Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website Website







Recognized text:
Σήμερα με "ΝΕΑ της Λέσβου η ετήσια έκδοση 2023
του έντυπου ( πλοηγός υγείας
ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ
ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑΝ
ΤΗΝ ΙΔΕΑ
Χρυσές Ευκαιρίες
ΝΕΑ της Λέσβου
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 3080 ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΜΑΪΟΥ 2023
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Εντυπωσιάζει το
αεροπλάνο που
αποτρέπει τις
δασικές πυρκαγιές
σελ.8
ΤΡΕΙΣ ΝΕΟΙ ΑΠΟ
ΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Είχαν “ρημάξει"
τις εκκλησίες
στην Καλλονή
σελ.14
ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΪΠΕΔ
Νέες δεσμεύσεις
για την παραχώρηση
του πάρκινγκ
σελ.13
«Αφήσαμε πίσω
το μεταναστευτικό,
πάμε μπροστά»
- πλοηγός υγείας
ΕΛΤΑ
Ξανές Μικρές
Αγγελίες
ΠΑΣΟΚ
Κίνημα Αλλαγής
Νέα γενιά
Γιώργος Πετρέλλης
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ
HUGINING
4 & 5
ΠΑΣΟΚ
Κίνημα Αλλαγής
για να
εκπροσωπήσεις
μια κοινωνία
πρέπει πρώτα
την υπηρετήσεις
Δύναμη Αλλαγής
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • “Στο σφυρί” 20 παραλίες
    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται σε όλη τη χώρα η εφαρμογή του νέου νόμου που αφορά στην παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας από τις Κτηματικές Υπηρεσίες, δηλαδή στην εκμίσθωση τμημάτων των ακτών για να λειτουργούν καντίνες και να τοποθετηθούν ομπρέλες και ξαπλώστρες εν όψει του καλοκαιριού…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post “Στο σφυρί” 20 παραλίες appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: «Θέλουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών στις Ευρωεκλογές ως κόμμα του πολιτικού κέντρου»
    Μήνυμα εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου έστειλε από την Μυτιλήνη, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, ο Πρόεδρος του κόμματος «Δημοκράτες», Ανδρέας Λοβέρδος…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: «Θέλουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών στις Ευρωεκλογές ως κόμμα του πολιτικού κέντρου» appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Δεσμεύσεις Στασινού για βοήθεια στο κτηματολόγιο
    Προκειμένου να έχει συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη και τους δύο Δημάρχους της Λέσβου για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ταυτόχρονα όμως για να στηρίξει λίγες ημέρες πριν τις κάλπες της… Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Δεσμεύσεις Στασινού για βοήθεια στο κτηματολόγιο appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ: «Η Ευρώπη κινδυνεύει “να την πατήσει” όπως ο ψεύτης βοσκός»
    Ο δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής (από το 2015 με τον  ΣΥΡΙΖΑ) και εκ νέου υποψήφιος με τη Νέα Αριστερά, Στέλιος Κούλογλου, βρέθηκε χθες στη Μυτιλήνη καθώς στις 8:00 το βράδυ παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης το ντοκιμαντέρ του «142 χρόνια». Πρόκειται για ένα δικαστικό θρίλερ, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου εκτυλίσσεται στη Μυτιλήνη μέσα και γύρω από το δικαστικό μέγαρο, μέσα από τις συνεχείς δίκες που καθόρισαν την τύχη ενός πρόσφυγα και δυο ακόμα, οι οποίοι είχαν καταδικαστεί σε 50 χρόνια φυλακή. Παράλληλα ο κ. Κούλογλου – που έχει επισκεφθεί επανειλη�
  • ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Εξάσφαιρος Αιγέας διέλυσε τον Παμμηλιακό!
    Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο Αιγέας νίκησε πιο εύκολα από ό,τι αρχικά περίμενε 6-0 τον Παμμηλιακό και έφθασε τους έξι βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ Εθνική, οδηγώντας την κούρσα στον 8ο όμιλο, με παιχνίδι παραπάνω από τις ομάδες που βρίσκονται από κάτω του.  Η ομάδα του Πλωμαρίου έδειξε πολύ καλά στοιχεία ομαδικότητας, πλουραλισμό στο παιχνίδι της και άφησε ικανοποιημένους τους φίλους της που έδωσαν βροντερό παρόν στο Μιχαλέλειο Γήπεδο Πλωμαρίου, παρότι το παιχνίδι έγινε το πρωί της Κυριακής. Στο συγκεκριμένο αγώνα έκανε �