Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΠΕΜΠΤΗ

17.11.2022
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Ιδρυτής: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ n Χρόνος 21ος

Α.Φ. 6177 n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

Τον πυροβόλησε για τα... κτήµατα!
Αναζητείται 73χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε χωριό της Τριταίας

Πού θα πάει
ο Μητσοτάκης
Πιθανή επίσκεψη στο φράγµα
Πείρου αλλά και στην Κάτω
Αχαΐα, 7.30 µ.µ. η οµιλία την
Τρίτη στο Royal

ΣΕΛ. 5

ΣΕΛ. 40

Εφηµερία µε έξαρση σε κρούσµατα κορωνοϊού

Νύχτα εισαγωγών

Έρχεται
τριπλό κύµα
κακοκαιρίας
Θα πλήξει, σύµφωνα µε τις
προβλέψεις µετεωρολόγων και
τη ∆υτική Ελλάδα µέχρι και την
Κυριακή

στον «Άγιο Ανδρέα»
Πάνω από 15 κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτούν, ενώ 43 είναι πλέον
οι ασθενείς στην κλινική κορωνοϊού

ΣΕΛ. 11
ΣΕΛ. 3

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: 49 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΤΩΜΕΝΗ
ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

«∆ιεκδικούµε
όλο το µέτωπο»
Να αποδοθεί στο ∆ήµο και το
υπόλοιπο τµήµα από Αγίου
Νικολάου έως Θεσσαλονίκης
ζητά ο Κ. Πελετίδης

Υπηρέτησε την ιατρική µε
ανιδιοτέλεια o Κώστας
Αντωνακόπουλος
ΣΕΛ. 4
ΣΕΛ. 18

Επαφές µε νέους
επενδυτές

ΣΕΛ. 8

Συγκίνηση
για γνωστό ΩΡΛ

Το ενδιαφέρον Καναδού
επιχειρηµατία για το
Αυτοκινητοδρόµιο της
Πάτρας αποκάλυψε ο
υφυπουργός Αθλητισµού

ΣΕΛ. 6-7



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ενδοοικογενειακή βία: 305 συλλήψεις σε 493 περιστατικά σε μια εβδομάδα
    Την περασμένη εβδομάδα από 6 Μαΐου έως 12 Μαΐου 2024, για την αντιμετώπιση του φαινομένου της ενδοοικογενειακής βίας, δραστηριοποιήθηκαν οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, και ιδιαίτερα τα επιχειρησιακά Γραφεία Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, που επιλαμβάνονται στην πλειονότητα των περιστατικών. Στο πλαίσιο αυτό οι αστυνομικοί σε όλη τη χώρα ανταποκρίθηκαν σε 828 κλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης […] Το άρθρο Ενδοοικογενειακή βία: 305 συλλήψεις σε 493 περιστατικά σε μια εβδομάδα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Βραυρώνα: Ενώπιον του ανακριτή ο πατέρας του νεκρού βρέφους
    Tο κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα, Τρίτη 13/05 ο πατέρας του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα σε χωματερή στην περιοχή της Βραυρώνας.  Χθες, Δευτέρα 13/05, ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε η μητέρα του βρέφους από το Νεπάλ, μόλις πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όπου νοσηλευόταν. Η ίδια πήρε προθεσμία για να απολογοηθεί την Πέμπτη. Παράλληλα, […] Το άρθρο Βραυρώνα: Ενώπιον του ανακριτή ο πατέρας του νεκρού βρέφους εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πόλεμος στη Γάζα: Ανησυχία των ΗΠΑ για τις καταγγελίες περί βασανιστηρίων παλαιστινίων κρατουμένων στο Ισραήλ
    Η διπλωματία των ΗΠΑ εξέφρασε χθες Δευτέρα «ανησυχία» και κάλεσε τον κυριότερο σύμμαχο της Ουάσιγκτον στη Μέση Ανατολή, το Ισραήλ, να διενεργήσει έρευνα έπειτα από ρεπορτάζ του CNN για τις ταπεινωτικές συνθήκες κράτησης που υφίστανται παλαιστίνιοι κρατούμενοι σε στρατιωτική βάση, εν μέσω του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας. Βασιζόμενο σε πληροφορίες που του έδωσαν ισραηλινοί μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο […] Το άρθρο Πόλεμος στη Γάζα: Ανησυχία των ΗΠΑ για τις καταγγελίες περί βασανιστηρίων παλαιστινίων κρατουμένων στο
  • Φάλαινες-δολοφόνοι βύθισαν γιοτ στο Γιβραλτάρ – Πολλαπλασιάζονται τα περιστατικά επιθέσεων σε πλοία
    Κοπάδι από φάλαινες-δολοφόνους (όρκες) βύθισε ένα γιοτ αφού το εμβόλισε στο στενό του Γιβραλτάρ, περιστατικό που έρχεται να προστεθεί σε σειρά παρόμοιων περιστατικών στη δυτική Ευρώπη. Το σκάφος Alboran Cognac, το οποίο είχε μήκος 15 μέτρα (49 πόδια) και μετέφερε δύο άτομα, συνάντησε κοπάδι με άγνωστο αριθμό μελών στις 9 το πρωί της Κυριακής σε χωρικά ύδατα […] Το άρθρο Φάλαινες-δολοφόνοι βύθισαν γιοτ στο Γιβραλτάρ – Πολλαπλασιάζονται τα περιστατικά επιθέσεων σε πλοία εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Δυτ. Ελλάδα: Χειροπέδες σε 18 άτομα μέσα σε 5 ημέρες
    Το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας βαίνει εντεινόμενο παρά τα μέτρα της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.), με απανωτά περιστατικά να έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλώντας αποτροπιασμό και έντονο προβληματισμό. Μόνο την περασμένη εβδομάδα, από 6 Μαΐου έως 12 Μαΐου έγιναν 305 συλλήψεις στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του φαινομένου της ενδοοικογενειακής βίας, κατά την οποία δραστηριοποιήθηκαν οι υπηρεσίες της Ελληνικής […] Το άρθρο Δυτ. Ελλάδα: Χειροπέδες σε 18 άτομα μέσα σε 5 ημέρες εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.