Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
Καλή Ανάσταση!
M. ∆ΕΥΤΕΡΑ

18.04.2022
Ιδρυτής: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ n Χρόνος 50ός

ΕΒ∆ΟΜΑ∆ΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Α.Φ. 2642 n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

«Οι εκλογές θα γίνουν το 2023»

ΣΕΛ. 15-24

Η κυβέρνηση υλοποιεί τις εξαγγελίες της, τόνισε ο υφυπουργός Αγρ. Ανάπτυξης,
Γ. Στύλιος σε εκδήλωση της ∆ΕΕΠ Ν.∆. Αχαΐας
ΣΕΛ. 4

Αχαΐα: 286 νέα καταστήµατα το πρώτο τρίµηνο του 2022

Ήττα
Προµηθέα
από
την ΑΕΚ
(85-89)
Απόλλωνας:
∆εν του στοιχίζει η ήττα
ΠΑΤΡΑΙ: ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ,
∆ΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΜΠΑΡΑΖ

Iδού
ο χάρτης

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ: ΒΗΜΑ
ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΑΓΙΑ ‘82

Tα νέα στοιχεία και
οι «άσοι» της ΕΛ.ΑΣ.
Εκτιµήσεις για την υπόθεση
θανάτου των τριών παιδιών από
την Πάτρα

της επιχειρηµατικότητας
ΣΕΛ. 10
ΣΕΛ. 6

n 91 κατέβασαν ρολά, ενώ µονόδροµος είναι οι επενδύσεις στον
τοµέα των υπηρεσιών n Αγορά: Μέτρια κύλησε η πρώτη γιορτινή µέρα

ΣΕΛ. 3

Αισθητή µείωση των νέων
κρουσµάτων (85)

196η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΞΟ∆ΟΥ: ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΣΕΛ. 10

« Έφυγε» πρόωρα
και αδόκητα

Θρήνος για τον 39χρονο Γιώργο Μπάρλα
που έδωσε «µάχη» µε ανίατη ασθένεια

∆ιψήφια µετά από
µήνες η Αχαΐα

ΣΕΛ. 2



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • ΠΑΤΡΑ – Βασίλης Κικίλιας: Θα έχουμε δύσκολο καλοκαίρι σε σχέση με τις πυρκαγιές
    Στην Πάτρα βρίσκεται από το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας. Συμμετείχε σε σύσκεψη με πυροσβέστες από όλη την Δυτική Ελλάδα. Στην ομιλία του ανέφερε πως τους τελευταίους μήνες διπλασιάστηκε ο αριθμός των δασοκομάντος ενώ τόνισε πως άπαντες βρίσκονται σε ετοιμότητα γιατί προβλέπεται ένα εξαιρετικά δύσκολο καλοκαίρι από πλευράς πυρκαγιών. Εκανε δε έκκληση […] Το άρθρο ΠΑΤΡΑ – Βασίλης Κικίλιας: Θα έχουμε δύσκολο καλοκαίρι σε σχέση με τις πυρκαγιές εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Εφορία: Τα ψηφιακά ραβασάκια που θα ενεργοποιούνται αυτόματα σε 10 μέρες
    Οριστικό τέλος σε κάθε έντυπη και παραδοσιακή μορφή ειδοποίησης των πολιτών βάζει η εφορία! Τα «ραβασάκια» θα πηγαίνουν μόνο στο email και οι πολίτες θα πρέπει από μονοί τους να ελέγχουν αν έχουν κάποια ειδοποίηση, γιατί αν περάσουν 10 ημέρες, το έγγραφο ή ειδοποίηση θα θεωρείται ότι παραδόθηκε. Απόφαση του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Γιώργου Πιτσιλή, ενεργοποιεί τη […] Το άρθρο Εφορία: Τα ψηφιακά ραβασάκια που θα ενεργοποιούνται αυτόματα σε 10 μέρες εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Κινεζικό δίκτυο e-shop πίσω από μία από τις μεγαλύτερες απάτες στον κόσμο – Εξαπάτησε πάνω από 800.000 ανθρώπους
    Περισσότεροι από 800.000 άνθρωποι σε Ευρώπη και ΗΠΑ φαίνεται ότι εξαπατήθηκαν και μοιράστηκαν τα στοιχεία της κάρτας τους και άλλα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα με ένα τεράστιο δίκτυο e-shop καταστημάτων που έχουν ως έδρα τους την Κίνα. Ειδικότερα, διεθνής έρευνα των εφημερίδων Guardian, Die Zeit και Le Monde εξέτασε τους μηχανισμούς αυτούς που το βρετανικό Chartered Trading Standards Institute περιέγραψε ως μια από τις […] Το άρθρο Κινεζικό δίκτυο e-shop πίσω από μία από τις μεγαλύτερες απάτες στον κόσμο – Εξαπάτησε πάνω από 800.000 ανθρώπους εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ε�
  • Λαμία: Στο νοσοκομείο 7χρονο κοριτσάκι μετά από παράσυρση από αυτοκίνητο
    Στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας διακομίστηκε 7χρονο κοριτσάκι το οποίο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 9:00′ το βράδυ της Τρίτης (7/5) στη συνοικία της Νέας Μαγνησίας Λαμίας, όταν μια παρέα μικρών παιδιών διέσχιζε το δρόμο για να πάει στο 5ο δημοτικό σχολείο, όπου συνήθως πηγαίνουν για να παίξουν τα παιδιά της γειτονιάς. […] Το άρθρο Λαμία: Στο νοσοκομείο 7χρονο κοριτσάκι μετά από παράσυρση από αυτοκίνητο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΔΕΗ: Τέσσερα χρόνια μετά, κάτω από το 50%
    Την υποχώρηση του μεριδίου της κάτω από το 50% στην αγορά ηλεκτρισμού εκπληρώνει αργά αλλά με σταθερά βήματα η ΔΕΗ. Με βάση τα στοιχεία του Χρηματιστηρίου Ενέργειας για τον Απρίλιο, η επιχείρηση έπεσε κάτω από το 50% και συγκεκριμένα στο 48,6%, πετυχαίνοντας μετά από περίπου 4 χρόνια και τη συμμόρφωση με τις μνημονιακές δεσμεύσεις για μερίδιο κάτω από 50% […] Το άρθρο ΔΕΗ: Τέσσερα χρόνια μετά, κάτω από το 50% εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.