υπολογιστή σας. Το άρθρο Διαβάστε σήμερα στην εφημερίδα Political εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • ΕΕ: Καταρχήν συμφωνία για τη χρήση των έκτακτων εσόδων από τα παγωμένα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας
    Σε καταρχήν συμφωνία κατέληξαν σήμερα τα κράτη-μέλη της ΕΕ, όσον αφορά τη χρήση των έκτακτων εσόδων από τα παγωμένα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας, με σκοπό να υποστηρίξουν την Ουκρανία.   Όπως ανακοίνωσε η βελγική προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στο «Χ», «οι πρεσβευτές της ΕΕ συμφώνησαν κατ’ αρχήν σε μέτρα που αφορούν τα έκτακτα έσοδα που προέρχονται από τα ακινητοποιημένα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας. Τα χρήματα θα χρησιμεύσουν για την υποστήριξη της ανάκαμψης και της στρατιωτικής άμυνας της Ουκρανίας στο πλαίσιο της ρωσικής επιθετικότητας».   Η πρό
  • Πυροβολισμοί στον Κολωνό – Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες – Βρέθηκαν κάλυκες στο σημείο
    Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης στον Κολωνό μετά από πυροβολισμούς στη συμβολή των οδών Λένορμαν και Βασιλικών. Στο σημείο που ακούστηκαν οι πυροβολισμοί στον Κολωνό, στη συμβολή των οδών Λένορμαν και Βασιλικών έσπευσαν οι αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες βρήκαν στο σημείο τρεις κάλυκες.     Το άρθρο Πυροβολισμοί στον Κολωνό – Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες – Βρέθηκαν κάλυκες στο σημείο εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.