Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 1014 WWW.KARFITSA.GR
•Karfitsailors
συμβαίνουν στην
ΕΝΤΥΠΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ πόλη! Σελ. 17-31
FREE PRESS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024
«ΚΕΡΑΥΝΟΙ» ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ:
«Η ΑΠΕΛΘΟΥΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ
ΤΡΥΠΑ 20
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΑ
ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ!
Σελ. 06-07
Ρεπορτάζ • Πολιτική • Αυτοδιοίκηση • Παραπολιτικά • Life Style • Αθλητισμός
ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΗΣ «Κ» ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΘ
ΕΙΚΟΝΕΣ – ΝΤΡΟΠΗΣ
ΚΑΙ «ΣΤΕΚΙΑ»
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΣΙΘΩΝΙΑ:
Η ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ...
ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ
ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΠΡΩΗΝ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΓΙΑΝΝΗ
ΤΖΙΤΖΙΟΥ!
Σελ. 16
LIGHTS
Όλα όσα
CITY LIGHTS
ΜΟΥΧΛΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ
ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ
ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Σελ 10-11
ΤΑΓΓΙΡΗΣ: ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΘΑ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΑ 110
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Σελ. 05
ΑΓΡΟΤΕΣ: ΣΤΙΣ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Σελ. 09
Editorial: Μένοντας σε μουχλιασμένο δώμα και κρεβάτι δίχως στρώμα Σελ. 02

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Στους δρόμους της Βραζιλίας χιλιάδες γυναίκες – Διαδηλώνουν εναντίον νόμου που κάνει ακόμη πιο δρακόντεια την απαγόρευση της άμβλωσης
    Χιλιάδες Βραζιλιάνες βγήκαν χθες Σάββατο στους δρόμους για να διαδηλώσουν εναντίον σχεδίου νόμου που προωθείται στο συντηρητικό Κογκρέσο της χώρας και εάν εγκριθεί θα εξισώσει τις αμβλώσεις μετά την 22η εβδομάδα της εγκυμοσύνης με ανθρωποκτονία και θα θεσπίσει ποινές από 6 και 20 χρόνια κάθειρξης. Με πανό και πλακάτ που ανέγραφαν συνθήματα εναντίον του σχεδίου […] Το άρθρο Στους δρόμους της Βραζιλίας χιλιάδες γυναίκες – Διαδηλώνουν εναντίον νόμου που κάνει ακόμη πιο δρακόντεια την απαγόρευση της άμβλωσης εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Κέρκυρα: Εντοπίστηκε νεκρός ο Αμερικανός τουρίστας που είχε εξαφανιστεί στο Μαθράκι
    Νεκρός βρέθηκε τελικά ο 55χρονος Αμερικανός τουρίστας που αναζητούσαν τις τελευταίες ημέρες στο Μαθράκι, ένα από τα διαπόντια νησιά της Κέρκυρας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός του τουρίστα που αγνοούνταν βρέθηκε σε παραλία κοντά στο παλιό λιμάνι θέση Κόντρακας. Ο άνδρας έκανε διακοπές στο Μαθράκι και τα ίχνη του εξαφανίστηκαν την περασμένη Τρίτη (11/6) […] Το άρθρο Κέρκυρα: Εντοπίστηκε νεκρός ο Αμερικανός τουρίστας που είχε εξαφανιστεί στο Μαθράκι εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • «Όχι» σε πρόταση 22,5 εκατ. ευρώ της Ίπσουιτς για τον Ιωαννίδη
    Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει επισήμως εδώ και μήνες πως δεν έχει καμία διάθεση πώλησης του Φώτη Ιωαννίδη, παρά το γεγονός πως το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού ολοένα και… φουντώνει. Η στάση των «πράσινων» επί του θέματος πάντως, δεν αλλάζει κι επιβεβαιώθηκε κι απ’ την αρνητική απάντηση που έδωσε πριν από λίγες ημέρες σε επίσημη […] Το άρθρο «Όχι» σε πρόταση 22,5 εκατ. ευρώ της Ίπσουιτς για τον Ιωαννίδη εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Θεσσαλονίκη: Αυλαία στο Beach Volley με ντέρμπι μέχρι την… κούπα (ΦΩΤΟ+Video)
    Η Θεσσαλονίκη ολοκληρώνει ακόμα ένα επιτυχημένο τουρνουά Beach Volley, με τους τελικούς αγώνες να διεξάγονται σήμερα. Το τουρνουά που φιλοξενεί η Θεσσαλονίκη φτάνει στο τέλος του, μιας και το τουρνουά Beach Volley ολοκληρώνεται σήμερα, με τους τελικούς αγώνες. Από το πρωί, ξεκίνησαν να διεξάγονται οι ημιτελικοί, με τους τελικούς να έχουν οριστεί για το βράδυ. […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Αυλαία στο Beach Volley με ντέρμπι μέχρι την… κούπα (ΦΩΤΟ+Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Πώς να απαλλαγείτε από τα κουνούπια με υλικά που έχετε στην κουζίνα
    Όσο ο καιρός ζεσταίνει χαιρόμαστε το καλοκαίρι, αλλά αυτό έχει και κάποιους ανεπιθύμητους επισκέπτες, όπως για παράδειγμα τα κουνούπια. Σίγουρα αυτή την εποχή περνάμε περισσότερο καιρό σε εξωτερικούς χώρους, αλλά και μέσα στο σπίτι με ανοιχτά παράθυρα, οπότε οι επισκέψεις από τα κουνούπια μας ενοχλούν και συχνά αναζητούμε τον καλύτερο τρόπο να προστατευτούμε. Τα περισσότερα αντικουνουπικά […] Το άρθρο Πώς να απαλλαγείτε από τα κουνούπια με υλικά που έχετε στην κουζίνα εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.