Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΤΕΤΑΡΤΗ

04.01.2023
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Ιδρυτής: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ n Χρόνος 21ος

Α.Φ. 6214 n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

Στο προσκήνιο
µεταλλαγµένη η Όµικρον Β2
Τι δείχνουν τα στοιχεία από το Εργαστήριο ανίχνευσης δειγµάτων COVID του ΠΓΝΠ,
αύξηση της προσέλευσης ενηλίκων µε κορωνοϊό
ΣΕΛ. 10-11

Σε ρυθµούς...
προεκλογικούς
Σύσκεψη σήµερα στο
Μαξίµου για το πρόγραµµα
της Ν∆, τα ψηφοδέλτια και το
«στοίχηµα» της Αχαΐας

Στις παραθαλάσσιες περιοχές της Αχαΐας

ΣΕΛ. 15

Αύξηση τζίρων
στις γιορτές...
Το «µένουµε σπίτι»
έγινε µόδα µε αυξηµένες
προµήθειες τροφίµων από
τα σούπερ µάρκετ

«Φωτιά»
τα ακίνητα

ΣΕΛ. 14

Θα ενταχθούν στο σύστηµα των αντικειµενικών τιµών ζώνης
ΣΕΛ. 7

Σηµαντική µείωση της
εγκληµατικότητας

Στη µάχη του
Survivor All Star

Το 2022 σε σχέση µε την περίοδο
προ πανδηµίας σύµφωνα µε τα
στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. σε όλη την
επικράτεια
ΣΕΛ. 5

Ο Πατρινός Γιώργος
Ασηµακόπουλος
και ο Αιγιώτης Τάκης
Καραγκούνιας

Όλοι στις θέσεις
τους για έναν
ακόµη χρόνο

TO YΠ.ΠΟ ∆ΙΑΨΕΥ∆ΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Παρατείνεται η θητεία των
αντιπεριφερειαρχών µε
απόφαση του Ν. Φαρµάκη

ΣΕΛ. 18

ΣΕΛ. 8

Παναχαϊκή:
∆ύσκολη
αποστολή
Σήµερα (14.45) στο Κερατσίνι
µε την Προοδευτική, φήµες
για αποχώρηση Λιποράσε

Προµηθέας: Εκτός Final 8 µετά από χρόνια
ΣΕΛ. 19-23

ΣΕΛ. 4



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ο Προμηθέας ηττήθηκε στην παράταση με 89-85 (76-76 κ.δ.) από τον Άρη – Η πρόκριση θα παιχθεί σε τρίτο αγώνα στην Πάτρα
    Σε τρίτο παιχνίδι θα παίξουν την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League Προμηθέας και Άρης, μετά από το 89-85 (76-76κ.δ.) των κιτρινόμαυρων στην παράταση. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έκανε εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο, με τους Γκάλινατ – Ντε Σόουζα να παίρνουν τη σκυτάλη από τον εκπληκτικό στο πρώτο μέρος Ρόνι Χάρελ και τους Θεσσαλονικείς να […] Το άρθρο Ο Προμηθέας ηττήθηκε στην παράταση με 89-85 (76-76 κ.δ.) από τον Άρη – Η πρόκριση θα παιχθεί σε τρίτο αγώνα στην Πάτρα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Νουντλς ρυζιού με τηγανιά γαλοπούλας       
          Υλικά (για 4 άτομα) 1.200γρ. γαλοπούλα στήθος ή μπούτι, σε κύβους 1 κουτ. σούπας τζίντζερ ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη ζουλιέν (σε μπαστουνάκια) 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη ζουλιέν 2 κοτσάνια σέλερι καθαρισμένα, σε λεπτές φέτες 150γρ. baby καλαμπόκι, κομμένο στη μέση 250γρ. καρότο κομμένο ζουλιέν 100γρ. νουντλς ρυζιού […] Το άρθρο Νουντλς ρυζιού με τηγανιά γαλοπούλας        εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πάτρα: Διακοπή νερού την Τετάρτη
    Εργασίες επείγουσας αποκατάστασης βλάβης στην Δεξαμενή του Σαραβαλίου της οδού Υδάτων, θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη 21 Μαΐου. Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι λόγω των εργασιών, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης αύριο από τις 8.30 π.μ. έως στις 6 μ.μ. στον Άγιο Στέφανο, στην οδό Υδάτων Σαραβαλίου, καθώς και στο Μονοδένδρι Κρήνης. Η Υπηρεσία, θα καταβάλει κάθε […] Το άρθρο Πάτρα: Διακοπή νερού την Τετάρτη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Οι παγίδες των φορολογικών δηλώσεων – Τι πρέπει να προσέξετε
    Προσοχή χρειάζεται στις φετινές φορολογικές δηλώσεις, καθώς πάνω από 1,3 εκατ. φορολογούμενοι έχουν τη δυνατότητα να μην απευθυνθούν σε κάποιον λογιστή για την υποβολή της δήλωσης τους, αφού θα είναι προσυμπληρωμένη από την ΑΑΔΕ με το σύνολο των στοιχείων που διαθέτει. Ωστόσο, φορολογούμενοι και λογιστές – φοροτεχνικοί παρατηρούν πως σε ορισμένες περιπτώσεις δεν έχουν αναρτηθεί όλα τα στοιχεία […] Το άρθρο Οι παγίδες των φορολογικών δηλώσεων – Τι πρέπει να προσέξετε εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Τούρτα σοκολάτας με γκοφρέτες  
              Υλικά (για 1 τούρτα διαμ. 26εκ.) 120ml γάλα 400γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 6-7 γκοφρέτες 100γρ. φουντούκια, καβουρδισμένα 360ml φυτική κρέμα γάλακτος 20% λιπαρά, παγωμένη από το ψυγείο Εκτέλεση: Σε μπεν μαρί ρίχνετε τις σπασμένες γκοφρέτες και ανακατεύετε για 1-2 λεπτά, μέχρι να λιώσει η εξωτερική επικάλυψη τους. Με τη μαρίζ σπάτε […] Το άρθρο Τούρτα σοκολάτας με γκοφρέτες   εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.