Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 3038 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023
ΤΟ «ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ»
ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ
Η ΚΟΡΔΕΛΑ ΣΤΗ ΒΑΣΤΡΙΑ
Συγκρατημένος
ο πληθυσμός
των μεταναστών
Μικρές
«ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ;» ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΑΤΖΗΣ
«Δουλειές του ποδαριού» με το Σάρλιτζα Αγγελίες
Χρυσές Ευκαιρίες
σελ.8
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ
ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
Νέος τάπητας
στο γήπεδο
“Σαλταμάρας”
σελ.13
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ
«Δεν θα πούμε το
νερό - νεράκι»!
της Λέσβου
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΣΙΓΡΙΟΥ
σελ.5
ΕΛΤΑ
σελ.14
Στην τελική ευθεία
η "Εγνατία”
της Λέσβου!
ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ
ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Μεγάλη
συμμετοχή στην
ενημέρωση για
την αξιολόγηση
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ
• Η ασφαλτόστρωση έχει εκτελεστεί σε ποσοστό 85% και υπολείπονται
οι τελευταίες στρώσεις σε τρία μικρά τμήματα του νέου οδικού άξονα
σελ.4
ΠΡΟΣΟΧΗ
ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ
ΕΡΓΑ
σελ. 13
SEDA JALE
8987591
ΜΕΙΩΜΕΝΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ
ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
Δεν έγινε χθες
το δρομολόγιο
για Αϊβαλί
σελ. 3

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Το “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” αύριο στη Μυτιλήνη
    Το πλοίο “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” αντικατέστησε το ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ την τελευταία στιγμή εκτελώντας το δρομολόγιο από Πειραιά για Μυτιλήνη σήμερα. Το πλοίο “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” της ANEK LINES, σήμερα στις 20:00 το βράδυ, αναχώρησε από το Πειραιά, με προορισμό τη Χίο και στην συνέχεια τη Μυτιλήνη όπου αναμένεται να φτάσει στις 7 και μισή το πρωί. The post Το “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” αύριο στη Μυτιλήνη appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Με καθυστέρηση το Blue Star Myconos από Θεσσαλονίκη
    Λόγω καθυστερημένης άφιξης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, η οποία οφείλεται στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο, το δρομολόγιο του πλοίου BLUE STAR MYCONOS σήμερα Σάββατοαπό Θεσσαλονίκη, θα τροποποιηθεί ως ακολούθως : Αναχώρηση το Σάββατο 11/05/2024 στις 23:59 (αντί 21:00) για Λήμνο 06:00-06:20, Μυτιλήνη 10:35- 11:20, Χίο 13:40-14:00, Βαθύ 16:30-17:00, Καρλόβασι 17:45-18:15, Φούρνους 19:10-19:20, Ευδηλο 20:10-20:40, Μύκονο 22:55-23:10, Σύρο 23:59-00:15, άφιξη στον Πειραιά 03:45 και κατόπιν ως εγκεκριμένα The post Με καθυστέρηση το Blue Star Myconos από Θεσσαλονίκη appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Με κάθε μεγαλοπρέπεια η Ζωοδόχος Πηγή
    Με κάθε μεγαλοπρέπεια τιμά η Λέσβος την Ζωοδόχο Πηγή με πανηγύρια στην Καλλονή, στη Μυτιλήνη και στη Γέρα. Στη Μυτιλήνη δυο είναι τα πανηγύρια όπου γίνεται και η λιτανεία των εικόνων, στην ομώνυμη περιοχή της Λαγκάδας όπου παρίστανται οι εκπρόσωποι των αρχών και των φορέων του τόπου μας, καθώς και στην περιοχή της Βαρειάς. Ιδιαίτερο είναι το πανηγύρι και στο Mεσαγρό της Γέρας όπως επίσης είναι ιδιαίτερο και το έθιμο του καψίματος του Ιούδα. Στη Δυτική Λεσβο  Η σημερινή μέρα κατά της απογευματινές ώρες λειτουργίας αργία για την αγορά της Μυτιλήνης λόγω του �
  • «Δωρεάν θέσεις για όλα τα παιδιά»
    Την κάλυψη όλων των θέσεων των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών μέσω του επιδοτούμενου προγράμματος θα επιδιώξει η νέα Διοίκηση του Συνδέσμου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, όπως δήλωσε στα “Νέα της Λέσβου” ο Νίκος Σπανός…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post «Δωρεάν θέσεις για όλα τα παιδιά» appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Μαγειρεύοντας για καλό σκοπό
    Την αξία της προσφοράς και της αλληλεγγύης αναδεικνύουν καθημερινά άνθρωποι και σύλλογοι του νησιού μας προχωρώντας σε εθελοντικές δράσεις με επίκεντρο την βοήθεια προς τον συνάνθρωπο…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Μαγειρεύοντας για καλό σκοπό appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.