Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
Μ. ΠΕΜΠΤΗ

02.05.2024
Ιδρυτής: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ n Χρόνος 23ος

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Α.Φ. 6608 n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

Αισιοδοξία
για το «33%»
u Κ. Μητσοτάκης: Μετά το Πάσχα πυκνός κύκλος περιοδειών, τέλη Μαΐου η επίσκεψη στην Αχαΐα
-ΣΕΛ. 3

Νέο περιστατικό διερευνά η ∆ιεύθυνση ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης

Μ. Πέµπτη, η πιο θλιβερή ηµέρα
της Ορθοδοξίας
-ΣΕΛ. 6

Γροθιά µε κλειδί
σε 13χρονο
έξω από σχολείο!

Σήµερον κρεµάται
επί ξύλου

Επέστρεψε...
«φουριόζος»
Πληθώρα εκδροµών υπό
προγραµµατισµό µετά την
επανεκκίνηση του Οδοντωτού,
ενώ πυκνώνουν τα δροµολόγια
-ΣΕΛ. 12

- ΣΕΛ. 7

Παρέµβαση Εισαγγελέα για το αλισβερίσι και τυχόν ευθύνες
Κρίθηκαν προφυλακιστέοι τέσσερις από τους φερόµενους ως δράστες

-ΣΕΛ. 4

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ

∆εν τα κατάφερε
ο Ατρόµητος

∆εύτερη ήττα, για τα µπαράζ ανόδου
στη Γ’ Εθνική, από τον Παναρκαδικό
µε 2-1 στα Ζαρουχλέικα

Τιµήθηκε η Εργατική Πρωτοµαγιά
από σωµατεία, φορείς και συνταξιούχους
-ΣΕΛ. 13

Νέο κτήριο
στην Πάτρα

Για το Ερευνητικό Κέντρο
«Αθηνά», υπογραφές σε
σύµβαση 4,8 εκατ. ευρώ για την
κατασκευή του
-ΣΕΛ. 22-25

-ΣΕΛ. 14



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Από Σεπτέμβριο πιάνει δουλειά η Δικαστική Αστυνομία
    Εκατόν ογδόντα οκτώ χρόνια έχουν περάσει από το 1836, όταν η Δικαστική Αστυνομία προβλέφθηκε ως σώμα με διάταγμα του Οθωνα. Η εμβληματική αυτή μεταρρύθμιση, που έχει πάρει πλέον σάρκα και οστά, αποτελούσε πάγιο αίτημα δεκαετιών του δικαστικού σώματος, καθώς τόσο το πολιτικό προσωπικό, όσο και το ένστολο τμήμα της, που αποτελούν και τους βασικούς άξονες […] Το άρθρο Από Σεπτέμβριο πιάνει δουλειά η Δικαστική Αστυνομία εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Η “Μουσική της Ποίησης”, έρχεται στο Πολύεδρο
    Για δύο παραστάσεις μελοποιημένης ποίησης, έρχεται στο Πολύεδρο “Η Μουσική της Ποίησης”, την Παρασκευή 31/5 και το Σάββατο 1/6/2024 και ώρα 21.00. Την παρουσίαση καθώς και απαγγελία ποιημάτων θα κάνει η δημοσιογράφος Σοφία Καυκοπούλου. Το άρθρο Η “Μουσική της Ποίησης”, έρχεται στο Πολύεδρο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΕΚΤ: Το στοίχημα των επιτοκίων – Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη μείωση
    Η μείωση των επιτοκίων από την ΕΚΤ, κατά 25 μονάδες βάσης στο 3,75%, στις 6 Ιουνίου, έχει «κλειδώσει», σύμφωνα με την UBS και την πλειοψηφία των αναλυτών, οι οποίοι εκτιμούν πως η αντίστροφη μέτρηση για χαμηλότερα επιτόκια έχει ήδη ξεκινήσει. Μάλιστα, σύμφωνα με το κεντρικό σενάριο της ελβετικής τράπεζας η πρώτη μείωση των επιτοκίων της ΕΚΤ […] Το άρθρο ΕΚΤ: Το στοίχημα των επιτοκίων – Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη μείωση εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Εκ νέου Πρόεδρος η Γωγώ Καραλή
    Προχθές, συνήλθαν σε συνεδρίαση, τα εκλεγέντα, από τις αρχαιρεσίες μέλη του ∆ιοικητικού Συμβουλίου του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Κοινωνική Αλληλεγγύη» ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ « Η Αγία Ευφροσύνη», προκειμένου να συγκροτηθούν σε Σώμα. Το νέο ∆ιοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε ως εξής: Πρόεδρος: Γωγώ Καραλή Αντιπρόεδρος: Αλεξάνδρα Σταματοπούλου Γενική Γραμματέας: Ελένη Κυριακοπούλου Ταμίας: Παναγιώτης Τρίγκας -Αναπληρωτής Ταμίας: Γιώργος Χριστόπουλος Μέλη: Χριστίνα Οικονομοπούλου-Μπίκου, […] Το άρθρο ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Εκ νέου Πρόεδρος η Γωγώ Καραλή εμφα
  • Ασφαλείς περιπατητές που είχαν χαθεί στον Όλυμπο – Μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ
    Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια περιπατητών που έχασαν τον προσανατολισμό τους στον Όλυμπο καθώς εντοπίστηκαν από πυροσβέστες της ΕΜΑΚ. Σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα οι τρεις περιπατητές μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο ύστερα από αποπροσανατολισμό τους, πλησίον του φαραγγιού Ναούμ, στον Όλυμπο. Στην επιχείρηση συμμετείχαν οκτώ πυροσβέστες από την Ο.Ο.Ε.Δ. της 8ης ΕΜΑΚ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία […] Το άρθρο Ασφαλείς περιπατητές που είχαν χαθεί στον Όλυμπο – Μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.