Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΠΑΓΚΟΣΙΟΣ ΑΤΛΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ FIBL
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Αροτραίεs , όσπρια και ελιές ανάμεσα
στιs ελληνικές <πρωτιέS
Συμφωνία-πιλότοs με Μπαγκλαντές
για ξένουs εποχικούs εργάτεs Yns
Πενταετής άδεια Παραμονήs για όσουs
υπογράψουν σύμβαση εργασίαs με τοus αγρότες
η Παγκόσμια αγορά το 2020
ΣΕΛ. 48-49
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Υπαιθρος
Με αβαντάζ
μπαίνει
το βαμβάκι
στην κούρσα
των εαρινν
σπορν
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΣΕΛ. 21-43
www.ypaithros.gr
ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 | ΕΤΟΣ 7ο Ι ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 330 1 [email protected] 1 ISSN: 2459-3206 1 Τιμή: 62
Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΣΕ ΥΧ >
ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
* Διευκρινίσειs για το ρεύμα * Δεν αρκούν τα κονδύλια, λένε οι αγρότες
ΣΕΛ. 4-5
EUROSTΑΤ
Επιδεινθηκαν τα μεγέθη τns
ελληνικής γεωργίαs το 2021
Μετωπική
σύγκρουση
ΓΕΩΤΕΕ
ΔΥΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
με διοίκηση
ΟΠΕΚΕΠΕ
Κοινό μέτωπο κατά των
φωτοβολταϊκν τηs Ένωσns
Αγρινίου στπην Ηλεία
. ΣΕΛ. 15
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
Η στασιμότητα στο εμπόριο
προβληματίζει τουs
παραγωγούs τηs Κρήτηs
Πότε και Ποιοι Πληρνονται
tιs Πρτες Συνδεδεμένες
Ενισχύσειs
για τα ΚΥΔ
* Ανιδράσειs anό όλη
την Ελλάδα
κ Στον αέρα οι ατήσεις
για το ΟΣΔΕ 2022
ΣΕΛ. 4
ΕΜΠΟΡΙ0
Έχει Προοπτικές, αλλά
όχι στρέμματα φέτοs
η βιομηχανική ντομάτα
ΣΕΛ. 6-8
ΣΕΛ. 9
72459

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Η διατροφική απάτη ως έγκλημα και πειρατεία
    του Γεώργιου Ζακυνθινού, καθηγητή Τεχνολογίας, Ασφάλειας και Ανάπτυξης Λειτουργικών Τροφίμων και Υγειοπροστατευτικών Προϊόντων στη Δημόσια Υγεία, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Ο τομέας των τροφίμων υπόκειται συνεχώς σε παράνομες δραστηριότητες, όπως η νοθεία και η πειρατεία. Επιπλέον, υπάρχουν επιβλαβείς ή «οιονεί» εγκληματικές πρακτικές που βλάπτουν και τη δημόσια υγεία. Διατροφική απάτη: Εισαγωγή, ορισμοί και αναφορές Τροφική απάτη είναι […] The post Η διατροφική απάτη ως έγκλημα και πειρατεία appeared first on ypaithros.gr.
  • Θερμοκηπιακές καλλιέργειες: Θετικά φαίνεται ότι κλείνει ο κύκλος των πρώιμων περιοχών
    Ολοκληρώνονται το επόμενο διάστημα οι διαδικασίες της συλλογής θερμοκηπιακών κηπευτικών από φθινοπωρινές φυτεύσεις. Η εικόνα αυτή παρατηρείται κυρίως στην Κρήτη, όπως και σε άλλες πρώιμες περιοχές της χώρας. Φυτεύσεις κηπευτικών, που έγιναν τον Ιανουάριο, ήδη αρχίζουν να μπαίνουν στην παραγωγή και η διαδικασία της συλλογής θα συνεχιστεί μέχρι το καλοκαίρι. Όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες, […] The post Θερμοκηπιακές καλλιέργειες: Θετικά φαίνεται ότι κλείνει ο κύκλος των πρώιμων περιοχών appeared first on ypaithros.gr.
  • Αλέξανδρος Παπαδήμας: Σπουδές στη γεωργία ακριβείας για την εξέλιξη της αγροτικής του εκμετάλλευσης
    Τι και αν είναι μόλις 20 χρονών, ο Αλέξανδρος Παπαδήμας, από το Μεσολόγγι, έχει αναγνωρίσει ότι η εξέλιξη της αγροτικής παραγωγής περνά μέσα από την τεχνολογία. Ο ίδιος, προερχόμενος από αγροτική οικογένεια, πήρε την απόφαση να σπουδάσει το αντικείμενο της γεωργίας ακριβείας για να έχει τα κατάλληλα εφόδια να εξελίξει την αγροτική δραστηριότητα της οικογένειάς […] The post Αλέξανδρος Παπαδήμας: Σπουδές στη γεωργία ακριβείας για την εξέλιξη της αγροτικής του εκμετάλλευσης appeared first on ypaithros.gr.
  • «Ο Τελευταίος πειρασμός» (1988) Η καλύτερη ταινία για τον Ιησού Χριστό παραμένει «απαγορευμένη» και αυτό το Πάσχα
    Και αυτήν τη Μεγάλη Εβδομάδα, το τηλεοπτικό μενού περιλαμβάνει μερικές από τις γνωστές, χιλιοπαιγμένες μεταφορές της ιστορίας του Θεανθρώπου σε μικρή και μεγάλη οθόνη. Κόντρα σε αυτό ρεύμα, η «ΥΧ» σάς παρουσιάζει ένα από τα επίκαιρα έργα που όχι μόνο δεν πρόκειται να δούμε το φετινό Πάσχα, αλλά μάλλον θα καθυστερήσουμε για πολλά χρόνια ακόμα, […] The post «Ο Τελευταίος πειρασμός» (1988) Η καλύτερη ταινία για τον Ιησού Χριστό παραμένει «απαγορευμένη» και αυτό το Πάσχα appeared first on ypaithros.gr.
  • Μαχαίρι στην κατανάλωση φρέσκων oπωροκηπευτικών από τους Ευρωπαίους
    Πτωτικά κινήθηκε το 2022 η κατανάλωση φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην ΕΕ, με τους Ευρωπαίους να απομακρύνονται ξανά, εν μέσω πληθωριστικών πιέσεων και μετά το «διάλειμμα» της πανδημικής κρίσης, από τα υγιεινά πρότυπα και τις ελάχιστες ποσότητες ημερήσιας κατανάλωσης που συστήνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ). Διαφορετική, ωστόσο, είναι η εικόνα στην Ελλάδα, όπου η […] The post Μαχαίρι στην κατανάλωση φρέσκων oπωροκηπευτικών από τους Ευρωπαίους appeared first on ypaithros.gr.