Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website Website







Recognized text:
* ΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ
Αρ. φύλλου 16217 Ιδρυτής: Ιωάννης Κόκκινος ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 www.proinanea.gr €0,50
Απαγόρευση κινητών και οριστική
αποβολή στα σχολεία
«Πονοκέφαλος» η μείωση
Δ) Σελ. 5
των εισακτέων
Με τον κόσμο στο πλευρό του ο ΠΑΣ
Δ) Σελ. 3
Σελ. 14
Πρόταση για διατήρηση
μεσα καταθέτει
πρόταση στην
πολιτική ηγεσία
των υπουργείων
Περιβάλλοντος και
Ενέργειας, Εσωτερικών
και τη ΡΑΑΕΥ η ΚΕΔΕ,
τονίζοντας πως υπάρχει
ανάγκη ουσιαστικής
μεταρρύθμισης σε
διοικητικό επίπεδο,
με «ολιστικό» χαρακτήρα
των ΔΕΥΑ με τριετές πλάνο μεταρρύθμισης
Δ) Σελ. 11
Μια
ημερίδα
για τη
θέση
της
35% του εισοδήματος ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
για τροφή και στέγη
«Πράσινο φως» για τον προϋπολογισμό
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
γυναίκας
Δ) Σελ. 2
Δ) Σελ. 7
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
CITY HALL
MAL IR IC
ΑΑΔΕ: Τι ισχύει για τους αγρότες του ειδικού καθεστώτος
» Σελ. 16
Δ) Σελ. 15

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Πόλη-πρότυπο για την περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας
    Το δημαρχείο της πόλης των Ιωαννίνων επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θωμά Μπέγκα και στελέχη της δημοτικής αρχής, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση. Από τη συνάντηση δε θα έλεγε κάποιος, ότι προέκυψε κάποια είδηση πέραν ίσως της επιβεβαίωσης για την εκτίμηση που […] The post Πόλη-πρότυπο για την περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας first appeared on Πρωινά Νέα.
  • Ικανοποιητική η πληρότητα τη γιορτινή περίοδο
    Σε ικανοποιητικά επίπεδα πληρότητας, κάτω όμως από το απόλυτο για το οποίο υπήρχαν και οι σχετικές προσδοκίες, αλλά έγιναν και οι σχετικές δηλώσεις από τα μέλη της  Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων τη Μεγάλη Εβδομάδα, κινήθηκε τελικά η επισκεψιμότητα των ημερών του Πάσχα στους ορεινούς προορισμούς της περιοχής. Ζαγόρι, Τζουμέρκα, Μέτσοβο και Κόνιτσα είχαν την τιμητική τους ως […] The post Ικανοποιητική η πληρότητα τη γιορτινή περίοδο first appeared on Πρωινά Νέα.
  • Επανέρχεται το πρόβλημα της διασυνοριακής λαθροθηρίας αγριόγιδων
    Το θέμα της διασυνοριακής λαθροθηρίας αγριόγιδων στην οροσειρά του Γράμμου, στην οριογραμμή μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας αντίστοιχα, επαναφέρει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος «Αγριόγιδο στα Βουνά», συνοδεύοντας το υλικό με αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τη δράση αγνώστων λαθροθήρων που κινούνται από το αλβανικό έδαφος προς το ελληνικό για να σκοτώσουν αγριόγιδα. Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί πάνω […] The post Επανέρχεται το πρόβλημα της διασυνοριακής λαθροθηρίας αγριόγιδων first appeared on Πρωινά Νέα.
  • Πολλαπλά μηνύματα και σκληρή κριτική στην κυβέρνηση
    Πολλαπλά μηνύματα και προς πολλές κατευθύνσεις έστειλε με την τριήμερη περιοδεία του στην Ήπειρο ο Στέφανος Κασσελάκης. Τελευταία ημέρα σήμερα και το Καλπάκι, αλλά και μειονοτικά χωριά της Βορείου Ηπείρου θα επισκεφτεί  ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Το πρόγραμμα της περιοδείας του Στ. Κασσελάκη έχει ως εξής: Στις 8.15 πμ, ο Στ. Κασσελάκης θα βρεθεί στο Καλπάκι, […] The post Πολλαπλά μηνύματα και σκληρή κριτική στην κυβέρνηση first appeared on Πρωινά Νέα.
  • Γ. Τσίμαρης: Η Υγεία είναι δικαίωμα και όχι καταναλωτικό αγαθό
    Σε συνέχεια της επίσκεψης του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, στα Νοσοκομεία Γ.Ν. ‘Χατζηκώστα’ και Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων (Π.Γ.Ν.Ι.), ο βουλευτής Ιωαννίνων και κοινοβουλευτικός υπεύθυνος του τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ιωάννης Τσίμαρης, κάνει την ακόλουθη δήλωση: «Στα Νοσοκομεία της χώρας, όπως στο Γ.Ν. ‘Χατζηκώστα’ και στο Π.Γ.Ν.Ι. η χρηματοδότηση υπολείπεται του Ευρωπαϊκού μέσου […] The post Γ. Τσίμαρης: Η Υγεία είναι δικαίωμα και όχι καταναλωτικό αγαθό first appeared on Πρωινά Νέα.