Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΚΥΡΙΑΚΗ

17.10.2021
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Ιδρυτής: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ n Χρόνος 20ός

Α.Φ. 5858 n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

10.348 µέλη
αλλά και...
γκρίζες ζώνες
Φρενίτιδα
εγγραφών στη Ν∆
Αχαΐας

ΡΑΓ∆ΑΙΕΣ
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
ANAMENONTAI
ΣΤΟ ΚΙΝΑΛ

ΣΕΛ. 2

Ελληνικά
rapid tests αντί
για εισαγόµενα
Ο καθηγητής
Θ. Χριστόπουλος
µιλάει στη «Γ»

Σταυρόλεξο

µε «κλειδί» τον Γιώργο
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ
ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΝΩ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο Ι∆ΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ
Κατηγορείται
για ασέλγεια
κατά ανηλίκου
Γιατρός από
την Πάτρα

ΣΕΛ. 5

Ο «ΜΠΑΛΛΟΣ» ΠΛΗΓΩΣΕ ΚΑΙ
ΤΗ ∆ΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑ∆Α

«Βασιλιάς»
στην έδρα του

ΣΕΛ. 21-24

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΑΕΚ: 84-68
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΣΗΜΕΡΑ (17:00)

ΣΕΛ. 11

Η ανοδική
πορεία
συνεχίζεται
Συνεταιρισµός
Καλαβρύτων

ΣΕΛ. 4

ΣΕΛ. 7

ΣΕΛ. 3

«Πέρασε»
την Καλαµάτα
Η Παναχαϊκή 1-0
στα Φιλιατρά



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Οριστικό: Χαράτσι στα παλιά αυτοκίνητα και νέα Τέλη Κυκλοφορίας
    Όταν η Ελλάδα έχει κάνει τα πιο δραστικά βήματα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, για την απεξάρτησή της -για την παραγωγή ρεύματος- από τον λιγνίτη, το πετρέλαιο και το κάρβουνο (οι πρώτες ύλες καύσης για την παραγωγή) και έχοντας καταφέρει μία ενεργειακή αυτονομία με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ) ακόμα και κατά 70%, δεν μπορεί να έχει 16 ετών […] Το άρθρο Οριστικό: Χαράτσι στα παλιά αυτοκίνητα και νέα Τέλη Κυκλοφορίας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Στον πάγο οι σχέσεις Γερμανίας – Ρωσίας: Το Βερολίνο ανακάλεσε στον πρέσβη της στη Μόσχα
    Τον πρέσβη της στη Μόσχα, Αλεξάντερ Γκραφ Λάμπνσντορφ, ανακάλεσε στο Βερολίνο η κυβέρνηση για διαβουλεύσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας για μια σειρά κυβερνοεπιθέσεων. Η ανάκληση έγινε τρεις ημέρες αφότου κατηγόρησε τη Μόσχα για κυβερνοεπιθέσεις εναντίον του κυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SDP) και των εταιρειών άμυνας, αεροδιαστημικής και πληροφορικής της χώρας. Η επιστροφή του απεσταλμένου διατάχθηκε μόλις μία ημέρα […] Το άρθρο Στον πάγο οι σχέσεις Γερμανίας – Ρωσίας: Το Βερολίνο ανακάλεσε στον πρέσβη της στη Μόσχα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερ�
  • ΣΥΡΙΖΑ: Στην Ήπειρο ο Στέφανος Κασσελάκης – Πού θα περιοδεύσει, με ποιους θα συναντηθεί
    Από την περιφέρεια της Ηπείρου συνεχίζει τις προεκλογικές του περιοδείες ανά τη χώρα ο Στέφανος Κασσελάκης, ύστερα από την Κέρκυρα και τους Παξούς τις ημέρες του Πάσχα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία θα βρίσκεται σήμερα Τρίτη του Πάσχα στη Θεσπρωτία και στην Πρέβεζα. Ειδικότερα, όπως πληροφορείται το CNN Greece, θα μεταβεί στα έργα της γ’ […] Το άρθρο ΣΥΡΙΖΑ: Στην Ήπειρο ο Στέφανος Κασσελάκης – Πού θα περιοδεύσει, με ποιους θα συναντηθεί εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Καιρός: Αίθριος με αραιές νεφώσεις – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας
    Αίθριο καιρό με αραιές νεφώσεις προβλέπει για σήμερα Τρίτη (7/5) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάσουβ τοπικά τα 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο που θα φτάσει τοπικά στους 29 βαθμούς. Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ: Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές […] Το άρθρο Καιρός: Αίθριος με αραιές νεφώσεις – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΟΛΜΕ: Από πότε αρχίζει στάσεις εργασίας
    Συνεχίζοντας τις αντιδράσεις της ενάντια στην αξιολόγηση, η ΟΛΜΕ με την επανέναρξη των σχολείων από τις διακοπές του Πάσχα, θα υλοποιήσει πρόγραμμα στάσεων εργασίας. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Το ΔΣ της ΟΛΜΕ, σε υλοποίηση της απόφασης της ΓΣ Προέδρων των ΕΛΜΕ (11-2-2023), προκηρύσσει 3ωρες στάσεις εργασίας για την πρώτη ή τη δεύτερη βάρδια εργασίας από Δευτέρα 13/05 έως και Παρασκευή 31/05/2024 στο […] Το άρθρο ΟΛΜΕ: Από πότε αρχίζει στάσεις εργασίας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.