Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΚΥΡΙΑΚΗ

13.02.2022
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Ιδρυτής: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ n Χρόνος 21ος

Α.Φ. 5954 n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

∆υτική Ελλάδα: 1.051 περισσότεροι θάνατοι το 2021 σε σύγκριση µε το 2020

Με Σταϊκούρα
σήµερα (11:30 π.µ.)
η εκδήλωση
της ∆ΕΕΠ Αχαΐας
Μήνυµα Μητσοτάκη:
Μεγαλύτερες νίκες για όλους
τους Έλληνες

ΣΕΛ. 3

Σε
κίνδυνο
δηµογραφικής κατάρρευσης
Ο κορωνοϊός επιδείνωσε το ήδη οξύ πρόβληµα στην περιοχή, που έχει την τρίτη χειρότερη
επίδοση στην Ελλάδα στο σύνολο του πληθυσµού και την πρώτη σε απώλειες ανδρών!

ΣΕΛ. 5

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ: ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ∆ΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Μοναχή
η αιωνόβια
Μικρασιάτισσα
Βασιλική Ράλλη: Η γυναίκα πίσω
από το «θαύµα της Θερµής»

Κυριακή Αθανασιάδη:
«Αγοραστές και πωλητές
βρίσκονται σε αναµονή»

ΣΕΛ. 10

«Πανδηµία»
άγχους
και κατάθλιψης
Ο Καθηγητής Φίλιππος
Γουρζής µιλάει στη «Γ» για
τις ψυχολικές συνέπειες

ΣΕΛ. 7

Φρίκη...
πενταετίας
στην Κυψέλη

ΣΕΛ. 6

Η ακρίβεια
πλήττει και την
αγορά ακινήτων

Μητέρα και σύντροφος,
σκότωσαν 7χρονο παιδί και το
έθαψαν στη βεράντα!

«Χάθηκε»
στα τελευταία
λεπτά

ΣΕΛ. 7

Ο Απόλλωνας ηττήθηκε
από τον Κολοσσό
στην Περιβόλα (76-80)
• Παναχαϊκή: Κοµβικό µατς
µε τον ∆ιαγόρα
στην Αγυιά (15:00)

• Α’ ΕΠΣΑ: Νίκες τετράδας
για Πανµβοβριακό και Αστέρα
ΣΕΛ. 21-24

ΣΕΛ. 9



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Tα ζώδια σήμερα (30/4)
      Κριός Κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν σήμερα να αλλάξεις το πρόγραμμά σου, αλλά και ορισμένες ιδέες που είχες, όμως αυτό μελλοντικά θα σου βγει σε καλό. Επίσης ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αλλιώς θα χαθείς μέσα στις υποχρεώσεις. […] Το άρθρο Tα ζώδια σήμερα (30/4) εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Μεγάλη Τρίτη: Το τροπάριο της Κασσιάνης
      Μεγάλη Τρίτη σήμερα και είναι αφιερωμένη στη μνεία του ιερού ευαγγελίου που αναφέρεται στη δριμύτατη καταγγελία του Ιησού κατά των θρησκευτικών αρχηγών του Ισραήλ, των Γραμματέων και των Φαρισαίων αλλά και στην παραβολή των δέκα παρθένων. Το βράδυ ψάλλεται στις Εκκλησίες ο όρθρος της Μεγάλης Τετάρτης. Στην υμνολογία κυριαρχεί το γεγονός της αλείψεως των […] Το άρθρο Μεγάλη Τρίτη: Το τροπάριο της Κασσιάνης εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Τιμή στην Εργατική Πρωτομαγιά- Αύριο η απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας
        Την Εργατική Πρωτομαγιά θα τιμήσουν αύριο συνδικάτα, φορείς και σωματεία με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις, παρόλο που επίσημη αργία έχει μεταφερθεί από το υπουργείο Εργασίας για την Τρίτη 7 Μαΐου. Η απεργία θα έχει αντίκτυπο και στις μεταφορές καθώς δεν θα πραγματοποιηθούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια, ενώ δεν θα λειτουργήσει ο σιδηρόδρομος και ο Προαστιακός […] Το άρθρο Τιμή στην Εργατική Πρωτομαγιά- Αύριο η απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • «Τουρισμός για όλους 2024»: Τα 7 «κλικ» για να δείτε αν κερδίσατε ή χάσατε το voucher
    Ένας στους δέκα πολίτες, που έκαναν αίτηση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024», κληρώθηκαν την περασμένη Παρασκευή και θα μπορούν να εξαργυρώσουν το ποσό που θα λάβουν μέσω άυλης ψηφιακής κάρτα σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, τουριστικά καταλύματα κτλ. Σε σύνολο 972.893 υποβληθεισών δηλώσεων τυχεροί αναδείχθηκαν 107.204 δικαιούχοι, οι οποίοι τις επόμενες ημέρες περιμένουν οδηγίες για να […] Το άρθρο «Τουρισμός για όλους 2024»: Τα 7 «κλικ» για να δείτε αν κερδίσατε ή χάσατε το voucher εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Συμβουλές για αποφυγή χρήσης κροτίδων, βεγγαλικών και αυτοσχέδιων ειδών πυροτεχνίας κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα
    Κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα, γινόμαστε μάρτυρες σοβαρών ατυχημάτων, ιδιαίτερα σε ανήλικους, εξαιτίας της επικίνδυνης συνήθειας καύσης κροτίδων, βεγγαλικών και αυτοσχέδιων ειδών πυροτεχνίας, παρόλο που κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το νόμο. Η Ελληνική Αστυνομία σας υπενθυμίζει ότι: Η κατασκευή, εμπορία, αγορά, κατοχή και χρήση κροτίδων και συσκευών εκτόξευσης αυτών, καθώς και […] Το άρθρο Συμβουλές για αποφυγή χρήσης κροτίδων, βεγγαλικών και αυτοσχέδιων ειδών πυροτεχνίας κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημ�