Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΠΕΜΠΤΗ
22.12.2022
Ιδρυτής: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ = Χρόνος 21ος
9 772654" 225047
Ποιοι καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη με τα νέα τιμολόγια
ANNOZIA E
AST AW
Η ΓΝΩΜΗ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
«Καταφύγιο»
για 208 άτομα
Ποιο είναι το «προφίλ»
τους στις δομές αστέγων
του Κοινωνικού
Οργανισμού
ΣΕΛ. 6
ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣ
AMMOTIKA TEAM (AT)-AHMOTNOE OPCE (4)
64/365
64/365
Nu v so
NOTIKA TEAM A
EYNTE
EPOYDAL (TA

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Κορινθία: Γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από παραλία
    Μια 58χρονη εντοπίστηκε και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στην παραλία του Κόρφου Κορινθίας, σύμφωνα με το Korinthostv.gr. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν λιμενικοί του Λιμενικού Σταθμού Επιδαύρου και μετέβη ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε την γυναίκα και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Το άρθρο Κορινθία: Γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από παραλία εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Τάκης Θεοδωρικάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ αναπαράγει ψέματα και αθλιότητες, υπέβαλα μήνυση
    Ο Τάης Θεοδωρικάκος απάντα σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας που αφορά στη δικογραφία για τη Greek Mafia, η οποία βρίσκεται στη Βουλή και υπογραμμίζει πως έχει υποβάλει μήνυση και πως η υπόθεση βρίσκεται ήδη στη Δικαιοσύνη. Η δήλωση του Τάκη Θεοδωρικάκου έχει ως εξής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη βρίσκεται σε τόσο […] Το άρθρο Τάκης Θεοδωρικάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ αναπαράγει ψέματα και αθλιότητες, υπέβαλα μήνυση εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πάτρα: Πέθανε ο ευεργέτης Δημήτρης Σφήκας – Είχε δωρίσει με τη σύζυγό του την Κλινική Αποκατάστασης του ΠΓΝΠ
    Θλίψη στην Πάτρα για την απώλεια του Δημήτρη Σφήκα, του ναυπηγού που δώρησε στην Πάτρα την Κλινική Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού. Ο Δημήτρης Σφήκας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών. Ο εκλιπών με τη σύζυγό του Βέρα έγιναν ευεργέτες της πόλης καθώς η δημιουργία Κλινικής Αποκατάστασης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών […] Το άρθρο Πάτρα: Πέθανε ο ευεργέτης Δημήτρης Σφήκας – Είχε δωρίσει με τη σύζυγό του την Κλινική Αποκατάστασης του ΠΓΝΠ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Ικέτιδες: Καλοκαιρινή περιοδεία με Παπαληγούρα, Τσορτέκη, Κονιόρδου και Σάττι
    Από τους Δελφούς θα ξεκινήσουν, στις 21 Ιουλίου, την καλοκαιρινή περιοδεία τους οι «Ικέτιδες» του Αισχύλου, που ανεβάζουν το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και το Θέατρο του Νέου Κόσμου, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη. Η Λένα Παπαληγούρα, η Λουκία Μιχαλοπούλου, ο Γιάννης Τσορτέκης, ο Άκης Σακελλαρίου, η Μαρίνα Σάττι, ως σολίστ, αλλά και η Λυδία Κονιόρδου συμμετέχουν στον δυνατό θίασο της παράστασης που θα φιλοξενηθεί […] Το άρθρο Ικέτιδες: Καλοκαιρινή περιοδεία με Παπαληγούρα, Τσορτέκη, Κονιόρδου και Σάττι εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη εν
  • ΑΠΟΨΗ: Ο Πούτιν, η θεωρία και η πράξη
      Ο Βλάντιμιρ Πούτιν δήλωσε την Παρασκευή ότι τα σχέδια των δυτικών χωρών για παροχή βοήθειας προς την Ουκρανία μέσα από την αξιοποίηση των “παγωμένων” στο εξωτερικό ρωσικών περιουσιακών στοιχείων συνιστά “κλοπή” και τόνισε πως “δεν θα μείνουν ατιμώρητα”. Στο περιθώριο συνάντησης με την ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών, ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι ο τρόπος […] Το άρθρο ΑΠΟΨΗ: Ο Πούτιν, η θεωρία και η πράξη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.