Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website Website







Recognized text:
Χρυσές Ευκαιρίες
"NEA της Λέσβου
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 2899 ΠΕΜΠΤΗ 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ
ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ
Ομορφαίνει
η Δημόσια Κεντρική
Βιβλιοθήκη σελ.8
Μικρές
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΖΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΓΑΣ ΛΕΣΒΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
Παραδίδεται το ταρτάν στον Ταρλά Αγγελίες
σελ.14
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ
ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
Πρωτοβουλία
για ομάδα
πυρασφάλειας
στον Πολιχνίτο
σελ.4
ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ
"Χειρόφρενο" στο
νέο Κολυμβητήριο!
ν Ούτε ένα ευρώ δεν
έχει δώσει ακόμη η
Γενική Γραμματεία
Αθλητισμού για την
κατασκευή του έργου
που ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο
ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ
ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΗΝΑ
Haleri Fot
Ξανά καταυλισμός
το πάρκινγκ
σελ.5
• Συνέντευξη τύπου
Στρ. Τζιμή για τα έργα
που έγιναν και θα γίνουν στο Δήμο Μυτιλήνης
ΑΚΟΜΗ 25 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ
Συνεχής... συμφόρηση
του ΚΥΤ στον Καρά-Τεπέ
σελ.3

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • “Ανώμαλη προσγείωση” για τη Νέα Δημοκρατία
    Οι ευδιάκριτες τάσεις αλαζονείας τον τελευταίο χρόνο μετά τη μεγάλη και ιστορικών διαστάσεων νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου, αλλά και η έλλειψη ουσιαστικής… Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post “Ανώμαλη προσγείωση” για τη Νέα Δημοκρατία appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Μέχρι τις 28 Ιουνίου και μόνο η Γέρα για το κτηματολόγιο 
    Προθεσμία μέχρι τις 28 Ιουνίου έχουν στη διάθεσή τους οι ιδιοκτήτες των ακινήτων στις περιοχές της Γέρας για να παραλάβουν από το κτηματολογικό γραφείο Μυτιλήνης τους φακέλους τους και να ξεκινήσουν σιγά-σιγά τη διαδικασία κλήσης των γειτόνων τους για να δηλώσουν αν συμφωνούν ή αν διαφωνούν με τα όρια. Η προθεσμία αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση που έδωσε η Κτηματολόγιο με δελτίο Τύπου, ωστόσο αυτό που διαπιστώνει κανείς από την ανακοίνωση είναι ότι δεν περιλαμβάνεται η περιοχή της Μυτιλήνης και αυτό ενώ κατά τη διάρκεια της σύσκεψης είχαν μιλήσει για
  • Έλεγχοι από την Τροχαία για την πεζοδρόμηση
    Αλλάζει από σήμερα η λειτουργία του Ιστορικού Κέντρου της Μυτιλήνης, όπως κάθε νησιού, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, με την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει στην πιλοτική πεζοδρόμηση της περιοχής, έπειτα από την έγκριση των σχετικών εισηγήσεων από τη Δημοτική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Έλεγχοι από την Τροχαία για την πεζοδρόμηση appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • “Με την πλάτη στον τοίχο” ο Ν. Κατράνης
    Απών από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Λέσβου που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής ήταν ο Νίκος Κατράνης, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο την τελευταία εβδομάδα λόγω των απαράδεκτων δηλώσεων που έκανε εναντίον της Προέδρου του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών, Μαρίας Καρυστιανού, μετά την ομιλία της στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, μιλώντας για “εργαλειοποίηση του τραγικού συμβάντος με κομματικούς σκοπούς”…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post “Με την πλάτη στον τοίχο” ο Ν. Κατράνης appeared first on Τα Νέα
  • «Το Βόρειο Αιγαίο να πάει ένα βήμα μπροστά»
    Το μήνυμα για την στήριξη των νησιών του Βορείου Αιγαίου έστειλαν οι ομιλητές της εκδήλωσης της Διαχειριστικής Αρχής με θέμα «Πρόγραμμα Βόρειο Αιγαίο 2021 – 2027, Παρόν και Μέλλον», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post «Το Βόρειο Αιγαίο να πάει ένα βήμα μπροστά» appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.