Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 2986 ΠΕΜΠΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022
ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΜΠΑΡΑ
Φωτιά
στην ταβέρνα
“Ζουμπούλι”
σελ.5
ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ
ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΨΩΝΙΑ
ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Χρυσές Ευκαιρίες
"ΝΕΑ της Λέσβου
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ
«Το αδιαχώρητο»
στις εκδηλώσεις
του Εμπορικού
Συλλόγου!
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΔΑΠΑΛ
Κατζανός vs Δημοτικής Αρχής Κύτελη
σελ.14
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΣΒΟ
«Τσιμπημένο» φέτος
το χριστουγεννιάτικο
τραπέζι
Μικρές
Αγγελίες
ΕΛΤΑ
τους το
σελ.12
σελ.3
ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ
Αλλάζει όψη
η Προκυμαία!
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
Χριστούγεννα στην κορυφή για τον Αιολικό
με σούπερ σάρα και μπαλάρα!
σελ. 4 & 5
Φθορές στο κρηπίδωμα
απέναντι από το κτίριο του
Επιμελητηρίου έβγαλαν
στο φως οι εργασίες και θα
αποκατασταθούν άμεσα
από έμπειρο προσωπικό
ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Αποχαιρέτα Μυτιλήνη
το Φοινικόδασος
που χάνεις
σελ.19
σελ.8 & 13

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Η υπερπολυτελής θαλαμηγός Ouranos στη Μυτιλήνη
    Εντυπωσίασε η υπερπολυτελής θαλαμηγός Ouranos που κατέπλευσε και παρέμεινε μέχρι χθες το βράδυ στο λιμάνι της Μυτιλήνης τραβώντας τα βλέμματα των κατοίκων της περιοχής μας. Πρόκειται για μία από τις πιο χλιδάτες θαλαμηγούς, υπό Ελληνική σημαία της Admiral Yachts (του Κύπριου επιχειρηματία Κύπρου Τσέντα) μήκους 50 μέτρων αξίας άνω των 20 εκατ. ευρώ με 13μελές πλήρωμα και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 12 ταξιδιώτες. Το σκάφος μισθώνεται από επιχειρηματίες και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα για διακοπές με ύψος μισθώματος που ξεκινά από τις 225.000 ευρώ για  τις περιόδους χαμηλής ζήτ�
  • Π. Κουφελος: “Το Πλωμάρι έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του”
    “Το Πλωμάρι έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του από τη Δημοτική Αρχή και τα προβλήματα διογκώνονται καθημερινά”, αναφέρει σε ανακοίνωση της η παράταξη “Νέα δράση, νέος Δήμος”, που έθεσε σειρά ερωτημάτων για τα προβλήματα της περιοχής στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου την Παρασκευή. Όπως τονίζει ο επικεφαλής, Πανάγος Κουφελος “όλοι γνωρίζουμε ότι το Πλωμάρι αποτελεί τουριστικό προορισμό και το καλοκαίρι παρουσιάζει αυξημένη τουριστική κίνηση και είναι η «βιτρίνα» του Δήμου μας στο εξωτερικό. Στις ερωτήσεις του συνδυασμού μας αρκέστηκαν να απαντή
  • Αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου Κ10 της ΕΠΣ Λεσβου στη Μαρίνα
    Ξεκίνησε σήμερα το πρωί το αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει η ΕΠΣ Λέσβου με την ΕΠΟ στη Μαρίνα. Στο χώρο έχει στηθεί ένα φορητό γηπεδάκι όπου αγόρια και κορίτσια σε ομάδες συμμετέχουν στην διοργάνωση. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Παναγιώτης Χριστόφας και ο Διευθυντής Ανάπτυξης της ΈΠΟ Χρήστος Σίσκος. Οι αγώνες ξεκίνησαν σήμερα στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 3 το μεσημέρι The post Αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου Κ10 της ΕΠΣ Λεσβου στη Μαρίνα appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Φωτιά στο Κάτω Τρίτος
    Τριτωσε το κακό σήμερα, αφού πριν από λίγη ώρα ξέσπασε κι άλλη φωτιά, αυτή την φορά στο Κάτω Τρίτος, σε ξερά χόρτα. Επί τόπου σπεύδει η Πυροσβεστική για την αντιμετώπιση του συμβάντος. The post Φωτιά στο Κάτω Τρίτος appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Πανηγύρι του Αγίου Βαρθολομαίου στο Καγιάνι
    Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ταξιαρχών στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Βαρθολομαίου διοργανώνοντας την Κυριακή το βράδυ κάτω από την εκκλησία των Ταξιαρχών στο Καγιάνι πανηγύρι με ζωντανή μουσική και με τους Νίκο Χριστιανό και Γιώργο Αδαμπατά The post Πανηγύρι του Αγίου Βαρθολομαίου στο Καγιάνι appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.