Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΑΝΤΙΔΡΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Άσκηση ετοιμότητας
την ημέρα της απεργίας;
Χρυσές Ευκαιρίες
"ΝΕΑ της Λέσβου
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 3041 ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023
ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Η ΔΙΑΝΟΜΗ
Δωρεάν τρόφιμα
και στο Δήμο
Δυτικής Λέσβου
σελ.2
ΣΕ 76 ΔΗΜΟΥΣ
161 εκατ. για
έργα οδικής
ασφάλειας
σελ.3
ΜΕΤΕΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΛΟΓΩ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΟΜΗΣΗΣ
Ακυρώνονται
αγορές γης
και επενδύσεις
• Με απάθεια παρακολουθεί η Αθήνα τις μεγάλες συνέπειες από τη «βόμβα» του Συμβουλίου της Επικρατείας
για την εκτός σχεδίου δόμηση
ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
ΤΟΥ ANATOLIA COLLEGE
σελ. 14
«Σαρώνουν»
οι μαθητές
του Πρότυπου
Γυμνασίου
σελ.5
ΕΛΤΑ
Ποιός Μικρές
Αγγελίες
ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ
ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΛΛΑ...
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
σελ. 8 &13
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΤΟΜΩΝ
ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
Ένατο το
Βόρειο Αιγαίο
Έξι μόνιμες
στην κατανομή! | θέσεις στη Λέσβο
σελ. 14
σελ.3

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • “Τρέχουν” για τη γιορτή της μητέρας
    Με συμμετοχή κόσμου πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή η εκδήλωση για την γιορτή της μητέρας που διοργανώνουν οι Lesvos Runners σε συνεργασία με το Δήμο Μυτιλήνης. Από το πρωί το πάρκο στα Τσαμάκια έχει γεμίσει με μικρούς και μεγάλους ενώ το παρόν έχουν δώσει και πλήθος συλλόγων και φορέων του νησιού και πιο συγκεκριμένα οι: ΡΟΖ Δύναμη: Σύλλογος Γυναικών με Νεοπλασία και Φίλων Εθελοντών, Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Σύλλογος Καρκινοπαθών Λέσβου, Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, Συνεξέλιξη – Σύλλογος γονέων και φίλων αν
  • Το “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” αύριο στη Μυτιλήνη
    Το πλοίο “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” αντικατέστησε το ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ την τελευταία στιγμή εκτελώντας το δρομολόγιο από Πειραιά για Μυτιλήνη σήμερα. Το πλοίο “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” της ANEK LINES, σήμερα στις 20:00 το βράδυ, αναχώρησε από το Πειραιά, με προορισμό τη Χίο και στην συνέχεια τη Μυτιλήνη όπου αναμένεται να φτάσει στις 7 και μισή το πρωί. The post Το “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” αύριο στη Μυτιλήνη appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Με καθυστέρηση το Blue Star Myconos από Θεσσαλονίκη
    Λόγω καθυστερημένης άφιξης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, η οποία οφείλεται στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο, το δρομολόγιο του πλοίου BLUE STAR MYCONOS σήμερα Σάββατοαπό Θεσσαλονίκη, θα τροποποιηθεί ως ακολούθως : Αναχώρηση το Σάββατο 11/05/2024 στις 23:59 (αντί 21:00) για Λήμνο 06:00-06:20, Μυτιλήνη 10:35- 11:20, Χίο 13:40-14:00, Βαθύ 16:30-17:00, Καρλόβασι 17:45-18:15, Φούρνους 19:10-19:20, Ευδηλο 20:10-20:40, Μύκονο 22:55-23:10, Σύρο 23:59-00:15, άφιξη στον Πειραιά 03:45 και κατόπιν ως εγκεκριμένα The post Με καθυστέρηση το Blue Star Myconos από Θεσσαλονίκη appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Με κάθε μεγαλοπρέπεια η Ζωοδόχος Πηγή
    Με κάθε μεγαλοπρέπεια τιμά η Λέσβος την Ζωοδόχο Πηγή με πανηγύρια στην Καλλονή, στη Μυτιλήνη και στη Γέρα. Στη Μυτιλήνη δυο είναι τα πανηγύρια όπου γίνεται και η λιτανεία των εικόνων, στην ομώνυμη περιοχή της Λαγκάδας όπου παρίστανται οι εκπρόσωποι των αρχών και των φορέων του τόπου μας, καθώς και στην περιοχή της Βαρειάς. Ιδιαίτερο είναι το πανηγύρι και στο Mεσαγρό της Γέρας όπως επίσης είναι ιδιαίτερο και το έθιμο του καψίματος του Ιούδα. Στη Δυτική Λεσβο  Η σημερινή μέρα κατά της απογευματινές ώρες λειτουργίας αργία για την αγορά της Μυτιλήνης λόγω του �
  • «Δωρεάν θέσεις για όλα τα παιδιά»
    Την κάλυψη όλων των θέσεων των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών μέσω του επιδοτούμενου προγράμματος θα επιδιώξει η νέα Διοίκηση του Συνδέσμου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, όπως δήλωσε στα “Νέα της Λέσβου” ο Νίκος Σπανός…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post «Δωρεάν θέσεις για όλα τα παιδιά» appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.